czort 02.06.03, 21:14 pieknie siem witac:))) a nie za dobrze wszystkim nam zyczysz??? skad ta zyczliwosc do ludzi???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hanysek Re: hanysek, ty ciulu z wulca, jak uczyla ciotka IP: *.hannover.is 03.06.03, 11:57 zyczliwosc w stosunku do bliznich wyplywa u mnie z ogolnie altruistycznej psyche i pozytywnego nastawienia do swiata - kocham wszystkich i tak mnie ta milosc rozpiera, ze musze jej tutaj dac swobodny upust - wiec zrob sobie loda, jesli jestes tak wygimnastykowany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Czort...... 03.06.03, 12:05 hehehehehehehehehehehehehehehe....czort, zrób sobie loda.....hehehhehehehehehehe.........a potrafisz w ogóle ??????? .....ja na twoim miejscu bym nie potrafił......:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Czort...... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 12:07 No czego rzysz?probowac zawsze moze a pozniej wyniki badan zebrac,opisac i doktoryzowac sie bedzie,he,he...:)))))) szkodnik1 napisał: > hehehehehehehehehehehehehehehe....czort, zrób sobie > loda.....hehehhehehehehehehe.........a potrafisz w ogóle ??????? > .....ja na twoim miejscu bym nie potrafił......:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: hanysek, ty ciulu z wulca, jak uczyla ciotka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 12:06 jasne...jak tylko zmieni plec idioto!:) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: hanysek, ty ciulu z wulca, jak uczyla ciotka 03.06.03, 12:11 ...samantko czy idioto było do mnie czy do Horego Hanysa....????? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: hanysek, ty ciulu z wulca, jak uczyla ciotka 03.06.03, 12:25 nio:))) chcialabym, a co! i na dodatek, coby mi bylo przyjemnie! bylabym wtedy najbogatszym czlowiekiem swiata! mlody, a instrukcje to mi dasz, jak to sie samej sobie robi, a??? a poza tym wszelkie szykany dla pana:) z piekielnym uklonem Aha - ale jaja to ja mam!!!!!! Gość portalu: Hanysek napisał(a): > zyczliwosc w stosunku do bliznich wyplywa u mnie z ogolnie altruistycznej > psyche i pozytywnego nastawienia do swiata - kocham wszystkich i tak mnie ta > milosc rozpiera, ze musze jej tutaj dac swobodny upust - wiec zrob sobie loda, > jesli jestes tak wygimnastykowany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: hanysek, ty ciulu z wulca, jak uczyla ciotka 03.06.03, 12:29 ....nooooooooo, na dodatek moje, pamiątka z Książa co ????....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: hanysek, ty ciulu z wulca, jak uczyla ciotka 03.06.03, 12:33 kurna, moje jaja!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xeniutka Re: hanysek, ty ciulu z wulca, jak uczyla ciotka 03.06.03, 12:38 jak uczy doswiadczenie z filmu Clerks... mozna sobie przy tej czynnosci zlamac kark wiec nie radze ;> Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: hanysek, ty ciulu z wulca, jak uczyla ciotka 03.06.03, 12:42 ej, co mi tam, i tak nosze glowe wysoko! czasami ponad chmury wystaje,a kark, coz, tez trzeba umiec zginac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
xeniutka Re: hanysek, ty ciulu z wulca, jak uczyla ciotka 03.06.03, 12:59 ale jest tez dobra strona, jesli nie masz dzieci.. nominuja cie do nagrody Darwina ;> Odpowiedz Link Zgłoś