gph 09.06.03, 09:39 haha. nasza brama też jest symboliczna. wczoraj przeniosła nas w nieco inny wymiar... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba Re: mosty i bramy. 09.06.03, 11:49 E tam, w inny zaraz:)) Ten sam, tylko innym sie oczy otowrzyly:))) No i jak atmosfera radosna w Krakowie? Cieszy sie ludnosc? Czy placze i narzeka?:))) Stawiam w Cafe Brama rozwoego szampana;))) Truskawki keza obok. Lece do ogrodu bo slonce i dzien wolny dzis.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph a ja to stawiam 09.06.03, 15:31 flaszkę temu, kto powie jak głosował Trudny i jakich sformuowań dla uzasadnienia swojego wyboru użył :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: a ja to stawiam 09.06.03, 15:46 ojej, to w krakowie trzeba sie bylo tlumaczyc, czemu sie glosowalo na tak lub nie? u nas nie...:))) A czemu Trudny taki kontrowersyjny? Na Nie glosowal? MOj rodzony dziadek tez:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a ja to stawiam 09.06.03, 16:42 sabba napisała: > ojej, to w krakowie trzeba sie bylo tlumaczyc, czemu sie > glosowalo na tak lub nie? u nas nie...:))) > A czemu Trudny taki kontrowersyjny? Na Nie glosowal? MOj > rodzony dziadek tez:))) a u mnie w rodzinie wszycy po linii :) Odpowiedz Link Zgłoś