Dodaj do ulubionych

W MORDE JEZA!

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 17:03
w weekend to forum przypomina pole po bitwie!Same martwe dusze i jedynie
pojekujace niedobitki... Ano nuze tu cos naskrobac bo nuda straszna.Gdzie
wszystkie cholery sie podzialy? No gdzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: .karita Re: W MORDE JEZA! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 17:08
      no fakt nuda straszna. lecza kaca po wczorajszym.
      • anka1 Re: W MORDE JEZA! 01.12.01, 17:10
        nuda? zobaczcie jak sie kloca na watku Kartofelka! az ziemia jeczy!:)))
        • Gość: .karita Re: W MORDE JEZA! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 17:12
          juz w morde nie moge tego czytac :) no przeiciez wiadomo ze w zyciu chodzi
          tylko o pieniadze no i czasem o dupe ech :)
      • Gość: samanta1 Re: W MORDE JEZA! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 17:10
        wrozyc mieli nie chlac ,moczymordy jedne!
        • Gość: .karita Re: W MORDE JEZA! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 17:13
          no ja se wczoraj wrozylam. wyszlo mi jak zwykle dlugoletnie szczescie i takie
          tam pierdoly
          • Gość: samanta1 Re: W MORDE JEZA! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 17:14
            taaak..durne wrozby!Nie cierpie wrozenia!-mruknal Smurf maruda...;))
            • Gość: .karita Re: W MORDE JEZA! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 17:17
              ale nie ma przebacz ! jak trza to trza
              • pomeranka Re: W MORDE JEZA! 01.12.01, 17:26
                Ciekawe, co Jędrkowi Lepiejowi wyszło z wosku, hahaha:)))))
    • pomeranka Re: W MORDE JEZA! 01.12.01, 17:10
      O, wypraszam sobie! Owszem, pojękuję, ale dzielnie trwam!

P.S. Wiedziałam, wiedziałam, że pod tak wyszukanym tytułem watku bratnia dusze
      znajdę... hihi:)))
      • Gość: samanta1 Re: W MORDE JEZA! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 17:11
        Modlicha???Widze ze Ci dupcia juz odzyla?:) Sledzie z czosnkiem podzialaly??
        • pomeranka Re: W MORDE JEZA! 01.12.01, 17:16
          Odżyła! A w myśl teorii Karity, jak dupa żyje to o pieniadzach myśli, czyli źle
          nie bedzie :)
          Śledzie pomogły, czsnek działa, tylko śmierdze jak skunks.
          Pas cnoty od Enancjo nie uwiera Cie za bardzo?:)))
    • anka1 Re: W MORDE JEZA! Dziewczyny pomozcie!!! 01.12.01, 17:17
      glabowi czyli mi i napiszcie jak wysylac kartki z gazetowego portalu bo mi nic nie wychodzi!!!
      ratunku!!!
      • pomeranka Re: W MORDE JEZA! Dziewczyny pomozcie!!! 01.12.01, 17:23
        No ja nie umim, to znaczy nie wiem czy umim czy nie, bo nie próbowała ja.
        • anka1 Re: W MORDE JEZA! Dziewczyny pomozcie!!! 01.12.01, 17:24
          a mozemy sprobowac razem?:)))
          • pomeranka Re: W MORDE JEZA! Dziewczyny pomozcie!!! 01.12.01, 17:28
            dobzie:)
            • pomeranka Re: W MORDE JEZA! Dziewczyny pomozcie!!! 01.12.01, 17:37
              Faktycznie - klops.
              • anka1 Re: W MORDE JEZA! Dziewczyny pomozcie!!! 01.12.01, 18:05
                Pomeranka poczekaj moze jeszcze raz sprobowac.?
    • czort Re: W MORDE JEZA! 01.12.01, 17:29
      To sem ja, wpadlam na godzinke, nalogowiec jeden.
    • maryjo2 Re: W MORDE JEZA! 01.12.01, 17:31
      Cholery pranie robia i sprzatanie. I jeszcze kwiatki musza podlac- bo od
      tygodnia usychaja. I smiecie wyrzucic. Jak skoncza- to przyjda!
      • Gość: samanta1 Re: W MORDE JEZA! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 17:35
        A ja nie posprzatalam:(Moze sie zabrac? A moze zaspiewac sobie:przewrocilo
        sie,niech lezy....;))))
        • czort Re: W MORDE JEZA! 01.12.01, 17:36
          O bzie spiewaj kobieto, o bzie, tylko pod nosem!
          • Gość: samanta1 Re: W MORDE JEZA! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 17:38
            i tylko pod nosem..bachor jest na podsluchu!!:) A Minusia gdzie? Chyba dzisiaj
            nie pracuje?
          • pomeranka Re: W MORDE JEZA! 01.12.01, 17:40
            A ja sobie pośmierdzę dzisiaj, dla odmiany. Sam, pośpiewaj skunksowi!
            A glośno, bo wirus mu w ucho wpadł.
            • Gość: samanta1 Re: W MORDE JEZA! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 17:41
              a posmierdz sobie,posmierdz .Ja utone w syfie ,Ciebie brud zezre...piekny
              duet!:))
              • maryjo2 Re: W MORDE JEZA! 01.12.01, 17:47
                He, he- jak nie posprzatam, to sie do kompa nie docisne niedlugo :0)). A to moj
                ukochany, wierny sprzecik jest,to go ogarnac trzeba- no nie???
              • pomeranka Re: W MORDE JEZA! 01.12.01, 17:52
                Nie brud a czosnek jeno. :) Ale może wyhodować jakąś rzepe na piętach...
                hmmm...
                Ale duecik można by było:) Banda brudasów, smierdzieli, pijaków i cichodajek:)
                Samciu, odkryłaś przede mną nowy wspaniały świat! :))))
                • Gość: samanta1 Re: W MORDE JEZA! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 17:56
                  to cudowny pomysl na zycie!Wreszcie cos nowego! to co?zaczynamy sie
                  zapuszczac? ;))))
                  • pomeranka Re: W MORDE JEZA! 01.12.01, 18:01
                    Idę po bełta i dziś się nie kąpie! A jutro do nowej pracy!:))) Ale czy mnie
                    przyjmą... nie mam referencji, kurde mol...
                  • czort Re: W MORDE JEZA! 01.12.01, 18:04
                    Ja sem juz zapuszczona, nog dzisiok nie umywszy!!!
                    A za to pazury zrobila!
                    • Gość: samanta1 Re: W MORDE JEZA! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 18:06
                      ja juz stara d..jestem wiec tylko po ciemku moge pracowac.czym wiec kusic??
                      moze tez zaczne smierdziec? Kupie se jeszcze ruskie duchi!!!
                      • czort Re: W MORDE JEZA! 01.12.01, 18:23
                        Cos ty, zono, nie kupuj ruskich, teraz ruskie najmodniejsze w swiecie i jeszcze
                        bedziesz miala nachalow na karku!!!
                        • Gość: samanta1 Re: W MORDE JEZA! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 18:35
                          nie ma to jak dobra rada kolezanki:)))
    • anka1 Re: W MORDE JEZA!hurra udalo sie!!!!!!!!!!!!! 01.12.01, 18:26
      wyslalam! Pomeranka juz wiem! Czort dziekuje za instrukcje!!!!
      • czort Re: W MORDE JEZA!hurra udalo sie!!!!!!!!!!!!! 01.12.01, 18:27
        Prosie uprzejmie. Nie za ma co.
        • anka1 Re: W MORDE JEZA!hurra udalo sie!!!!!!!!!!!!! 01.12.01, 18:31
          jest! masz u mnie duze pyzy! tylko nie wiem kiedy zrobie bo leniwa jestem!!!:)))
          • czort Re: W MORDE JEZA!hurra udalo sie!!!!!!!!!!!!! 01.12.01, 18:32
            Oby szybko, chodz dzis juz jadlam ale nie pyzy!!!!
            • anka1 Re: W MORDE JEZA!hurra udalo sie!!!!!!!!!!!!! 01.12.01, 18:33
              a co ?:))) blina?:))
              • czort Re: W MORDE JEZA!hurra udalo sie!!!!!!!!!!!!! 01.12.01, 18:35
                Nie!!!!! Zupa grzybowa plus zapiekanka domowa, choc w domu cudzym i nie ja
                gotowalam.
                • anka1 Re: W MORDE JEZA!hurra udalo sie!!!!!!!!!!!!! 01.12.01, 18:37
                  tak najlepiej:)! a co bylo zapieczone? czy wolisz nie wiedziec?:)))
                  • mina.mina Re: W MORDE JEZA! 01.12.01, 23:15
                    Czesc wywloki,
                    no to Minusia wam powie, co od wczoraj robi.
                    Do listy rzeczy, ktore mi sie udalo zdupcyc, a ktora od poczatku listopada
                    zawierala juz:
                    1. sracz - zapchalam papierowymi recznikami z sikami swojego szczeniecia, az
                    trza bylo gumno przekopac i przepchac fachowcem
                    2. 3 telefony - ja kurwa nie wiem, jak ja to robie
                    3. grzejnik - czyms pokrecilam i nie dziala
                    4. piecyk gazowy w lazience - tez cos przekrecilam, ale udalo sie odratowac
                    5. kuchenka gazowa, bo cos jeblo (czort pamietasz z kasztanami? to kurwa
                    dopiero byl poczatek)
                    6. wytluczonych kielonkow i szklanek, ktorych nie chcialo sie nikomu wyniesc,
                    wiec straconych przez koty nie bede nawet liczyc,
                    doszly nastepujace zlosliwosci rzeczy martwych:
                    1. antena sat - przysiegam, ze nic tam nie gmeralam
                    2. ta kuchenka wybuchla mojemu chlopu w pysk, ale to jak wtedy mnie buchnelo w
                    reke to chuj - jak wpadlam na miejsce zdarzenia po wielkim "jebut", moj lezal
                    na ziemi bez ruchu. Okazalo sie, ze na szczescie mimo spozycia zachowal
                    refleks, wiec jak zobaczyl dupna flame, od razu wykonal pad, na sekunde przed
                    jebnieciem wlasciwym. Ale i tak ma opalone wlosy, rzesy i zdepilowane
                    plomieniem nogi. Dobrze ze majtki mial na sobie.
                    3. Oczywiscie flama miala wystarczajacy odrzut, zeby rozjebac mu okulary. Nie
                    ma tego zlego, w nowych (jak to dobrze, ze dzis byla sobota) wyglada zajebiscie
                    seksownie - do zezarcia w calosci:)
                    4. komputer - ale stary dziad juz byl, to jestem usprawiedliwona. Niemniej to
                    moj przypadkowy kop byl jego ostatnim gwozdziem do trumny.
                    5. zgubilam gdzies tlumaczenia, ktore mi byt mialy zapewnic na nastepne
                    miesiace - nie ma, po prostu nie ma!

I tak kurwa spedzam sobie weekendzik.
                    Jedyne co dobre, to ze zoo mi sie powiekszylo o kolejne 2 papugi - jedna
                    prawdziwy albinos. Juz zaczynaja sie dupcyc, znaczy zaaklimatyzowaly sie. Aha,
                    jak jedna wkladalam do klatki, to oczywiscie wyrwalam jej kilka pior z dupy,
                    ale nie wliczam tego w rejestr szkod trwalych, bo odrosna.

• Gość: samanta1 Re: W MORDE JEZA! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 23:40
                      cha,cha,cha!!!!!!!!!!!!Minusia jestes najzdolniejsza bestia jak swiat widzial!
                      Toz Ciebie chlop w klatce powinien trzymac i pieniadze za pokazywanie
                      brac!!!!;))))))Zebym miala sie czolgac na to Twoje gumno trzy dni wolami to
                      MUSZE Cie poznac!!!! Cha,cha,cha!!!!!! Prawie sie posikalam ze
                      smiechu !!!:))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka