30.11.01, 11:10
awiomarin na zbyciu, względnie wolne parę groszy, to sam sobie kupię!

H-r
Obserwuj wątek
    • mag_nolia Re: Kto ma 30.11.01, 11:12
      ...a co...jechałeś dziś ciężarówką...na wycieczkę...??
      pozdr...!
    • yess Re: Kto ma 30.11.01, 11:13
      mam tylko witamine B. moze byc?
      • hazir Re: Kto ma 30.11.01, 11:17
        Nie jechałem ciężarówką, poczytałem tu co nieco i mam efekty. Co do wit B to
        nie wiem czy podziała.

H-r
        • anka1 Re: Kto ma 30.11.01, 16:01
          Hazir jesli tu jeszcze jestes to moge Ci cocculine pozyczyc:))) po aviomarinie nie mozna
          prowadzic nawet hulajnogi:)))
          • Gość: samanta1 Re: Kto ma IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 16:07
            czytaj z zamknietymi oczkami!:))))))
            • anka1 Re: Kto ma 30.11.01, 16:13
              Samanta a skad wiesz czy On zna brajla?:))))))))) ze napisze fonetycznie:)))))
              • Gość: niunia Re: Kto ma IP: *.opole.dialup.inetia.pl 30.11.01, 16:16
                a kto mu każe czytac, delikutasik się znalazł, jeszcze leki próbuje wyłudzic,
                • anka1 Re: Kto ma 30.11.01, 16:19
                  przepraszam bardzo ale rzygac< kazdy moze troche lepiej lub troche gorzej >:)))))))))
                  • hazir Re: Kto ma do Anki1, Samanty, Niuni !!! 03.12.01, 07:27
                    No, no jakieś podśmieHujki sobie babole robią, ale już jestem.
                    Używacie sobie pod mą nieobecność! Co? najlepiej obgadywać za plecami? typowe
                    dla niektórych ........ czy nie? Zas.......e poliglotki się znalazły! a do
                    garów marsz niewierne! na szmacie pojeździć to już nie łaska, podłoga aż się
                    lepi brry brudasy trzy hi, hi :)

H-r
                    • mina.mina Re: Kto ma do Anki1, Samanty, Niuni !!! 03.12.01, 07:37
                      jeszcze jeden z krotkim praciem
                      • hazir Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 07:48
                        PRON Cię żywi! PRON cię chroni! trzymaj zawsze PRONcie w dłoni!
                        • mina.mina Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 07:52
                          ja mowisz do siebie, to wystarczy w duchu, nie musisz od razu na forum. uwazaj
                          zebys klawiatury nie zabrudzil.
                          • hazir Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 07:58
                            Niestety kochana, ja mówię do ciebie
                            Jak zarzygam klawiaturę, to zawołam ciebie
                            • mina.mina Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 08:00
                              wiesz co, ja ci chyba zawolam jakiegos dobrego specjaliste od zaburzen
                              osobowosci w wieku dojrzewania. po dalsze twoje produkcje juz nie zagladam,
                              wiec sie nie wysilaj. pa.
                              • hazir Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 08:12
                                Kto cię rzeźbił skarbie? Chcesz wołać? wystarczy że zadzwonisz chyba, że masz
                                na podorędziu ww specjalistę. Jako pacjentka możesz to zrobić jest to
                                wykonalne, Oni są czujni.
                                Tylko nie krzycz zbyt głośno no wiesz! Znów zastrzyk Ci zrobią, do izolatki
                                zamkną i z kim pogadam z rana

• mag_nolia Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 08:25
                                  ...CZEŚĆ!!!
                                  ...znasz się...na opiece...medycznej...???
                                  • hazir Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 08:28
                                    A kurna! przywaliły się jakieś ..... awiomarinu nie mają, kasy także!
                                    podokuczać chciały czarownice

H-r
                                    • mag_nolia Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 08:31
                                      ...szukasz...kasy...????
                                      ...hm, jesteś bez kasy...???, początek m-ca, chyba zapłacą Ci za listopad...???
                                      ...a gdy znajdziesz jakieś ...kasowe źródło...daj znać...!!!
                                      • hazir Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 08:39
                                        Kasy mi nie brak jeszcze z komuni została, ale jak chcesz! wezmę łopatę i
                                        odkopię jakieś źródło.
                                        Szykuj worek na kaskę
                                        • mag_nolia Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 08:44
                                          ...super...naszykuję...kilka worków...???
                                          • hazir Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 08:49

Kilka? Znów całą noc będę dźwigał?
                                            • mag_nolia Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 09:27
                                              ...znów...??? ...to kiedy ostatnio dźwigałeś...???
                                              • hazir Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 09:37
                                                Znów, bo ostatnio kasa z berecika była dźwigana

H-z
                                                • mag_nolia Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 09:41
                                                  ...faktycznie...Twój los przy mnie...nie wwygląda na lekki...tylko...pieniądze
                                                  i dźwiganie....hm, możesz jeszcze zrezygnować...???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka