satyr1 05.12.01, 22:10 nabiegał i nahasał z nimfami Dionizosa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karita Re: uf, przykucne sobie w tym wątku, bom sie 05.12.01, 22:22 dobrze ci to zrobi. troche tluszczyku stracisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: uf, przykucne sobie w tym wątku, bom sie IP: *.chello.pl 06.12.01, 09:54 Satyrek zmęczony? Pewnie nie odróżnia nimfy od nimfetki. Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: uf, przykucne sobie w tym wątku, bom sie 06.12.01, 10:09 no bo i jak? to na N i to na N. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: uf, przykucne sobie w tym wątku, bom sie 06.12.01, 10:27 aha i jeszcze na n Niunia:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
satyr1 Karitka i Ania 06.12.01, 11:23 Ja Was jeszcze lubię ? Nie wywoływac mi baby wilka z lasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: uf, przykucne sobie w tym wątku, bom sie IP: *.chello.pl 06.12.01, 10:47 karita napisał(a): > no bo i jak? Po płaszczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
satyr1 Re: uf, przykucne sobie w tym wątku, bom sie 06.12.01, 11:24 Gość portalu: parka napisał(a): > Satyrek zmęczony? Pewnie nie odróżnia nimfy od nimfetki. Dziewczęcym udkiem Bronie sie przed smutkiem Odpowiedz Link Zgłoś
satyr1 Re: uf, przykucne sobie w tym wątku, bom sie 06.12.01, 11:05 Ktoś tam klaszcze pod borem: A, to tylko dewotki - ozorem Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: uf, przykucne sobie w tym wątku, bom sie 06.12.01, 11:06 dla ciebie juz tylko takie zostaly...bierz co jest i nie wybrzydzaj. phi esteta Odpowiedz Link Zgłoś
satyr1 Re: Karita 06.12.01, 11:25 karita napisał(a): > dla ciebie juz tylko takie zostaly...bierz co jest i nie wybrzydzaj. phi esteta No dobra ? Tylko nie sowy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: Karita 06.12.01, 11:30 ach ty gadzino jedna. wez sobie kure na dzie bedziesz mial az dwa udka. Odpowiedz Link Zgłoś
satyr1 Re: Karita 06.12.01, 11:33 karita napisał(a): > ach ty gadzino jedna. wez sobie kure na dzie bedziesz mial az dwa udka. kurę, czy kurczaczka różowego, żółciutkiego ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Nikt Ci nie powiedział? IP: *.chello.pl 06.12.01, 12:07 satyr1 napisał(a): > kurę, czy kurczaczka różowego, żółciutkiego ?:)) Biedaku, już dawno jako błędne odrzucono twierdzenie, że zoofilia = bezpieczny sex Odpowiedz Link Zgłoś
satyr1 Re: Parka 06.12.01, 12:52 Gość portalu: parka napisał(a): > Biedaku, już dawno jako błędne odrzucono twierdzenie, że zoofilia = bezpiecz > ny sex Ty Parka, a ja myslałem, że dwie głowy, to lepiej niz jedna A może my z Karita szyfrem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
parka Re: Parka 06.12.01, 13:12 satyr1 napisał(a): > Gość portalu: parka napisał(a): > > Biedaku, już dawno jako błędne odrzucono twierdzenie, że zoofilia = bez > piecz > > ny sex > > Ty Parka, a ja myslałem, że dwie głowy, to lepiej niz jedna > A może my z Karita szyfrem ??? > Jeśli macie sekrety, to nic tu po mnie. A swoja drogą - gratuluję szyfru, którego nikt na forum jeszcze nie złamał. Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: Karita 06.12.01, 12:11 dzis mikolaj biega po miescie moze ci kurczaka nieopierzonego podaruje Odpowiedz Link Zgłoś
satyr1 Re: Karita 06.12.01, 12:43 karita napisał(a): > dzis mikolaj biega po miescie moze ci kurczaka nieopierzonego podaruje A od Ciebie Kurczaczku coś dostanę ?:)) wzięłas rano pigułkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: Karita 06.12.01, 13:03 jak bedziesz grzeczny to dostaniesz :) wzielam nawet dwie aby podolac twojemu intelektowi. Odpowiedz Link Zgłoś
satyr1 Re: Karita 06.12.01, 13:49 karita napisał(a): > jak bedziesz grzeczny to dostaniesz :) > wzielam nawet dwie aby podolac twojemu intelektowi. Kotku przestań, albo cała fiolka, albo nic - to w temacie tego mojego unikalnego intelektu :)) W temacie tych pigułek to mi sie przypomina "Seksmisja" i tekst "weź pigułkę", "weź pigułkę" ... - takich chyba nie bierzesz !:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: Karita 06.12.01, 14:52 cała fiolka nie bardzo bo nie nie bedziesz nadaz i moze byc ci przykro. ja biore tylko poztywne i bezpieczne pigulki (patrz np. vitamina C) Odpowiedz Link Zgłoś
satyr1 Re: Karita 06.12.01, 15:14 Przeciez wiesz, że nadąże za Tobą - nie pamiętasz, jakie jak pigułki biore ?:))) karita napisał(a): > cała fiolka nie bardzo bo nie nie bedziesz nadaz i moze byc ci przykro. > ja biore tylko poztywne i bezpieczne pigulki (patrz np. vitamina C) Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: Karita 06.12.01, 15:38 wiem wiem i jestem pelna podziwu za odwage. zebys tylko sie nie wyczrpal za bardzo. czlowieku pomysl o dniu nastepnym !!!! co bedzie rano hę? Odpowiedz Link Zgłoś
satyr1 Re: Karita 06.12.01, 15:46 karita napisał(a): > wiem wiem i jestem pelna podziwu za odwage. zebys tylko sie nie wyczrpal za > bardzo. czlowieku pomysl o dniu nastepnym !!!! co bedzie rano hę? Nie bój się Karitka, my z rana to bez żadnego problemu i żadnej pigułki możemy, czyżbys nie wiedziała o tym ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: Karita 06.12.01, 15:51 no cos musialo mnie przycmic, chyba weme jeszcze tabletke. wyraznie cos kombinujesz to po jakiego ci te tabletki jak mozna bez nich ? Odpowiedz Link Zgłoś
satyr1 Re: Karita 06.12.01, 15:54 karita napisał(a): > no cos musialo mnie przycmic, chyba weme jeszcze tabletke. > wyraznie cos kombinujesz to po jakiego ci te tabletki jak mozna bez nich ? Ja tez bez nich, ale tylko tak profilaktycznie mówię, bo Karita mnie sraszyła, że nie nadążę za nią Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: Karita 06.12.01, 16:12 ze tobie wszystko musi sie kojarzyc z jednym. jak widzisz zmywarke to tez tylko o tym myslisz? chyba nie bierz juz tych tabletek. Odpowiedz Link Zgłoś
satyr1 Re: Karita 06.12.01, 16:36 karita napisał(a): > ze tobie wszystko musi sie kojarzyc z jednym. jak widzisz zmywarke to tez tylko > > o tym myslisz? chyba nie bierz juz tych tabletek. przyganiał kocioł garnkowi - a ja myslałem, że gadamy nadal o przyspieszeniu metod wzajemnego rozumienia i porozumiewania się .. Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: Karita 06.12.01, 16:47 ach ty padalcu sugerujesz mi ze co? ze tylko o jednym? Odpowiedz Link Zgłoś
satyr1 Re: Karita 06.12.01, 17:03 karita napisał(a): > ach ty padalcu sugerujesz mi ze co? ze tylko o jednym? A ty żmijko juz zaczynasz sie zwijac i syczeć z nerwów, czy z tego co sugerujesz, żebym ja tobie sugerował ??? Odpowiedz Link Zgłoś
satyr1 Re: Karita 06.12.01, 18:04 karita napisał(a): > raczej zaczynam sie rozwijac Ale użmijki to tylko część główki sie rozciąga jak połyka wroga. móżdżek zostaje tej samej wielkości, a może sie zmniejsza ?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: Karita 06.12.01, 18:06 moj mozdzek jest ok ale twoj chyba nie bardzo...nieladnie tak wystawiac zwlaszcza kobiety slon trabalski Odpowiedz Link Zgłoś
satyr1 Re: Karita 06.12.01, 19:15 karita napisał(a): > moj mozdzek jest ok ale twoj chyba nie bardzo...nieladnie tak wystawiac > zwlaszcza kobiety > slon trabalski Ależ Pani mnie chwali: taki móżg i taka trąąąąaaba :))) dziekuje Ci o Pani Odpowiedz Link Zgłoś
satyr1 Re: Karita 06.12.01, 23:16 karita napisał(a): > no i co tam krakersie złoiły ci dupsko? Zartujesz Ty batoniku z rodzynkami ... Nie chciały siadać i prosić to uciekły :)) Przeciez to normalne zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
satyr1 Re: Karita 06.12.01, 23:29 hi, hi, hi czyżby solidarność j.... sie w Tobie odezwała :) Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: Karita 06.12.01, 23:31 raczej ciekawosc...o co tu chodzi w tym wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
satyr1 Re: Karita 06.12.01, 23:37 Nic nowego :) Trochę złości, troszke nienawiści, humoru i dobrej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
satyr1 Re: Karita 06.12.01, 23:50 Ty kobito, mam faktycznie zdrowie, głowe, umysł wielki i jeszcze coś - nie jestem chorągiewka na wietrze, lubie wyrażac swoje poglądy jasno i otwarcie, no i lubie czasami sie zabawić, lubie "nie rzucac mięsem" równiez tutaj :)) I zadnej lidze, klice sie nie dam :)) A -poza tym bawiąc sie na forum popołudniami i wieczorami jednoczesnie troche sobie popracuje w spokuju :) Odpowiedz Link Zgłoś