Dodaj do ulubionych

Babozlot - co i jak - oświećcie mnie plisss

06.05.07, 22:14
Pewnie informacje na ten temat są, ale rozporoszone w kilku wątkach. Możecie
mnie oświecić gdzie co i jak ... bo z chęcią bym sie wybrała.
Obserwuj wątek
    • goha66 Re: Babozlot - co i jak - oświećcie mnie plisss 07.05.07, 19:42
      najkrócej rzecz ujmując (skoro nie masz sił kopać w postach :D):
      31 sierpień oraz 1 i 2 wrzesień, miejsce : Jura , niedaleko Zawiercia, łożek już nie mamy wolnych, ale dziewczyny chętnie "dogęszczają" swoje kwatery (więc materacyk i śpiwór), cena na tą chwilę 30 zł (opłat różnych, np. wsad do kociołka, muzyka, ect. - możliwy i prawdopodobny zwrot częsci tej kasy, bo mamy zdeklarowanych sponsorów) + spanie (ponieważ to podłoga więc po 10zł/noc x 2 noce). każda dziewczyna ma prawo przywieźć ze sobą jednego faceta (oczywiście jego obowiązują takie same opłaty). dokładnego planu imprezy jeszcze nie mamy, ale napewno zobaczymy pustynię, jakieś 2-3 zamki, odwiedzimy dzieci ze świetlicy przykościelnej, którym szczodre moto-mikołajki zafundowały wyjazd na wycieczkę (będzie można posłuchać relacji od dzieci i zobaczyć zdjęcia), pobawimy się przy muzyce mechanicznej oraz przy zespole i zrobimy gar pieczonek ... obecnie prowadzone są rozmowy w sprawie wpuszczenia nas do podziemi klasztoru (ehkm ... męskiego :D), które to podziemia nie są udostępniane dla zwiedzających :)
      no to tak z grubsza i z szersza :)
      • sofija76 Re: no to jadę ;-) 07.05.07, 20:56
        wogóle to pochodze z Zawiercia , więc ostatecznie mam gdzie nocowac jakby mnie
        nikt nie chciał ;-)
      • 1_leo Re: Babozlot - co i jak - oświećcie mnie plisss 08.05.07, 11:51
        goha66 napisała:

> najkrócej rzecz ujmując (skoro nie masz sił kopać w postach :D):
        > 31 sierpień oraz 1 i 2 wrzesień, miejsce : Jura , niedaleko Zawiercia, łożek
        ju
        > ż nie mamy wolnych, ale dziewczyny chętnie "dogęszczają" swoje kwatery

CHŁOPCY JESZCZE CHĘTNIEJ :)))))

Leo
        • sofija76 Re: Babozlot - co i jak - oświećcie mnie plisss 08.05.07, 16:28
          No to jak mnie chłopcy zechcą to jade tym bardziej ;-)

PS - a przystojni choc?
          • yacey Re: Babozlot - co i jak - oświećcie mnie plisss 08.05.07, 17:07
            sofija76 napisała:

> PS - a przystojni choc?

Jak nie przyjedziesz, to nie bedziesz wiedziala :))
    • giencia Re: Babozlot - co i jak - oświećcie mnie plisss 08.05.07, 15:11
      Ja też jadę!!!! prawdopodobine z placaczkiem. Ktoś nas przygarnie??
      • masiwa jest miejsce 10.05.07, 14:50
        po rozmowie z polowka, mam jedno lozeczko wolne, ale to juz od Gohy zalezy kto
        je dostanie, ma sprawe na wgladzie i bedzie decydowala, podejrzewam ze jakas
        kolejnosc obowiazuje, jest sporo chetnych :)
        pozdrawiam
        • goha66 Re: UWAGA WAŻNE - jest miejsce 10.05.07, 18:04
          dzięki dziewczyny - wszystkie jesteście niesamowite, bo chcecie z własnej woli zagęścić się, żeby przyjąć wszystkich chętnych .... hm.... dadadam :D
          mam niespodziankę :D
          dziś "zaliczyłyśmy" (tym razem z Olą) nasz ośrodek, ale miałyśmy niewiadygodne szczęście dopaść głównodowodzącego ośrodkiem pana Michała - mamy zgodę na rozbicie KILKU NAMIOTÓW (6 - 8), co w praktyce rozwiązuje z grubsza nasz problem kwaterunkowy - cena dokładnie taka sama jak za "podłogę" w domkach czyli 10zł/os/noc .... z prysznicu i WC osoby mieszkające w namiotach bedą korzystały w domkach lub pokojach (myślę, że nie bedzie problemów)
          to chyba najważniejsza sprawa ... oprócz niej załatwiłyśmy dużo mniejszych ... uffff... przyznaję sobie zimne piwo i wygodny fotel na ten wieczór.
          proszę zainteresowanych noclegiem pod płótnem (oraz osoby które chcą łżko zamienić na płótno o odpowiednie informacje). pozdrawiam :)
          • giencia Re: UWAGA WAŻNE - jest miejsce 11.05.07, 16:47
            BRAWO!!!! Jesteście BOSKIE hehe!!! A piwka to wypij nawet dwa!
            • goha66 Re: UWAGA WAŻNE - jest miejsce 14.05.07, 09:32
              Giencia??? ... to co z Wami - namiot czy jak?
              • giencia Re: UWAGA WAŻNE - jest miejsce 14.05.07, 10:55
                Goha my byśmy chcieli podłogę. Ale jakby już podłogi były zajęte to zostaje nam
                namiot. Więc wszystko zależy od gościnności innych dziewczyn!
          • jean_nie Re: UWAGA WAŻNE - jest miejsce 11.05.07, 19:24
            Szanse sa male, ale przynajmniej sprobuje.. Jesli zwolnilby sie jakis 2-osobowy
            pokoj, to chetnie bym go wziela, oddajac oczywiscie swoje miejsce w domku.
            Zmienila mi sie sytuacja od czasu rezerwacji, bo malż stwierdzil ze wlasciwie to
            tez chcialby pojechac. Faceci..
            • goha66 Re: UWAGA WAŻNE - jest miejsce 17.05.07, 18:38
              Jean_nie proszę na maila gazetowego o jakiś namiar na Ciebie (gg lub tel.)
        • goha66 Re: i nie ma miejsca 17.05.07, 18:36
          miejsce w dwójce Masiwy przypada dla Ani (Niuniuli) z Wrocławia
          • a_virago535 Wrocław! 18.05.07, 13:05
            No to pięknie, to Wroclaw będzie mocno reprezentowany, trzeba będzie jechać
            kawalkadą ;-)
            • goha66 Re: Wrocław! 18.05.07, 15:42
              a_virago535 napisała:

trzeba będzie jechać kawalkadą ;-)

to bardzo dobry pomysł nie tylko dlatego, że będziecie pięknie wyglądać :)
              zawsze w grupie raźniej, młodsze stażem i przez to mniej pewnie czujące się na
              drodze dziewczyny będą miały dobrą "opiekę" i nauczą się małego co nieco o
              jeździe w grupie :) ... pozdrawiam Wrocław i okolice ;D
              • masiwa Re: Wrocław! 18.05.07, 15:50
                popieram calym sercem, z checia podpatrze techniki u bardziej doswiadczonych
                pozdrawiam z Wroclawia
            • niuniulaa Re: Wrocław! 19.05.07, 13:14
              Z tego co widziałam to my chyba raczej rezerwujemy pozycję na początku tej
              kawalkady, ale obiecuję, że będę pamietać o ogonie ;-)
            • rumak68 Re: Wrocław! 20.05.07, 19:07
              No nareszcie będziemy jechać kawalkadą , hurraaa :)!Bardzo chętnie sie
              przyłączę:), tylko,że ja preferuje wolniejszą jazdę niż Aga i Ania;)! Pozdr.
              wszystkie dziewczyny,pa bużka. Dorota :)
              • goha66 Re: Wrocław! 21.05.07, 07:28
                zgracie się i dogadacie co do tempa jazdy :)
                a wracając do okolic Wrocławia ... Aneka, Hogata - co z Wami?
              • a_virago535 Re: Wrocław! 25.05.07, 11:59
                znaczy, zrobimy tak: będziemy sobie jechać pomalutku, pomalutku, pomalutku - no
                ale jak na prostej konie poniosą, to co my biedne żuczki możemy na to poradzić?
                Niuniula wyreguluj sobie klamki, bo wrócisz z babozlotu z przerośniętymi
                mięśniami dłoni;-)))
                Ech, już się nie moge doczekać. Pozdrówka dla wszystkich. Jutro się ktoś gdzieś
                wybiera na przejażdżkę?
                Agata
    • kinderek Re: Babozlot - co i jak - oświećcie mnie plisss 25.05.07, 08:54
      Tylko nie krzyczcie, ze ide na łatwiznę ale jaki jest numer konta? bo nie mogę
      znaleźc .....
      • goha66 Re: linka do konta :) 25.05.07, 09:37
        kinderek napisała:

> Tylko nie krzyczcie, ze ide na łatwiznę ale jaki jest numer konta? bo nie
        mogę znaleźc .....

;D ... admin cierliwy jest, łaskawy jest. admin nie zazdrości, nie szuka
        poklasku, nie unosi sie pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego ...

nasci lineczkę do konta:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20544&w=61265269
        • kinderek Re: linka do konta :) 26.05.07, 13:51
          fajnie jest miec takiego Admina :-)

• josss Re: linka do konta :) 27.05.07, 11:01
            Zgadzam sie z Kinderkiem :)))

Z mojej strony kaska wlasnie poszla...
            • porzeczka00 Re: linka do konta :) 28.05.07, 23:07
              A mozna się jeszcze zapisać razem z plecaczkiem i jak to zrobić? Wystarczy
              wpłacic na konto czy gdzies się zgłosić ? Pozdrawiam :-)
              • goha66 Re: do Porzeczki 29.05.07, 06:14
                witaj :)
                odezwij się proszę na moje gg 2857748 lub kom. 501-92-74-71 poinformuję Cię
                jakie opcje noclegowe zostały :) pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka