Dodaj do ulubionych

STO LAT, STO LAT ... Sarawi :)

08.05.07, 13:49
kochana Madziu :)
w dniu Twojego święta przyjmij proszę najserdeczniejsze życzenia spełnienia marzeń zawodowych i osobistych, bezpiecznych dróg i pełnego baku oraz byś zawsze miała koło siebie kogoś, kogo nazwać możesz przyjacielem :)
P.S.
a ja z okazji Twojego święta sobie życzę, żebyś wreszcie wróciła do kraju, niech dzieli nas 150 km autostradą, a nie 2500 km lądem i wodą ;D
Obserwuj wątek
    • arsinoe73 Re: STO LAT, STO LAT ... Sarawi :) 09.05.07, 10:46
      Się dołączę do życzeń :)
      Sto lat na pięknej maszynie, ciekawych trasach , wśród ciekawych ludzi !!!
      Pozdrawiam :):)
      • etita Re: STO LAT, STO LAT ... Sarawi :) 09.05.07, 11:31
        zawsze pelnego baku, zawsze rownego asfaltu i spelnienia wszystkich marzen ;-)
        • josss Re: STO LAT, STO LAT ... Sarawi :) 09.05.07, 14:20
          Wszystkiego, co dobre i wielu wspanialych przygod na moto :)
          • megi847 Re: STO LAT, STO LAT ... Sarawi :) 09.05.07, 17:09
            jako ze tez jestem majowa ,więc pozdrawiam rogatego byczka i zycze samych
            sykcesów zawodowych,no i zawsze pełnego baku...w moto.Pozdro z Siedlec- Megi
            • sarawi :) 11.05.07, 22:51
              i czyzbys tez byla Magda? :)

Dopiero dzis weszlam na gazete po kilkudniowej przerwie, a tu taka mila
              niespodzianka - D Z I E K U J E, za pamiec, za wszystko, Tobie Goha w
              szczegolnosci. Dzieki Wam (ludziom, ktorzy mnie otaczaja, zarowno tak "duchowo"
              jak i wirtualnie, a takze w kazdym inny sposob) nie czulam sie w tym roku tak
              samotnie w ten dzien, ktory przeciez chyba powinien byc dla mnie wyjatkowy :)
              Jeszcze raz dziekuje !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka