kamila77 27.05.03, 12:15 A jak na ten przykład się golicie (chłopaki) albo czeszecie (dziewczyny)to co przy tym śpiewacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vet_ Re: Mruczanki 28.05.03, 18:29 gregorij napisał: > Ja sie nie gole to i nie spiewam :-)) j/w ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agniicha Re: Mruczanki 27.05.03, 13:57 Jak patrze w lustro to zawsze sobie mówie: no może piekna to Ty nie jesteś ale jaka mądra!!! :)) mędrzec widzi w lustrze głupca - głupiec odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: Mruczanki 27.05.03, 16:38 Ja już się nie golę... ale jak jeszcze się goliłem, to na ogół śpiewałem "La Vie en rose"... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pikus_ Re: Mruczanki 28.05.03, 16:43 cwi napisał: "La Vie en rose"... > :)))) > No, mnie tez to czasem chodzi po glowie. Mam taka swoja ekspresyjna wersje. A znowu wysilkowi fizycznemu z okazji wycieczek gorskich towarzyszy "I know there's something going on" Fridy. Zwlaszcza ta perkusja Collinsa. Odpowiedz Link Zgłoś
jezz_ Re: Mruczanki 27.05.03, 18:16 A ja to se spiewam " tupot białych mew o pusty pokład............. lalalalalal:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniicha Re: Mruczanki 28.05.03, 09:02 Znasz na pamięć po angielskiemu teksty Shakiry???? Wyslij mi , co?? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: Mruczanki 28.05.03, 20:02 agniicha napisała: > Znasz na pamięć po angielskiemu teksty Shakiry???? Wyslij mi , co?? :)))) pamięć Ci wysłać? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pikus_ Re: Mruczanki 06.06.03, 13:01 agniicha napisała: > Znasz na pamięć po angielskiemu teksty Shakiry???? Wyslij mi , co?? :)))) Shakira jest fajna, ale nie znam tekstow na pamiec. Zrobic ksero z okladki plyty? Pikus Odpowiedz Link Zgłoś
demoniczny_spinacz Re: Mimika mimowolna 28.05.03, 08:15 Nie śpiewam przy goleniu, ale robie glupie miny. To tez coś. Odpowiedz Link Zgłoś
pikus_ Re: Mimika mimowolna 28.05.03, 16:41 demoniczny_spinacz napisał: > Nie śpiewam przy goleniu, ale robie glupie miny. To tez coś. To, to jest nic. Powaga. Pikus Odpowiedz Link Zgłoś
ric_ Re: Mimika mimowolna 30.05.03, 14:22 ja to lubie przy czesaniu pośpiewać... Odpowiedz Link Zgłoś
agniicha Re: Mruczanki 06.06.03, 14:16 Ja lubię śpiewać jak idę ulica ale pieszym, nie wiem czemu, to najwyraźniej przeszkadza i wybija ich z rytmu. Bardzo lubie śpiewać w samochodzie tylko czasem nie fajnie, gdy wybijam rytm na gazie bo autko dziwnie skacze, jakby kangurkiem? zatzrymując się na światłam dre się w niebogłosy i Ci z boku, Panowie najczęściej, patrzą ze zdumieniem, że przy śpiewaniu można takie miny robic!! Lubie śpiewac na pomoście nad jeziorem, usiąść sobie z gitarą, rozłożyć te kartki z tekstami nie do zapamiętania iiii... już jest tak miło a tu nagle Tacie przeszkadza, bo ryby przestają brać!!! Co za los... Moja rodzinka ukochana jest wyjątkowo rozśpiewana. W lipcu na anny przekrzykujemy sie z tymi z drugiego brzegu. Ale oni wogole nie moga konkurować z nami, skoro mój tato kabareciarz pierwszej wody a bracia mamy śpiewaki same, jeden nawet w tearze wielkim swego czasu cos tam barytonował... a jak mój tato spiewa "Haaaanko...twe ciało pręży się przegina (tum tum tum tum tum - na strunie e, tej grubej)" to normalnie eh... czemu ja już jestem duża... a oni już tak nie śpiewaja często... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Mruczanki 07.06.03, 10:31 Śpiewanie przy goleniu grozi śmiercią lub kalectwem! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś