Dodaj do ulubionych

Kalndarz Rolniczy

IP: 217.136.243.* 02.12.01, 03:20
jak niektore warzywa sie nie lubia i w sasiedztwie swoim zdechna, jak banan
przy jablku zgnije, jak moje papugi z menelskiej klatki ino sie napierdalaja, a
z klatki puszczalskiej juz sie dupcom, tak i ludzie maja sie ku sobie lub od
sie. Niniejszym stworzmy rolniczy kalendarz forumowy.
Kto z kim, kto nigdy z tym/ta wlasnie?
Obserwuj wątek
    • czort Re: Kalndarz Rolniczy 02.12.01, 03:36
      Ja cie lubie chorero.
      czort
      • mina.mina Re: Kalndarz Rolniczy 02.12.01, 03:38
        ja ciebie tez wywloko.
    • pomeranka Re: Kalndarz Rolniczy 02.12.01, 09:19
      Drogie dziewczęta,
      czy będzie wielkim nietaktem, jeśli oświadczę, że sympatyzuje z wami bynajmniej?
      • Gość: samanta1 Re: Kalndarz Rolniczy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 09:42
        Czy w ogole jest potrzeba zebym sie tu wpisywala.Jo z Wami szurniete baby!:)
    • czort Re: Kalndarz Rolniczy 02.12.01, 16:04
      no to teraz moje drogie panie, w kolku naszym rozancowym lub innym towarzystwie
      wzajemnej adoracji, role sobie czas przydzielic. Ktora gumno obrabia, plewi
      chwasty, zwierzeta karmi, siana pilnuje?
      Do siana to juz widze chetna!
      A ja tam proponuje jedno tylko - chwasty rwac, bo jak sie rozplenia, to nie daj
      boze i ty proboszczu!
      na kon i do chwastow wyrywania!
      czort
      • Gość: leziox Re: Kalndarz Rolniczy IP: *.addcom.de 02.12.01, 17:35
        Do kolekcji chwastów,ziejących energią negatywną proponuję osobnika o
        pseudonimie jayjay,którego można spotkać w dziale "wpadłam tu na chwilę".
        A może by tak otworzyć galerię typów nie lubianych?
        Jako pierwszą kandydature zgłaszam niejakiego lezioxa.Cham,buc,prostak,tępak z
        sianem wyłażącym z butów,co ma wielka paszcze i nigdy nic konkretnego do
        powiedzenia.No.
        Myślę też o pewnym kandydacie z zagranicy,oraz z kresów Polski wschodniej.To
        co,otwieramy?
        • Gość: samanta1 Re: Kalndarz Rolniczy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 18:57
          twoja kandydature odrzucam lezio!uwazam ze jestes milym,szczerym(czasami do
          bolu:)) facetem!;))))
          • czort Re: Kalndarz Rolniczy 02.12.01, 20:04
            No co ty, zono kochana, nie odrzucaj, sam sie zglosil. Jak odrzucisz, to gdzie
            znajdziesz gacie lo mnie?
            • mario2 Re: Kalndarz Rolniczy 02.12.01, 20:17
              Ze wzgledu na nietajnione sympatie do Pan tu wpisanych, tudziez na chec i
              umiejetnosc nawalania sie, a w stanie po- dopierdalania slownego pojebanym i
              nawiedzonym skladam niniejszym akces do Waszej Gminy proszac o przyjecie z moim
              Byle Co - Maryja 2
              • czort Re: Kalndarz Rolniczy 02.12.01, 20:19
                A chwasty wyrywac umiesz?? Umiesz, ok, jestes wziety! Przyjety znaczy sie!
            • maryjo2 Re: Kalndarz Rolniczy 02.12.01, 20:19
              Zem chopu mojemu pyska na zgode dala, bo mnie awansowal na BYLE CO, hihi.
              I niedojeb... niedogrzanym intelektualistkom pedziol co zacz som. Niniejszym
              akces do Kolka rolniczego zglaszamy zgodnie. Pyrsk.
              • czort Re: Kalndarz Rolniczy 02.12.01, 20:24
                Maryjko, podz k'nam, podz dziecko. Ino rekawiczki do wyrywania chwastow kup se!
                • maryjo2 Re: Kalndarz Rolniczy 02.12.01, 20:35
                  czort napisał(a):

> Maryjko, podz k'nam, podz dziecko. Ino rekawiczki do wyrywania chwastow kup se!

Juzem se kupila! I motyke tyz! Byda dziabac ile wlazie, az chwasty wyciepniem na
                  hasiok, co by zdrowyj krwie nie psoly.Hej!
                  • czort Re: Kalndarz Rolniczy 02.12.01, 20:39
                    Chwali sie, gryfnos dziouszka jest! Czego ten twoj mario od cie chce? Chwasty
                    plec umisz, skarb nie kobita!
                    Pamietoj, futro ma ci kupic, zima przecie - a ty tylko rekawiczki i motyka masz!
                    • Gość: samanta1 Re: Kalndarz Rolniczy IP: 213.76.59.* 02.12.01, 20:46
                      czy moge chlastac chwasty skalpelem?Przywyklam....:)
                      • czort Re: Kalndarz Rolniczy 02.12.01, 20:49
                        Jak skalpelem, to odrosna, chwasty motyka trza, z korzeniami trza!
                        • mario2 Re: Kalndarz Rolniczy 02.12.01, 20:52
                          ja tam wole chwasty ostrzem swojego jezyka lub piora wycinac. Potraktowane
                          motyka, rzeczywiscie nie odrastaja. A jak nie odrastaja- nie ma kogo tepic i
                          jest NUDNO!!!
                          • Gość: pomerank Re: Kalndarz Rolniczy IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 21:10
                            Herbicydy, pestycydy proponuję. Nawet w białych rękawiczkach można i to
                            kompleksowo jak leci! Garba i odcisków człek nie dostanie przynajmniej.
                            • czort Re: Kalndarz Rolniczy 02.12.01, 21:14
                              wydaje mi sie, ze smierc bedzie za lekka, a tak nie dosc, ze motyczka dostana
                              ile sil w rekach, to jeszcze my sie wyzyjemy. Jak reszta?
                            • Gość: samanta1 Re: Kalndarz Rolniczy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 21:15
                              To Wy tnijcie a ja bede gnojowica podlewac zeby szybko odrastaly! :)))
                              • mario2 Re: Kalndarz Rolniczy 02.12.01, 21:26
                                Samanta- gnoje gnojowica?- toz to gorsze niz setka na kaca !
                                • czort Re: Kalndarz Rolniczy 02.12.01, 21:29
                                  Motyczkowac ile sie da, na ich miejsce nowe powstana klony, bedzie co robic!
                                  Zadna gnojowica, zadno scinanie - wyplenienie tylko potrzebne!
                                • Gość: samanta1 Re: Kalndarz Rolniczy IP: 213.76.59.* 02.12.01, 21:30
                                  po gnojowicy bedom sie rozmnazac jak kroliki i bedzie co chlastac..Nie masz
                                  zycia bez chlastania!
                                  • czort Re: Kalndarz Rolniczy 02.12.01, 21:32
                                    Toz pisalam, nowe sie zaplenio! tego chwasta to pol swiatu!
                                    • Gość: samanta1 Re: Kalndarz Rolniczy IP: 213.76.59.* 02.12.01, 21:34
                                      nie to nie! Nie bede podlewac ,olewac ..ino trepanowac,podcinac korzonki i co
                                      tam mi do glowy wpadnie
                                      • mario2 Re: Kalndarz Rolniczy 02.12.01, 21:37
                                        wlasnie jakis osiol zwany Satyrem chce czegos odemnie - hihi- nie wie na co
                                        mnie stac ;o)))
                                        • czort Re: Kalndarz Rolniczy 02.12.01, 21:46
                                          to niech zobaczy, na co cie stac!!!!
                                          • Gość: samanta1 Re: Kalndarz Rolniczy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 21:48
                                            swojego czsu men tak fraszkami sie bawil.Moze..?)
                                            • czort Re: Kalndarz Rolniczy 02.12.01, 21:52
                                              Chiba kobieto masz racje, ale menisko jeszcze zdrabnia, musze raz jeszcze
                                              przeczytac.
                                              • Gość: samanta1 Re: Kalndarz Rolniczy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 21:53
                                                ja go pamietam jak jeszcze nie zdrabnial tylko fraszkami lecial:)
                                                • czort Re: Kalndarz Rolniczy 02.12.01, 21:56
                                                  a niedawno zdrabnial, juz go zapodalam na watku tamtym
                                                  • Gość: leziox Re: Kalyndorz Rolniczy IP: *.arcor-ip.net 03.12.01, 00:16
                                                    A wy się babole z chwaścikami męczą,motyczkami i skalpelami wycinać chcą jakby
                                                    w jaskini jakiej mieszkali,a nie w ładnej stodole na wsi.
                                                    A kurwa technika nam tak wysoko stanęła i ogon mężowy przy okazji,nowoczesności
                                                    użyć trzeba.Herbicydy i inne defolianty już nie w modzie od Wietnamu czasów.
                                                    Nie męczyć się.Nie płakać.Wziąć w piwnicy trochu pogrzebać,maszyneryję
                                                    wyciągnąć,paczki od rodziny spod Grodna zażyczyć i sklepać,podsmażyć,zespawać i
                                                    na chwasty gotowy automat,co by człeku trocha roboty zaoszczędził.A potem
                                                    za miasto wyjechać i atomkiem,atomkiem przypierdolić,tak co wszystkie chwaściki
                                                    wypali,wydezynfekuje i ogródek wyczyści przy gumnie,ku chwale naszej
                                                    i przyszłych,dwugłowych dzieci naszych.No.
                                                  • mina.mina Re: Kalyndorz Rolniczy 03.12.01, 00:42
                                                    tero zima idziy, to wystrorcy ino motyckom psekopoc. abo pora kretow najmnac do
                                                    roboty, a my bedziem je nadzorowac coby dobze kopali, i z gasiora pociagac,
                                                    coby my nie zmarzli. Jako soltyska gumna witom syrdycnie calom populacjem
                                                    nasom. Mom nadzieja, co my tu badziem zyc w zgodzie i komunie.
                                                  • czort Re: Kalyndorz Rolniczy 03.12.01, 00:44
                                                    Budziem, chaziajka, budziem
        • jayjay Leziox, chlopaczku 03.12.01, 00:53
          To znowu ja. Ty to masz pecha. Znowu Cie dopadlem.

Do wiadomosci niewtajemniczonych: Mielismy z Lezioxem pogawedke na
          innym watku. A teraz On wystawia moja kandydature do miana chwastu z
          negatywna energia. Mowi to Sam Wielki Leziox. Jezeli Leziox twierdzi,
          ze mam negatywna energie to albo jestem wielkim s...synem albo zalazlem
          Mu troche za paznokcie. Oba przypadki sa mozliwe. Byc s...synem
          wiekszym niz Leziox to juz naprawde sztuka. Przyjmuje to jako uznanie
          mojego chamstwa. Wiekszego niz chamstwo Lezioxa. Przypadek drugi.
          Jest metoda na Lezioxa. Przeczytajcie tamten watek to zrozumiecie.
          Zreszta cos musi byc w tym drugim przypadku skoro chlopaczek przylecial
          tutaj, zeby sie poskarzyc.

Czy w zwiazku z tym, ze zostalem pierwszy zakwalifikowany do miana
          chwastow moge prosic o jakies wyroznienie. Na przyklad uzywanie nowego,
          zaszczytnego nicka "JayJay Chwast Numer 1".
          • czort Re: Leziox, chlopaczku 03.12.01, 00:58
            A nie chcesz za duzo, leziu sam wystawil swoja kandydature, inne tez, my to
            wiemy jakie, ale on jest do wyrywania, a nie do wyrwania.
            Zapodaj prawdziwego nick'a to moze dostapisz zaszczytu!
            • jayjay Re: Leziox, chlopaczku 03.12.01, 01:08
              Slyszysz jak dudni? To ja tak sie wale w klatke bez piersi. JayJay to moj najprawdziwszy nick.
              Jak Ci sie nie podoba to moze byc JotJot.

(Sluchaj byc Chwastem Numer 1 to nie byle co. A moze bym Cie przekonal metodami
              bardziej naturalnymi. Co lubisz pic w jakich ilosciach?)

Na dodatkowe uzasadnienie mojej negatywnej energii moge dodac, ze w mojej okolicy
              zadna mucha sie nie uchowa. Kazda ginie od mojej negatywnej energii. (Nawet wirtualnie
              zaszkodzilem Lezioxowi).

• czort Re: Leziox, chlopaczku 03.12.01, 01:15
                to w nawiasach to malo byc wtracenie apropos niby, tak?
                w duzych ilosciach to ja lubie wscieklaki!
                A lezioxowi na pewno nie zaszkodziles, on tak lubi, wiekszy wyrosl przez to.
                czort
    • men_ Re: Kalndarz Rolniczy 03.12.01, 01:54
      Zgłaszam Niunie i siebie:
      - nie do pary;
      czy
      - do pary

Niech Niunia dopisze

pozdrawiam
      • czort Re: Kalndarz Rolniczy 03.12.01, 02:00
        Ty to na pewno - za to od niuni wara!!!!!!!!!!
        kocham ja i juz!!
        • Gość: niunia Re: Kalndarz Rolniczy-czort IP: *.opole.dialup.inetia.pl 03.12.01, 17:12
          ja Cie tez, Czorcie kocham i juz,
        • men_ Re: Kalndarz Rolniczy-Czort 03.12.01, 17:19
          czort napisał(a):

> Ty to na pewno - za to od niuni wara!!!!!!!!!!
          > kocham ja i juz!!

Dzień dobry Czorciku - nie bądż zachłanna, masz już jedną dziewczynkę

• Gość: niunia Re: Kalndarz Rolniczy-men IP: *.opole.dialup.inetia.pl 03.12.01, 17:10
        chcesz sie poparzyc ze mna,
        • men_ Re: Kalndarz Rolniczy-niunia 03.12.01, 17:15
          Gość portalu: niunia napisał(a):

> chcesz sie poparzyc ze mna,

To stwierdzenie, czy pytanie ?

• Gość: niunia Re: Kalndarz Rolniczy-niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 03.12.01, 17:18
            moja kobieca watpliwosc, czekam na twa meska interpunkcja,
            • anka1 Re: Kalndarz Rolniczy-a czy 03.12.01, 19:39
              ja na owa liste wpisac sie moge?:)))
              bede roztworem soli chwasty podlewac! nic nie urosnie!:)
              • men_ Re: Kalndarz Rolniczy-Anka 03.12.01, 19:41
                anka1 napisał(a):

> ja na owa liste wpisac sie moge?:)))
                > bede roztworem soli chwasty podlewac! nic nie urosnie!:)

Ale twoje śliczne rączeta to wytrzymają ?

• Gość: kakadoo papuga IP: 217.8.164.* 03.12.01, 21:32
                  wszystkim chyba wiadomo ze papugi to świetne rolniki i nie zadne chwasty????

co tu się dzieje, czort, sammy, i minas? jaki wątek powinnam odwiedzić żeby się
                  dowiedzieć co was predystynuje do bywania na wykładach w Minneapolis?

ps pisze z pracy więc adresik inny, ale to ja, papużka :-))))
                  • czort Re: papuga 03.12.01, 22:00
                    I watek - przepisane
                    II watek - resocjalizacja czorta
                    A w nastepnych poczytaj o swym narzeczonym, podpowiadac nie bede
                    czort
                    • Gość: leziox Re: ajajay IP: *.arcor-ip.net 04.12.01, 00:09
                      OO,chwastówa się zjawiła.I pęcznieje tu swoją energią negatywną i się puszy jak
                      paw z piersi wyrzucony po balandze,gdzie dosyć gorzały było.Jeśli przybiegłem
                      tu na ten wątek,to nie po to aby się skarżyć,tylko po to,aby ustrzec przed
                      negatywną energią czarnobylską promieniującą z jaja Jayjaya,która mogłaby
                      kurewskim i prostytuczym stosunkom płciowym na forum niniejszym zaszkodzić.
                      Obiecałem wszak,iż z typem dyskutować nie będę,więc i teraz niniejszego nie
                      czynię,a z tym pierwszym chwastem też była pomyłka,bo gostek nadaje się dopiero
                      na poziom chabra zbożowego,a to jest chwast podły,niebieski wprawdzie,jak
                      dzielnicowy,ale mały.To herbicydem dziada.
                      • mina.mina Re: ajajay 04.12.01, 00:28
                        kurwa, czym mi wy moje gumno chcecie potraktowac??? tu je fszysko ekologiczne,
                        nawet do sracza petow nie wolno wrzucac, bo bakterie nie zazra w pore!
                        za motyki, skalpele, krety i do roboty, smierdziele!
                      • jayjay Leziox, chlopaczku 04.12.01, 16:55
                        Cienko spiewasz chlopaczku.
                        Czy to jest ta Twoja grafomania?
                        Ooooch, przepraszam!
                        Czy to jest ta Twoja Wielka Literatura?
                        Forma niezbyt czysta, natomiast porownaniaaaaaa........
                        bleeeeeeeeee bleeeeeeeeee bleeeeeeeeee
                        bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                        Nie moglem. Natura znowu zwyciezyla.
                        Mina obrzygalem Ci cale podworko. Rzygowin po kostki.
                        Ale mialem ogromne cisnienie. Poszlo az na okna.
                        Ale to wina Lezioxa. On posprzata.
                      • .karita Re: porada ogrodnicza 04.12.01, 18:01
                        lesiu sekatorem go sekatorem !!! ile przewiduje to kalendzarz rolniczysekatorem
                        • czort Re: porada ogrodnicza 04.12.01, 18:42
                          zeby wyrwac, trzeba wyrwac z korzeniami, motyka go
                          • crimen Re: porada ogrodnicza Czort 04.12.01, 19:08
                            Czorciku, dzwonilas do gazdziny?
                            • czort Re: porada ogrodnicza Czort 04.12.01, 19:14
                              dzwonilam, postara sie cos zalatwic, ale dopiero we wtorek o tej porze bede
                              wiedziala ostatecznie.
                              czort
                              • jayjay Leziox, chlopaczku 05.12.01, 20:25
                                Umowa byla prosta. Ty piszesz, ja czytam i rzygam a Ty sprzatasz. Myslisz, ze
                                latwo mi bylo przeczytac ta Twoja literature? O rzyganiu juz nie wspomne.
                                A Ty co? Nie dosc, ze jestes glupi to do tego jeszcze leniwy.
                                Byly tu dwie dziewczyny. Jedna machala sekatorem a druga motyka. Ale jakos
                                malo pewne siebie byly. Liczyly na Twoj odzew a upapraly sie tylko rzygowinami.
                                Moja negatywna energia. Jak jeszcze bylismy na watku "Wpadlam tu na chwile"
                                to wyslales mi cala serie postow z przeklenstwami, ktore byly przesycone
                                "pozytywna energia". Ja przez swoja negatywna energie wyssalem Twoja "pozytywna
                                energie" i cale te przeklenstwa okazaly sie nic nie warte. Ot, kolejna Twoja
                                bzdura. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! Wyslalem ladunek negatywnej energii do
                                Lezioxa!
                                Poziom orginalnosci i dowcipu Twoich postow w CHWALA SUPER SEKRETARKOM,
                                Poradniki Lezia, Slownik gwary wieziennej jest na poziomie absolwenta szkoly
                                specjalnej. To jest po prostu glupie i nudne. Wiem, ze to dla Ciebie nie jest
                                latwe,
                                ale sprobuj cos wymyslec. Daj mi troche tego "miecha".
                                Trzymaj sie chlopaczku.

PS. Wisi mi czy bedziesz odpisywal, ale i tak wiem, ze to czytasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka