Dodaj do ulubionych

SAMANTA I SAM dla was to - czesc pierwsza

05.12.01, 16:32
Uprzedzam wszystkich, to jest moj prezent przedmikolajkowy parze samow. takze
niech nikt, kto zna moje czortowskie uczucia, jezyk, chamstwo i
drobnomieszczanstwo, NIE WTRACA SIE NAN.
czort - mikolaj (bez brody zas w gaciach - wyjatkowo dla was w gaciach)
jeno pieciu reniferow brak, znaczy sie jeleni do zaprzegu (jednego juz mam)
bawcie sie tu dobrze
czort
a wy, szanowna publiko, wara od nich, ino juz!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Sam Re: SAMANTA I SAM dla was to - czesc pierwsza IP: 204.174.215.* 05.12.01, 17:27
      Dzieki Czort.
      Jak tu kurcze fajnie.
      Troche pusto, ale siwatecznie.
      Mozna nogi na stol?
      Merry X-mas Czort!
      Sam
      • Gość: samanta1 Re: SAMANTA I SAM dla was to - czesc pierwsza IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 17:35
        dzieki czorciku!Sliczne gniazdo uwilas!:))) faktycznie Sam,troszke tu
        pusto...ale z czasem chyba zapelnimy te katki.Ty postawisz sztalugi ja toche
        wodorostow posadze w akwarium...:))))
        • jasmina_tdi bardzo ważne pytanie! 05.12.01, 17:37
          A czy będzie można was odwiedzać i wpadać na kawę????
          • Gość: samanta1 Re: bardzo ważne pytanie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 17:39
            Ja tu w roli switezianki tudziez innej zmory wodnej wiec jedynie moge woda
            czestowac ..:)))
            • jasmina_tdi Re: bardzo ważne pytanie! 05.12.01, 17:40
              ...byleby nie sodową, bo mi do głowy uderzy :-)))

Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Ja tu w roli switezianki tudziez innej zmory wodnej wiec jedynie moge woda
              > czestowac ..:)))

• Gość: SAM Re: bardzo waz˙ne pytanie! IP: 204.174.215.* 05.12.01, 17:46
            Ja licze na to.
            SAm
            • Gość: samanta1 Re: bardzo waz˙ne pytanie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 17:48
              Sam kochanie!Na wode sodowa liczysz???? Jezus wode w wino zamienial a ja nawet
              babelkow nie potrafie w jeziorze zrobic:((( No,chyba ze mi minni glowe za dlugo
              pod woda przytrzyma:)))
            • jasmina_tdi Re: bardzo waz°ne pytanie! sam!!! 05.12.01, 17:48
              ..że mi woda do głowy uderzy????????? no coś Ty! z wodogłowiem będę brzydko wyglądać!

Gość portalu: SAM napisał(a):

