bad_habit 04.05.07, 17:29 aaaaaaaaa, słuchajcie, tak się zastanawiam, jak silna może być wola człowieka...i chcę to sprawdzić;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: lifestyle Badzi... 04.05.07, 17:43 bad_habit napisała: > aaaaaaaaa, słuchajcie, tak się zastanawiam, jak silna może być wola > człowieka...i chcę to sprawdzić;) zanim przjedzie Słoneczko to nie obetniesz paznokci? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia a tak w ogóle badziu 04.05.07, 17:43 to ty jestem z tym człowiekiem zza granicy?? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: a tak w ogóle badziu 04.05.07, 18:14 z którym???Jeśli z Wikingiem, to już prehistoria:-) Jeśli masz na myśli Alexa z Rzymu, to kto wie...może kiedyś??? W tej chwili głowę mi zaprząta ktoś z Polska...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a tak w ogóle badziu 04.05.07, 18:15 bad_habit napisała: > z którym???Jeśli z Wikingiem, to już prehistoria:-) > Jeśli masz na myśli Alexa z Rzymu, to kto wie...może kiedyś??? > W tej chwili głowę mi zaprząta ktoś z Polska...:-)) mój czas się zatrzymał na wikingu o aleksie nie słyszałam ale imię mnie odrzuca a jak z Polski to skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: a tak w ogóle badziu 04.05.07, 18:21 > > mój czas się zatrzymał na wikingu > o aleksie nie słyszałam ale imię mnie odrzuca > > a jak z Polski to skąd? cóż, dziwaczne imię, ale i koleś też fajniutki...:-) a ten z Polska to z lubelszczyzny jest...ooooooooooo:P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a tak w ogóle badziu 04.05.07, 18:23 echh życie, życie nekruś maturę zdaje, badzia nam się zara za jakiego Rzymianina wyda... jak ten czas zapierdala... <wyciera łze rogiem chusty z głowy> Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: a tak w ogóle badziu 04.05.07, 18:26 nutopia napisała: > echh życie, życie > nekruś maturę zdaje, badzia nam się zara za jakiego Rzymianina wyda... jak ten > czas zapierdala... > <wyciera łze rogiem chusty z głowy> jeszcze nic nie jest pewne...w najbliższym czasie(jakiś miesiąc, może dwa) pewnie część wątpliwości natury emocjonalnej się rozwieje...Sprawa nie jest aż tak prosta i oczywista, jak by się wydawało:) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: a tak w ogóle badziu 04.05.07, 18:30 bad_habit napisała: Sprawa nie jest aż > tak prosta i oczywista, jak by się wydawało:) Może poproś jego żonę,żeby się w wasze sprawy nie wpierniczała:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a tak w ogóle badziu 04.05.07, 18:35 lullu1 napisała: > bad_habit napisała: > > Sprawa nie jest aż > > tak prosta i oczywista, jak by się wydawało:) > > Może poproś jego żonę,żeby się w wasze sprawy > nie wpierniczała:) > > o rany lullu:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: a tak w ogóle badziu 04.05.07, 18:39 ale tu nie ma te drugiej kobiety...ten problem ma zupełnie inne podłoże...i po prostu potrzeba czasu, by się wszystko ułożyło:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a tak w ogóle badziu 04.05.07, 18:41 bad_habit napisała: > ale tu nie ma te drugiej kobiety...ten problem ma zupełnie inne podłoże...i po > prostu potrzeba czasu, by się wszystko ułożyło:) badziu złota! napisz jasno o co chodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: a tak w ogóle badziu 04.05.07, 18:47 toż piszę w innym wątku o kwestii zaufania, etc.:) choć ja akurat znam odpowiedź na to pytanie. No dobra, pewnemu facetowi musze dać trochę wiecej czasu, bo zbyt wiele ostatnio przeszedł...:-)i na pewno nie mogę go zostawić z przysłowiową"dupą na lodzie", bo czegos takiego bym chyba nikomu nie potrafiła zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a tak w ogóle badziu 04.05.07, 18:49 bad_habit napisała: > toż piszę w innym wątku o kwestii zaufania, etc.:) > choć ja akurat znam odpowiedź na to pytanie. > No dobra, pewnemu facetowi musze dać trochę wiecej czasu, bo zbyt wiele ostatni > o > przeszedł...:-)i na pewno nie mogę go zostawić z przysłowiową"dupą na lodzie", > bo czegos takiego bym chyba nikomu nie potrafiła zrobić... więc się tej cechy Badziu jak najszybciej naucz bo kto ma miękkie serce to musi mieć twardą dupę Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: a tak w ogóle badziu 04.05.07, 18:53 w tej sytuacji bym nie mogła...w innej z inną osobą w tle, posłuzyłabym się zdrowym rozsądkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: a tak w ogóle badziu 04.05.07, 18:30 i podawać mydło pod prysznicem???;P Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a tak w ogóle badziu 04.05.07, 18:31 my mamy specjalny układ z ciocią Ulą :) media mówią na to molestowanie, ale ciocia Ula stanowczo zaprzeczyła Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: a tak w ogóle badziu 04.05.07, 18:33 mój kolega z roku też mi ostatnio taki artykuł czytał i ostrzegał...że powinnam sie pilnować;) Ale ja mu na to:"ale Nekro już jest dorosły!!!" <lol> Odpowiedz Link Zgłoś