edzioszka 09.06.03, 09:40 Czy to naturalna potrzeba człowieka? Może jesteśmy zwierzęciem stadnym w pełnym tego słowa znaczeniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemo_c Re: Monogamia 09.06.03, 13:46 Czasami czujemy, że jest oto obok nas osoba, której jesteśmy w stanie się poświęcić, podzielić z nią naszą wolnością i są to chyba najpiękniejsze chwile... A gdy nie ma tej osoby, pojawiają się pokusy i może się okazać, że są mocniejsze od nas... Ale biorąc pod uwagę rodzaj ludzki, monogamia jest nam obca... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Monogamia 09.06.03, 13:52 hahaha..czyli rozumiem,że wolisz licencje na użytkowanie wieczyste od poli- games..;)..ale ile się trzeba utrudzic by ją zdobyć..;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Monogamia 28.08.03, 13:10 Edi, wiesz dlaczego poligamia przegrala z monogamia? Powiem ci na ucho, ale nikomu nie powtarzaj: - czynnik tesciowej. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Monogamia 29.08.03, 14:26 jeszcze wchodzą w grę tzw. "uczucia", jeśli się nie mylę oczywiście - albo zbytnią staroświeckością nie wykazuję...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Monogamia 29.08.03, 21:01 ja tam jestem monogamiczny, to chyba jasne... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edi_minator Re: Monogamia 29.08.03, 21:02 niesamowite - wiesz, nadaję w podobnych klimacikach - kofam tylko jednego, a każden myśli, że jego...hyhy...co nie, Słonko?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Monogamia 29.08.03, 21:04 no pewnie - ONI mysla ze ICH kofasz podczas gdy naprawde ... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edi_minator Re: Monogamia 29.08.03, 21:06 taaaaa?...może dokończysz myśl, zaciekawiła mnie ta wywazelinowana grubo sentencja?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Monogamia 29.08.03, 21:09 a skad nagle milosc do tego akurat nika co? moze wybrala ci go bliska osoba? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edi_minator Re: Monogamia 29.08.03, 21:11 hyhy...raczej z miłości do rujnowania tego co piękne, to akurat z ww. osobą mamy wspólne...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Monogamia 29.08.03, 21:13 aha wspolne macie zainteresowania moze? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edi_minator Re: Monogamia 29.08.03, 21:15 nawet horoskop partnerski nam sprzyja i takie tam - to co on ma w Asc. to ja mam w Słońcu, a to co on ma w Słońcu - ja mam w Desc...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Monogamia 29.08.03, 21:18 dobrze, ze nie powiedzialas ze ma to w d. znaczy ten horoskop caly. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edi_minator Re: Monogamia 29.08.03, 21:19 jak mogę, tak unikam wulgaryzacji słowa naszego powszedniego, takoż i myśli jego znanymi mi nie są <a szkoda>...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Monogamia 29.08.03, 21:26 mozesz sobie pozwolic czasem. w razie czego sie wykasuje. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edi_minator Re: Monogamia 29.08.03, 21:29 wolę na stronie, szczególnie podwarszawskie parki sprzyjają uzewnętrznianiu emocji i otwarciu na drugiego człowieka, pokazaniu mu całego swego jestestwa także z tej ciemnej strony <to oczywiście w bardziej odosobnionych zakątkach>...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edi_minator Re: Monogamia 29.08.03, 21:31 ciemna strona Wenus przeciwstawiona jasnej Marsa i w lustrzanym odbiciu...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Monogamia 29.08.03, 21:34 aha a ja jestem z ciemnej strony ksiezyca przypominam. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edi_minator Re: Monogamia 29.08.03, 21:37 ja za to spaceruję jego miejską stroną...:P Odpowiedz Link Zgłoś