> Ja licze na to.
              > SAm

• gero1 Czorcie, 05.12.01, 19:04
                Właże teraz do twojego wątka i odlewam się w kącie, bo taki mam kaprys.
              • Gość: Sam Re: bardzo waz°na odpowiedz! Jasmina IP: 204.174.215.* 05.12.01, 19:21
                To nieporozumienie.
                Ja sie wpisalem pod Twoja 'kawa'. Licze na to, ze od czasu do czasu na nia do
                nas wpadniesz.
                Sam
                • Gość: samanta1 Sam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 19:24
                  zajrzyj do skrzynki.
                  • Gość: samanta1 CZORT,MINA,POMERANKA !!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 21:11
                    jestescie piekne,madre,macie ..kocham Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    Zapraszamy Was na kawe do naszj chalupki!Melduje ze szczyny wytarlam i kiecek
                    nie uwalacie!!!:)))))))))Mam nadzieje ze Pan tego domu rowniez sie pojawi.:)
                    Sam.....czekam:)
                    • mina.mina Re: CZORT,MINA,POMERANKA !!!!!!!! 05.12.01, 21:13
                      jak na krzywy ryj, to ja pierwsza! a mocie wy jakis prad do tej kawki?
                    • czort Re: CZORT,MINA,POMERANKA !!!!!!!! 05.12.01, 21:17
                      oki, ale poczekom, az gospodarz sprosi. Tak przystojniej bedzie!
                      • mina.mina Re: CZORT,MINA,POMERANKA !!!!!!!! 05.12.01, 21:19
                        no kurwa czorcie a ty zes skad sie urwal? przeca to baba w doma w doma rzadzi!
                        zaprosila nas to sie ryjem!
                        • czort Re: CZORT,MINA,POMERANKA !!!!!!!! 05.12.01, 21:22
                          juze jednom tam zaprosila i woda czestowac chciala, dla nas porzadna gorzale
                          wyjac nalezy!
                          • mina.mina Re: CZORT,MINA,POMERANKA !!!!!!!! 05.12.01, 21:23
                            i coby mi zagrycha byla!
                            • czort Re: CZORT,MINA,POMERANKA !!!!!!!! 05.12.01, 21:25
                              ano, i gaci czyste majom byc
                              • mina.mina Re: CZORT,MINA,POMERANKA !!!!!!!! 05.12.01, 21:27
                                dobra, to czekajta na mnie, ide sie poczulic. ale wroce!
                                • czort Re: CZORT,MINA,POMERANKA !!!!!!!! 05.12.01, 21:30
                                  te, gosposia, zaprosila i spierdolila, jak goscow przyjmujesz, a?
                                  • Gość: Sam Re: CZORT,MINA,POMERANKA !!!!!!!! IP: 204.174.215.* 05.12.01, 21:42
                                    That's more like it!!! (to tak zeby zrobic dobre wrazenie po dlugiej
                                    nieobecnosci tutaj). Tyle panienek!!! (prowokacja, prowokacja)
                                    Ja tez juz nie 'panien'ka.
                                    My z Samanta mamy takie swoje miejsca, ze jak nam sie tylko zachce to urywamy
                                    sie z tego zacnego miejsca na malutka chwileczke i juz...Tak, ze milo witac
                                    gosci w naszym ' mental asylum' nowych pacjetow.
                                    Ty Mina jak se chcesz kawke podgrzac to kubeczek do tego drutu w ogrodzeniu
                                    przystaw. Tylko ubierz najpierw gumowce.
                                    Ja jak wroce z pracy to tez sie napije.
                                    Sam
                                    • Gość: samanta1 Sam IP: 213.76.59.* 05.12.01, 22:07
                                      co to znaczy "jak nam sie zachce"?? O takich intymnych sprawach z goscmi
                                      roamawiasz?????? Azem sie bidulka zarumienila.........Oj!!!!!!!!:-*
                                      • Gość: Sam Re: Sam/anta IP: 204.174.215.* 05.12.01, 22:19
                                        A niech wiedza! Co?!
                                        Za to Cie wlasnie lubie, ze sie rumienisz jeszcze....
                                        oxoxoxo
                                        Sam
                                        • Gość: samanta1 Re: Sam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 22:59
                                          :-) Luuubie te znaczki na dole Twojego postu.....kazdy by lubil!:))))
                                          Sam....mam nadzieje ,ze jeszcze jestes z drugiej strony szybki? Na dobranoc i
                                          dobra droge :-************** Wroc jutro tu. Chalupa olana,ale zawsze wlasna.:)
                                          Uwazaj na siebie,nie przekaczaj i nie naduzywaj..cierpliwosci wladzy!:))))
                                          Jak myslisz czy przyjdzie do nas Mikolaj? Do mnie pewnie nie...chyba nie bylam
                                          grzeczna!:)))Dobranoc !Milego wieczoru!:-*
                                          • Gość: Sam Re: Sam/anta IP: 204.174.215.* 05.12.01, 23:07
                                            Mam gdzies Mikolaja. Mamy przecierz Czorta! Ona wystarczy za tuzin farbowanych
                                            Mikolai.
                                            Popatrz na tych co byli grzeczni. Popatrz jakie prezenty dostali.
                                            My robimy sobie prezenty przez 364 dni.
                                            Pedze, powoli do domku. Za ten ostatni mandat bede sie sadzil z policja.
                                            Jeszcze mi nie odpisali kiedy. Te $250, bedzie ich kosztowac wiecej niz mnie.
                                            Pa,
                                            oxoxoxoxox
                                            dla Ciebie i wszystkich innych tutaj pacjetow.
                                            • Gość: samanta1 Re: Sam/anta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 07:08
                                              Ha! Witaj Pierwszy Bojowy Cyborgu Pancerny!!:))) sadzic sie Wasc bedziesz?
                                              Koniec swiata!Nabroil i jeszcze sie kloci!Moja krew w morde jeza!:)))))) Zycze
                                              milego ,malo upierdliwego dzionka!:-*
                              • Gość: samanta1 Re: CZORT,MINA,POMERANKA !!!!!!!! IP: 213.76.59.* 05.12.01, 21:31
                                Mezu!dla Ciebie zawsze czyste gacie bedom!!!! Mina Kochanie moje! mom ino 220
                                v. !jak woda???? przeca tu sie ó nie pisze bo glupoty wychodza! beda pisac
                                wiec woda ognista!!!!! A gdzie trzecio dzioucha?????? zadziobali ja czy co????
                                Czejata!Ino spraya puszcze co by wywialo smrod szczynow! Ooo!Juz lepiej!
                                Zapolcie se kobtki szluga a jo zara stol zastawie! Saaaaaaaaaaaam!Gosci
                                momy!!!!!!!! Przyodziej jaki lach i zejdz ku nam!!!!!!
                            • Gość: pomerank Re: CZORT,MINA,POMERANKA !!!!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 21:31
                              Żem zdyszana wleciała!!!!
                              Ło matko, ale piknie tu.:))) Mata śledzie i droźdżowe z kruszonką i lecem ja
                              dalij!!! Rejentowe księgi ja wyciongła i mam zacięcia na wpałczanie!!! A zatem
                              na razie!!! Wpadne nieprzyzwoitom porom i sprawdza czy zeżarte!:)
                              • Gość: samanta1 Re: CZORT,MINA,POMERANKA !!!!!!!! IP: 213.76.59.* 05.12.01, 21:33
                                Czekoj durna!Kilona walnij na rozped! :)
                                • Gość: samanta1 Re: CZORT,MINA,POMERANKA !!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 23:02
                                  Dziouszki kochane!Ida dzieciokowi prezenty popakowac.Ta moja polsierota wierzy
                                  jeszcze w Mikolaja:) Mlika kazal mi nalac na noc do szklanki i ciastka
                                  uszykowac.Zazdroszcze mu ..fajnie byc dzieckiem:))) Poloze sie wczesniej spac
                                  bo mnie baniczek rozbolal. Milej nocy Wam zycze kobitki!Pa!:-******************
                                  • czort Re: CZORT,MINA,POMERANKA !!!!!!!! 05.12.01, 23:05
                                    Nie kladz sie jeszcze, jeszcze jest dzisiaj, do polnocy z nami posiedz
                                    • Gość: samanta1 Re: CZORT,MINA,POMERANKA !!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 23:07
                                      Jutro!jak se matka teminala wetkne! Ale bede szalec!!!!:))))))
                                      • czort Re: CZORT,MINA,POMERANKA !!!!!!!! 05.12.01, 23:10
                                        Oki, ociec, to do jutra, budu zdac
                                        • Gość: leziox Re: Dokładka do choinki IP: *.arcor-ip.net 05.12.01, 23:48
                                          A ja w tym całym rozgardiaszu przedświątecznym do choinki się dokładam i bombkę
                                          fajną wieszam wśród wodorostów,oraz chwastów.Bombka moja specjalna i z trudem
                                          zdobyta,boć plutonium i uranium nie na codzień w sklepach sprzedają,ale u
                                          naszych ruskich przyjaciół jeszcze zrozumienie mają dla polskich tęsknot
                                          świątecznych i nawet na poligonie w Semipałatyńsku coś tam zawsze za flaszkę
                                          Johnny Walker sprzedadzą i nawet do bagażnika auta wrzucą,coby się nie męczyć
                                          za bardzo dźwiganiem atoma,bo to deko ciężkie.
                                          Tak coby nie pieprzyć za długo.Uruchamiam ja zapalnik na 19 dni i żadna cholera
                                          mi mojej bombki niech nie rozkręca.A na wigilie zrobimy sobie mały Hiroszima
                                          bal.Zobaczycie jak będzie wesoło.Grzejników nie włączajta,bombka wszystkich was
                                          ogrzeje aż nadto.No,to do potem.
                                          • Gość: samanta1 Re: Dokładka do choinki L IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 07:09
                                            Lezio!fantazje masz ulanska i Twoja bombka rozerwala mnie z rana
                                            skutecznie ,wywolujac usmiech na niedospanej mordce!:))))))) Wierna fanka
                                            Samanta
                                            • Gość: Sam Re: Do Samanty IP: 204.174.215.* 11.12.01, 22:32
                                              Jak tu zimno. Tego to juz sie nie da reanimowac.
                                              Wracam tutaj jak ten Sam Marnotrawny.
                                              Gdzie jestes Samanto!?!
                                              oxox :(
                                              Sam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka