Dodaj do ulubionych

hanysek, ty ciulu z wulca, jak uczyla ciotka mina.

02.06.03, 21:14
pieknie siem witac:)))
a nie za dobrze wszystkim nam zyczysz???
skad ta zyczliwosc do ludzi????
Obserwuj wątek
    • Gość: Hanysek Re: hanysek, ty ciulu z wulca, jak uczyla ciotka IP: *.hannover.is 03.06.03, 11:57
      zyczliwosc w stosunku do bliznich wyplywa u mnie z ogolnie altruistycznej
      psyche i pozytywnego nastawienia do swiata - kocham wszystkich i tak mnie ta
      milosc rozpiera, ze musze jej tutaj dac swobodny upust - wiec zrob sobie loda,
      jesli jestes tak wygimnastykowany!!!
      • szkodnik1 Czort...... 03.06.03, 12:05
        hehehehehehehehehehehehehehehe....czort, zrób sobie
        loda.....hehehhehehehehehehe.........a potrafisz w ogóle ???????
        .....ja na twoim miejscu bym nie potrafił......:))))))))))))))))))))))
        • Gość: samanta Re: Czort...... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 12:07
          No czego rzysz?probowac zawsze moze a pozniej wyniki badan zebrac,opisac i
          doktoryzowac sie bedzie,he,he...:))))))

szkodnik1 napisał:

> hehehehehehehehehehehehehehehe....czort, zrób sobie
          > loda.....hehehhehehehehehehe.........a potrafisz w ogóle ???????
          > .....ja na twoim miejscu bym nie potrafił......:))))))))))))))))))))))
      • Gość: samanta Re: hanysek, ty ciulu z wulca, jak uczyla ciotka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 12:06
        jasne...jak tylko zmieni plec idioto!:)
        • szkodnik1 Re: hanysek, ty ciulu z wulca, jak uczyla ciotka 03.06.03, 12:11
          ...samantko czy idioto było do mnie czy do Horego Hanysa....????? :)))))))
      • czort Re: hanysek, ty ciulu z wulca, jak uczyla ciotka 03.06.03, 12:25
        nio:)))
        chcialabym, a co! i na dodatek, coby mi bylo przyjemnie! bylabym wtedy
        najbogatszym czlowiekiem swiata!
        mlody, a instrukcje to mi dasz, jak to sie samej sobie robi, a???
        a poza tym wszelkie szykany dla pana:)
        z piekielnym uklonem
        Aha - ale jaja to ja mam!!!!!!

Gość portalu: Hanysek napisał(a):

> zyczliwosc w stosunku do bliznich wyplywa u mnie z ogolnie altruistycznej
        > psyche i pozytywnego nastawienia do swiata - kocham wszystkich i tak mnie ta
        > milosc rozpiera, ze musze jej tutaj dac swobodny upust - wiec zrob sobie
        loda,
        > jesli jestes tak wygimnastykowany!!!
        • szkodnik1 Re: hanysek, ty ciulu z wulca, jak uczyla ciotka 03.06.03, 12:29
          ....nooooooooo, na dodatek moje, pamiątka z Książa co ????....:)))))
          • czort Re: hanysek, ty ciulu z wulca, jak uczyla ciotka 03.06.03, 12:33
            kurna, moje jaja!!!!!
        • xeniutka Re: hanysek, ty ciulu z wulca, jak uczyla ciotka 03.06.03, 12:38
          jak uczy doswiadczenie z filmu Clerks... mozna sobie przy tej czynnosci zlamac
          kark wiec nie radze ;>
          • czort Re: hanysek, ty ciulu z wulca, jak uczyla ciotka 03.06.03, 12:42
            ej, co mi tam, i tak nosze glowe wysoko! czasami ponad chmury wystaje,a kark,
            coz, tez trzeba umiec zginac:)))
            • xeniutka Re: hanysek, ty ciulu z wulca, jak uczyla ciotka 03.06.03, 12:59
              ale jest tez dobra strona, jesli nie masz dzieci.. nominuja cie do nagrody
              Darwina ;>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka