gph 27.05.03, 14:59 ja wiem, że nie ma brzydkich kobiet tylkowinaczasembrak... tak mi się jakoś zawyło w tej robocie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba Re: och, Ziuta. 27.05.03, 15:14 Nie Ziuta tylko kolezanka ta z Krotosznya:))) Zakochana, zakrecona, w golfie dzis po uszy (choc cieplo, ale coz kiedy szyja w kropeczki:)), nos obdarty, broda obtarta, od calowania (facte pewnie sie nie ogolil, szuja). Zmeczona, melanchlijna szczesliwa!!!!! Nareszcie!!! Bo nie narzeka, nie przeklina na obrzydliwa prace i ze posiada kwalifikacji ktorych nikt nie docenia!!!! Nareszcie spokoj w pracy, ze szczesliwa zakochana po uszy kolezanka! Ach, ta wiosna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph to pogratulować urodziwej Krotoszyniance. 27.05.03, 15:15 że znalazła swojego Niemca :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: to pogratulować urodziwej Krotoszyniance. 27.05.03, 15:23 a skad ta pewnosc ze to Niemiec? Ty to chyba niemcow nie lubisz tak samo jak Ziut i nieprofesjonalistow.... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: to pogratulować urodziwej Krotoszyniance. 27.05.03, 15:29 sabba napisała: > a skad ta pewnosc ze to Niemiec? > Ty to chyba niemcow nie lubisz tak samo jak Ziut i > nieprofesjonalistow.... nie jestem Maleńczuk, żeby śpiewać "nie dla mnie przyjaźń posko - niemiecka, Niemców - niednawidzę od dziecka" wręcz przeciwnie. znam kilku naturalizowanych Niemców, i są super. Dorzuce jeszcze przelotną znajomość z pewna Niemką, która łamała stereotyp "niemieckiej kobiety" ach ach ach. cudo i cudnie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: to pogratulować urodziwej Krotoszyniance. 27.05.03, 16:07 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO;))))) Naturalizowany NIemiec i NIemka lamiaca stereotyp Niemki:))))) Zycie jest piekne:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: to pogratulować urodziwej Krotoszyniance. 27.05.03, 16:12 sabba napisała: > OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO;))))) > Naturalizowany NIemiec i NIemka lamiaca stereotyp > Niemki:))))) > Zycie jest piekne:) coś Ci za radośnie dzisiaj... i to tylko z racji koleżanki?? hmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: to pogratulować urodziwej Krotoszyniance. 27.05.03, 16:40 A tak, pozytywnie mi dzis choc glowa troche...(tu mi sie chce brzydko zaklac ale jako damie nie wypada mi, haha)... Poza tym, ptaszki spiewaja, deszcz nie pada, u lekarza po dwugodzinnym czekaniu potraktowano mnie milo...czego wiecej chciec:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: to pogratulować urodziwej Krotoszyniance. 27.05.03, 16:48 sabba napisała: > A tak, pozytywnie mi dzis choc glowa troche...(tu mi sie > chce brzydko zaklac ale jako damie nie wypada mi, haha)... > Poza tym, ptaszki spiewaja, deszcz nie pada, u lekarza po > dwugodzinnym czekaniu potraktowano mnie milo...czego > wiecej chciec:)))) to chyba jasne. stadka kochających pociech, zasobnego portfela i wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: to pogratulować urodziwej Krotoszyniance. 27.05.03, 16:51 Rychlego spelnienia zycze:))) I milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: to pogratulować urodziwej Krotoszyniance. 27.05.03, 17:03 sabba napisała: > Rychlego spelnienia zycze:))) > I milego dnia i nawzajem. a koleżance przedłużenia odczuć :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: to pogratulować urodziwej Krotoszyniance. 27.05.03, 17:13 Dzieki, przekaze. A teraz lece do domu, dzis wolna chata!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: to pogratulować urodziwej Krotoszyniance. 27.05.03, 17:22 sabba napisała: > Dzieki, przekaze. A teraz lece do domu, dzis wolna > chata!!!!:))) i kto tu mówi o spełnianiu marzeń... :o))) Odpowiedz Link Zgłoś