hazir 30.11.01, 11:10 awiomarin na zbyciu, względnie wolne parę groszy, to sam sobie kupię! H-r Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: Kto ma 30.11.01, 11:12 ...a co...jechałeś dziś ciężarówką...na wycieczkę...?? pozdr...! Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: Kto ma 30.11.01, 11:17 Nie jechałem ciężarówką, poczytałem tu co nieco i mam efekty. Co do wit B to nie wiem czy podziała. H-r Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kto ma 30.11.01, 16:01 Hazir jesli tu jeszcze jestes to moge Ci cocculine pozyczyc:))) po aviomarinie nie mozna prowadzic nawet hulajnogi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Kto ma IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 16:07 czytaj z zamknietymi oczkami!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kto ma 30.11.01, 16:13 Samanta a skad wiesz czy On zna brajla?:))))))))) ze napisze fonetycznie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Kto ma IP: *.opole.dialup.inetia.pl 30.11.01, 16:16 a kto mu każe czytac, delikutasik się znalazł, jeszcze leki próbuje wyłudzic, Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kto ma 30.11.01, 16:19 przepraszam bardzo ale rzygac< kazdy moze troche lepiej lub troche gorzej >:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: Kto ma do Anki1, Samanty, Niuni !!! 03.12.01, 07:27 No, no jakieś podśmieHujki sobie babole robią, ale już jestem. Używacie sobie pod mą nieobecność! Co? najlepiej obgadywać za plecami? typowe dla niektórych ........ czy nie? Zas.......e poliglotki się znalazły! a do garów marsz niewierne! na szmacie pojeździć to już nie łaska, podłoga aż się lepi brry brudasy trzy hi, hi :) H-r Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Kto ma do Anki1, Samanty, Niuni !!! 03.12.01, 07:37 jeszcze jeden z krotkim praciem Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 07:48 PRON Cię żywi! PRON cię chroni! trzymaj zawsze PRONcie w dłoni! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 07:52 ja mowisz do siebie, to wystarczy w duchu, nie musisz od razu na forum. uwazaj zebys klawiatury nie zabrudzil. Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 07:58 Niestety kochana, ja mówię do ciebie Jak zarzygam klawiaturę, to zawołam ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 08:00 wiesz co, ja ci chyba zawolam jakiegos dobrego specjaliste od zaburzen osobowosci w wieku dojrzewania. po dalsze twoje produkcje juz nie zagladam, wiec sie nie wysilaj. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 08:12 Kto cię rzeźbił skarbie? Chcesz wołać? wystarczy że zadzwonisz chyba, że masz na podorędziu ww specjalistę. Jako pacjentka możesz to zrobić jest to wykonalne, Oni są czujni. Tylko nie krzycz zbyt głośno no wiesz! Znów zastrzyk Ci zrobią, do izolatki zamkną i z kim pogadam z rana Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 08:25 ...CZEŚĆ!!! ...znasz się...na opiece...medycznej...??? Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 08:28 A kurna! przywaliły się jakieś ..... awiomarinu nie mają, kasy także! podokuczać chciały czarownice H-r Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 08:31 ...szukasz...kasy...???? ...hm, jesteś bez kasy...???, początek m-ca, chyba zapłacą Ci za listopad...??? ...a gdy znajdziesz jakieś ...kasowe źródło...daj znać...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 08:39 Kasy mi nie brak jeszcze z komuni została, ale jak chcesz! wezmę łopatę i odkopię jakieś źródło. Szykuj worek na kaskę Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 08:44 ...super...naszykuję...kilka worków...??? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 09:27 ...znów...??? ...to kiedy ostatnio dźwigałeś...??? Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 09:37 Znów, bo ostatnio kasa z berecika była dźwigana H-z Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Kto ma minę kwaśną 03.12.01, 09:41 ...faktycznie...Twój los przy mnie...nie wwygląda na lekki...tylko...pieniądze i dźwiganie....hm, możesz jeszcze zrezygnować...??? Odpowiedz Link Zgłoś