skoropis Re: koczisss chodź na słówko 15.06.07, 12:15 Żartujesz! Jest gorąco, na pewno z żabkami siedzi w oczku wodnym i się chłodzi. Pytanie tylko, co sie chłodzi na dnie oczka? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: koczisss chodź na słówko 15.06.07, 12:31 morfeusz_1 napisał: > słucham (jestem również koczisssem) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: koczisss chodź na słówko 15.06.07, 12:43 nutopia napisała: > morfeusz_1 napisał: > > > > słucham > (jestem również koczisssem) Taaaa kobieta zmienną jest;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: koczisss chodź na słówko 15.06.07, 12:48 ewa.x napisała: > nutopia napisała: > > > morfeusz_1 napisał: > > > > > > > słucham > > (jestem również koczisssem) > > Taaaa kobieta zmienną jest;)) i ewą x i gadam sama ze sobą nie doktorze ja nie chce zastrzyka, nie, nie, nie już bede grzeczna nie słysze żadnych głooss.... <śpi> Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: koczisss chodź na słówko 15.06.07, 12:50 > > i ewą x > i gadam sama ze sobą > nie doktorze ja nie chce zastrzyka, nie, nie, nie > już bede grzeczna > nie słysze żadnych głooss.... > <śpi> Nutopio upał chyba za duży, co?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: koczisss chodź na słówko 15.06.07, 12:52 ewa.x napisała: > > > > i ewą x > > i gadam sama ze sobą > > nie doktorze ja nie chce zastrzyka, nie, nie, nie > > już bede grzeczna > > nie słysze żadnych głooss.... > > <śpi> > > Nutopio upał chyba za duży, co?:))) ee nie ciśnienie ale jeszcze nie wiemy czy za duże czy za małe Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: koczisss chodź na słówko 15.06.07, 12:54 > > ee nie > ciśnienie > ale jeszcze nie wiemy czy za duże czy za małe Wg mnie za małe jest. Też na twarz padam. Kawy trzeba się napić...pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: koczisss chodź na słówko 15.06.07, 12:55 ewa.x napisała: > > > > ee nie > > ciśnienie > > ale jeszcze nie wiemy czy za duże czy za małe > > Wg mnie za małe jest. Też na twarz padam. Kawy trzeba się napić...pijesz? zawsze miałam baaardzo niskie a wczoraj dowaliło mi 150 na 100 aż na pogotowiu wylądowałam a dziś to sama nie wiem co robić czy kawę pić czy herbatę na obniżenie ciśnienia a czuję się podle Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: koczisss chodź na słówko 15.06.07, 12:57 > zawsze miałam baaardzo niskie a wczoraj dowaliło mi 150 na 100 aż na pogotowiu > wylądowałam > a dziś to sama nie wiem co robić > czy kawę pić czy herbatę na obniżenie ciśnienia > a czuję się podle O rany, fatalnie...współczuję. Uważaj na siebie, bo taki upał nie sprzyja Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: koczisss chodź na słówko 15.06.07, 13:00 ewa.x napisała: > > zawsze miałam baaardzo niskie a wczoraj dowaliło mi 150 na 100 aż na pogo > towiu > > wylądowałam > > a dziś to sama nie wiem co robić > > czy kawę pić czy herbatę na obniżenie ciśnienia > > a czuję się podle > > O rany, fatalnie...współczuję. Uważaj na siebie, bo taki upał nie sprzyja żyłka pęknie i po Nucie będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: koczisss chodź na słówko 15.06.07, 13:01 > żyłka pęknie i po Nucie będzie:) I pustkę ogromną w Kopytkowie zostawisz...:))) Ale tak serio to uważaj, ok?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: koczisss chodź na słówko 15.06.07, 13:01 ewa.x napisała: > > żyłka pęknie i po Nucie będzie:) > > I pustkę ogromną w Kopytkowie zostawisz...:))) > > Ale tak serio to uważaj, ok?:) będę:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: koczisss chodź na słówko 15.06.07, 12:52 > i ewą x a ja jestem sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: koczisss chodź na słówko 15.06.07, 12:53 nekroskop88 napisał: > > i ewą x > > a ja jestem sobą? > > chciałbyś ty jesteś !!uwaga będzie brutalnie!!! ty jesteś!!!!! badzią!!! Odpowiedz Link Zgłoś