Dodaj do ulubionych

nudy na forum kiedys tak nie bylo

19.05.07, 21:30
dzis jednak jest inaczej a szkoda oj szkoda
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 21:53
      Ty to byś chciał tylko na gotowe. Nie te czasy, nie ci ludzie :P
      • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:15
        A moze tak mniej stękać a więcej gadać? :)
        • bettina75 Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:18
          Moze na glowie trzeba stanac...?:)
          • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:21
            macie rację, dzisiaj nie ma nic za darmo :)
            • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:23
              Pewnie! kazdy by chciał usiąść,poczytać i się pośmiać. Nie ma tak dobrze!
              :)
              • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:27
                Można nawet powiedzieć, że jest gorzej niż dobrze, zwłaszcza kiedy większość
                prezentuje taką postawę :)
                • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:35
                  Rodacy do pracy!
                  Myszki w dłoń,palce na klawiaturę!
                  • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:38
                    Param, param, param.
                    Hej??? To się nie da jednocześnie!
                    ;))
                    • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:40
                      Toż to hasło zachęcające było a nie instrukcja ;)
                      • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:43
                        Nie wiem...chyba mam Wietkę
                        w ustawieniach "nieprzyjaciel"
                        bo mi się jej posty nie wyświetlają......
                        Albo nie chce ze mną towarzysko rozmawiać.......
                        • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:44
                          Aleś nakombinował tą myszką, no! ;)
                          A gdzie indziej ją widzisz?
                        • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:45
                          Ojejojej...dlaczego zaliczyłeś mnie do nieprzyjaciół?
                          • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:47
                            Ale się zmartwiłam...ojejojej
                            • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:49
                              Przecież już Cię zobaczył. Na pewno ta myszka tak go rozkojarzyła :)
                              • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:51
                                To jaką to myszką Zegor się zajmuje? :)
                                • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:53
                                  Tego to ja nie wiem, ale chyba jakąś w pobliżu :)
                                  • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:55
                                    Przecie nie "korespondencyjnie" ;-))
                                    • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:58
                                      Jakby się człowiek sprężyl to by mógł kilkoma naraz się zajmować...
                                      :)
                                      • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:00
                                        No nie przesadzaj...;-)
                                      • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:01
                                        Tylko dwoma rękami? To już na nic innego czasu by nie starczyło :)
                                        • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:02
                                          A kto mówi o rękach tylko? ;)
                                          • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:03
                                            Sprecyzuj,bo ja starej daty
                                            i tych nowomodnych sztuczkach się nie znam...;-))
                                            • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:05
                                              no...łokciem na upartego by można...
                                              ;))
                                              • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:07
                                                Czego to kobieta nie wymyśli....;-)
                                                • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:08
                                                  :)))
                                                  • debi_bebi ,Łokciem w myszkę? 19.05.07, 23:11
                                                    A nie rozwali się?
                                                  • zegor Re: ,Łokciem w myszkę? 19.05.07, 23:12
                                                    To zależy od...myszki ;-))
                                                  • wietka Re: ,Łokciem w myszkę? 19.05.07, 23:13
                                                    Łokieć czy myszka?
                                                  • debi_bebi Re: ,Łokciem w myszkę? 19.05.07, 23:15
                                                    No nie wiem właśnie. Może być i to i to. Trochę szkoda by było, nie?
                                                  • wietka Re: ,Łokciem w myszkę? 19.05.07, 23:16
                                                    Własciwie to ja trochę teoretyzuję...wolę tradycyjne metody :)
                                                  • zegor Re: ,Łokciem w myszkę? 19.05.07, 23:17
                                                    Czasem fajnie...pokombinować ;-))
                                                  • wietka Re: ,Łokciem w myszkę? 19.05.07, 23:19
                                                    czasem fajnie :)
                  • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:39
                    Jak trafię na myszkę,
                    to będzie koniec pisania ;-)
                    • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:42
                      To czym teraz klikasz? :)
                      • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:45
                        "klawiszamy"
                        ;-)
                        • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:46
                          Ale myszkę też trzeba szturchnąć od czasu do czasu ;)
                          • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:48
                            Dwa razy szturchnąłem,
                            do tej pory żałuję.....
                            • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:51
                              Że to tak dawno było, cooo ? ;))))
                              • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:54
                                Wraca mi pamięć dawnych lat,
                                czy to pozytywny objaw tetryka ?????????
                                • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:56
                                  Nie powiedziałabym, bo co z tego, że sobie przypomnisz, jak Ci mama pieluchy
                                  zmieniała, a nie będziesz pamiętał, do czego myszka służy?
                                  • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:57
                                    No przestań,
                                    do "pieluchów"
                                    jeszcze nie dojechałem....;-)
                                    • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:10
                                      A dokąd dojechałeś najdalej? :)
                                      • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:15
                                        Nie wyciągaj na wierzch...;-))
                                        • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:16
                                          Kiedy ja o podróże pytam, takie w kilometrach :)
                                          • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:20
                                            Cóż...z chęcią
                                            czasem daleko ;-)))))
                                            • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:21
                                              Ok, odpuszczę Ci, bo widzę, że nie uda mi się nic wydusić :)
                                              • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:23
                                                Chcesz,żeby mi kaprawe oczka na wierzch wyszły ?????
                                                • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:24
                                                  Ani trochę, bo znowu byś Wietki nie widział ;)
                                                  • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:25
                                                    oczami wyobraźni,oczywiście ;)
                                                  • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:27
                                                    No,niestety...
                                                  • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:31
                                                    Niestety?!
                                                    z drugim oscypkiem się już nie wymigasz!
                                                  • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:34
                                                    Tawariszczi gaworili,
                                                    pozyjom,uwidim......;-))
                                                  • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:35
                                                    Trzymam Cie więc za oscypka ;)
                                                  • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:37
                                                    Oj,......będzie się działo ;-)))
                                                    A co,jedziesz??????
                                                  • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:39
                                                    Na razie nie...plany wakacyjne - nad wzmorie
                                                  • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:40
                                                    "Ten kto pieniążki ma
                                                    ten smaczne ciastka chrupie
                                                    A kto pieniążków nie ma
                                                    ten drapie się po dupie"
                                                    ;-)
                                                  • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:42
                                                    tak, to ja już wiem, czemu się tak drapię :)
                                                  • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:45
                                                    Opiłuj paznokcie !
                                                    Jakby co,służę paluszkiem ;-))
                                • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:56
                                  Jak najbardziej. Ale niekoniecznie tetryka .
                                  To moze sobie przypomnialeś,ze ja to nie nieprzyjaciółka :)
                                  • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:59
                                    Cuś mi tak...przez mgłę...
                                    ale pewności nie mam ....;-)
                                    • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:59
                                      Skup się!
                                  • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 22:59
                                    Mnie się zdaje, że Zegor tylko to sobie przypomina, co mu się podoba ;)
                                    • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:01
                                      Wiedzialam...nie podobam mu się :((
                                      • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:02
                                        Podobam,nie podobam,co ? widziałem Cię ???????
                                        • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:05
                                          No ponoć wcześniej widziałeś, potem nie, a teraz znowu widzisz.
                                          Zegor....normalnie demencji dostajesz ;))
                                          • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:06
                                            Też tak uważam,przyznaję bez bicia :-)
                                            • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:13
                                              I tak bym Cię nie zbiła, bo zapomniałam, gdzie utknęłam laskę :)
                                              • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:16
                                                Pamiętam,miałaś kupić nową ;-)
                                                • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:18
                                                  No miałam, ale za to wałek znalazłam ;)
                                      • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:03
                                        Przecież sobie przypomniał, a nawet pamiętał, że wcześniej tak nie było :)
                                        • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:04
                                          Oczyma wyobraźni to nie łaska ? :)
                                          • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:05
                                            Jaka LASKA ????????????
                                            • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:06
                                              BILOBIL :))))
                                            • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:07
                                              Ty chyba rzeczywiście widzisz i pamiętasz tylko to, co Ci się podoba :))
                                              • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:11
                                                A co może podobać się zgryźliwemu tetrykowi ??????
                                                ;-)
                                                • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:14
                                                  Na przykład jałowiec w płynie...
                                                  ;)
                                                  • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:21
                                                    Wybacz,nie pamiętam,jak smakuje....:(
                                                  • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:21
                                                    Lub też płyn z jałowca :)
                                                  • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:22
                                                    To niedobrze...
                                                  • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:26
                                                    Też coś! A co to, samym jałowcem człowiek żyje?
                                                  • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:28
                                                    Nie,zupełnie nie, ale od czasu do czasu - dla zdrowotności .
                                                  • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:30
                                                    Ależ oczywiście,że nie !
                                                    Do jałowca musi być tonik,cola albo sprite.........
                                                  • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:32
                                                    A potem wygodne łóżeczko z prześcieradełkiem, podusią i kołderką, żeby się milej
                                                    śniło po takiej używce :)
                                                  • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:36
                                                    No aż taki wygodnicki nie jestem...
                                                  • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:37
                                                    A ja owszem. Prędzej z jałowca zrezygnuję, ale łóżko MUSI być.
                                                    I to chyba nawet zaraz :))
                                                  • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:39
                                                    I tak długo wytrzymałaś!
                                                    Jakiś film SF jest po północy ....;-))
                                                  • debi_bebi Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:39
                                                    Świetnie, to sobie na nim zasnę :) Dobranoc!
                                                  • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:41
                                                    *)
                                                  • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:41
                                                    a ja wlasnie mialam zaśpiewać: hej, idem spać, piórko mi się migoce,hej idem
                                                    spać,dudni ziemia ka krocę :)
                                                  • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:42
                                                    Oj,to musisz mieć ciężki "krok"
                                                    ;-)))))
                                                  • wietka Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:43
                                                    spiący:)
                                                  • zegor Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 19.05.07, 23:46
                                                    To miłych ;-)))
    • wredna.suka I właśnie dlatego... 19.05.07, 22:31
      ... odką tak jest, nie ma mnie tu.
      • debi_bebi Re: I właśnie dlatego... 19.05.07, 22:32
        Jednak to miło, że jesteś :)
        • wredna.suka Re: I właśnie dlatego... 19.05.07, 22:39
          Jak mi się przypomni, to zaglądam, ale dawno nic mnie tu nie zaciekawiło.
          Już nawet schizoo nie robi na mnie wrażenia.
          • debi_bebi Re: I właśnie dlatego... 19.05.07, 22:41
            To straszne, bo teraz nie wiadomo, czy to z nim już tak źle, czy...?
    • cicia1990_17 Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 20.05.07, 00:07
      no wlasnie nudy sztraszne...hmmm co tu skminic???;)
      • albertino74 Re: nudy na forum kiedys tak nie bylo 20.05.07, 13:36
        ale sie narobilo i cos sie ruszylo witam witam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka