agniicha 12.06.03, 11:58 Na co biorą kobiety? Znata jakie fajne podrywy? Mi sie podobał taki jedne z telewizji... on: przeprasza, czy ma Pani mapę? ona: a po co Panu mapa?? on:...zagubiłem się w Pani oczach ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila77 Re: Podryw na... 12.06.03, 14:08 Mnie to najbardziej rozbawił taki tekst: "Jak mam Cię poderwać,żebyś nie myślała, że jestem podrywaczem?" Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Podryw na... 04.07.03, 17:33 Tekst na dyskotece do mojej córki:Byłem u lekarza i przepisał mi ciebie w recepcie.Albo:Cos mi wpadlo do oka ....to chyba ty:))))))))))))))))))))).Albo :Wrózka wywrózyła mi ,że cie dzis spotkam:)))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
agniicha Re: Podryw na... 06.07.03, 00:34 No Panowie! Może źle złożyłam pytanie: jak polecilibyście kolegom podrywać kobiety? (wiadomo, że wy juz nie podrywacie) Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Podryw na... 07.07.03, 12:44 ..."mysle ze jestes fajna dupa i chcesz mnie" - Bogus L., "Psy: :) Odpowiedz Link Zgłoś