Dodaj do ulubionych

uf, przykucne sobie w tym wątku, bom sie

05.12.01, 22:10
nabiegał i nahasał z nimfami Dionizosa
Obserwuj wątek
    • karita Re: uf, przykucne sobie w tym wątku, bom sie 05.12.01, 22:22
      dobrze ci to zrobi. troche tluszczyku stracisz.
      • Gość: parka Re: uf, przykucne sobie w tym wątku, bom sie IP: *.chello.pl 06.12.01, 09:54
        Satyrek zmęczony? Pewnie nie odróżnia nimfy od nimfetki.
        • karita Re: uf, przykucne sobie w tym wątku, bom sie 06.12.01, 10:09
          no bo i jak? to na N i to na N.
          • anka1 Re: uf, przykucne sobie w tym wątku, bom sie 06.12.01, 10:27
            aha i jeszcze na n Niunia:)))))))))
            • satyr1 Karitka i Ania 06.12.01, 11:23
              Ja Was jeszcze lubię ?

Nie wywoływac mi baby wilka z lasu
          • Gość: parka Re: uf, przykucne sobie w tym wątku, bom sie IP: *.chello.pl 06.12.01, 10:47
            karita napisał(a):

> no bo i jak?

Po płaszczyku.
            • karita Re: uf, przykucne sobie w tym wątku, bom sie 06.12.01, 11:05
              a fe :)))
        • satyr1 Re: uf, przykucne sobie w tym wątku, bom sie 06.12.01, 11:24
          Gość portalu: parka napisał(a):

> Satyrek zmęczony? Pewnie nie odróżnia nimfy od nimfetki.

Dziewczęcym udkiem
          Bronie sie przed smutkiem
    • satyr1 Re: uf, przykucne sobie w tym wątku, bom sie 06.12.01, 11:05
      Ktoś tam klaszcze pod borem:
      A, to tylko dewotki - ozorem
      • karita Re: uf, przykucne sobie w tym wątku, bom sie 06.12.01, 11:06
        dla ciebie juz tylko takie zostaly...bierz co jest i nie wybrzydzaj. phi esteta
        • satyr1 Re: Karita 06.12.01, 11:25
          karita napisał(a):

> dla ciebie juz tylko takie zostaly...bierz co jest i nie wybrzydzaj. phi esteta

No dobra ? Tylko nie sowy :))

• karita Re: Karita 06.12.01, 11:30
            ach ty gadzino jedna. wez sobie kure na dzie bedziesz mial az dwa udka.
            • satyr1 Re: Karita 06.12.01, 11:33
              karita napisał(a):

> ach ty gadzino jedna. wez sobie kure na dzie bedziesz mial az dwa udka.

kurę, czy kurczaczka różowego, żółciutkiego ?:))
              • Gość: parka Nikt Ci nie powiedział? IP: *.chello.pl 06.12.01, 12:07
                satyr1 napisał(a):
                > kurę, czy kurczaczka różowego, żółciutkiego ?:))

Biedaku, już dawno jako błędne odrzucono twierdzenie, że zoofilia = bezpieczny
                sex
                • satyr1 Re: Parka 06.12.01, 12:52
                  Gość portalu: parka napisał(a):
                  > Biedaku, już dawno jako błędne odrzucono twierdzenie, że zoofilia = bezpiecz
                  > ny sex

Ty Parka, a ja myslałem, że dwie głowy, to lepiej niz jedna

A może my z Karita szyfrem ???

• parka Re: Parka 06.12.01, 13:12
                    satyr1 napisał(a):

> Gość portalu: parka napisał(a):
                    > > Biedaku, już dawno jako błędne odrzucono twierdzenie, że zoofilia = bez
                    > piecz
                    > > ny sex
                    >
                    > Ty Parka, a ja myslałem, że dwie głowy, to lepiej niz jedna

> A może my z Karita szyfrem ???
                    >
                    Jeśli macie sekrety, to nic tu po mnie.
                    A swoja drogą - gratuluję szyfru, którego nikt na forum jeszcze nie złamał.
              • karita Re: Karita 06.12.01, 12:11
                dzis mikolaj biega po miescie moze ci kurczaka nieopierzonego podaruje
                • satyr1 Re: Karita 06.12.01, 12:43
                  karita napisał(a):

> dzis mikolaj biega po miescie moze ci kurczaka nieopierzonego podaruje

A od Ciebie Kurczaczku coś dostanę ?:))

wzięłas rano pigułkę ?

• karita Re: Karita 06.12.01, 13:03
                    jak bedziesz grzeczny to dostaniesz :)
                    wzielam nawet dwie aby podolac twojemu intelektowi.
                    • satyr1 Re: Karita 06.12.01, 13:49
                      karita napisał(a):

> jak bedziesz grzeczny to dostaniesz :)
                      > wzielam nawet dwie aby podolac twojemu intelektowi.

Kotku przestań, albo cała fiolka, albo nic - to w temacie tego mojego unikalnego
                      intelektu :))

W temacie tych pigułek to mi sie przypomina "Seksmisja" i tekst "weź
                      pigułkę", "weź pigułkę" ... - takich chyba nie bierzesz !:((((((

• karita Re: Karita 06.12.01, 14:52
                        cała fiolka nie bardzo bo nie nie bedziesz nadaz i moze byc ci przykro.
                        ja biore tylko poztywne i bezpieczne pigulki (patrz np. vitamina C)
                        • satyr1 Re: Karita 06.12.01, 15:14
                          Przeciez wiesz, że nadąże za Tobą - nie pamiętasz, jakie jak pigułki biore ?:)))

karita napisał(a):

> cała fiolka nie bardzo bo nie nie bedziesz nadaz i moze byc ci przykro.
                          > ja biore tylko poztywne i bezpieczne pigulki (patrz np. vitamina C)

• karita Re: Karita 06.12.01, 15:38
                            wiem wiem i jestem pelna podziwu za odwage. zebys tylko sie nie wyczrpal za
                            bardzo. czlowieku pomysl o dniu nastepnym !!!! co bedzie rano hę?
                            • satyr1 Re: Karita 06.12.01, 15:46
                              karita napisał(a):

> wiem wiem i jestem pelna podziwu za odwage. zebys tylko sie nie wyczrpal za
                              > bardzo. czlowieku pomysl o dniu nastepnym !!!! co bedzie rano hę?

Nie bój się Karitka, my z rana to bez żadnego problemu i żadnej pigułki możemy,
                              czyżbys nie wiedziała o tym ?:))

• karita Re: Karita 06.12.01, 15:51
                                no cos musialo mnie przycmic, chyba weme jeszcze tabletke.
                                wyraznie cos kombinujesz to po jakiego ci te tabletki jak mozna bez nich ?
                                • satyr1 Re: Karita 06.12.01, 15:54
                                  karita napisał(a):

> no cos musialo mnie przycmic, chyba weme jeszcze tabletke.
                                  > wyraznie cos kombinujesz to po jakiego ci te tabletki jak mozna bez nich ?

Ja tez bez nich, ale tylko tak profilaktycznie mówię, bo Karita mnie sraszyła, że
                                  nie nadążę za nią

• karita Re: Karita 06.12.01, 16:12
                                    ze tobie wszystko musi sie kojarzyc z jednym. jak widzisz zmywarke to tez tylko
                                    o tym myslisz? chyba nie bierz juz tych tabletek.
                                    • satyr1 Re: Karita 06.12.01, 16:36
                                      karita napisał(a):

> ze tobie wszystko musi sie kojarzyc z jednym. jak widzisz zmywarke to tez tylko
                                      >
                                      > o tym myslisz? chyba nie bierz juz tych tabletek.

przyganiał kocioł garnkowi - a ja myslałem, że gadamy nadal o przyspieszeniu
                                      metod wzajemnego rozumienia i porozumiewania się ..

• karita Re: Karita 06.12.01, 16:47
                                        ach ty padalcu sugerujesz mi ze co? ze tylko o jednym?
                                        • satyr1 Re: Karita 06.12.01, 17:03
                                          karita napisał(a):

> ach ty padalcu sugerujesz mi ze co? ze tylko o jednym?

A ty żmijko juz zaczynasz sie zwijac i syczeć z nerwów, czy z tego co sugerujesz,
                                          żebym ja tobie sugerował ???
                                          • karita Re: Karita 06.12.01, 17:59
                                            raczej zaczynam sie rozwijac
                                            • satyr1 Re: Karita 06.12.01, 18:04
                                              karita napisał(a):

> raczej zaczynam sie rozwijac

Ale użmijki to tylko część główki sie rozciąga jak połyka wroga. móżdżek zostaje
                                              tej samej wielkości, a może sie zmniejsza ?:)))))

• karita Re: Karita 06.12.01, 18:06
                                                moj mozdzek jest ok ale twoj chyba nie bardzo...nieladnie tak wystawiac
                                                zwlaszcza kobiety
                                                slon trabalski
                                                • satyr1 Re: Karita 06.12.01, 19:15
                                                  karita napisał(a):

> moj mozdzek jest ok ale twoj chyba nie bardzo...nieladnie tak wystawiac
                                                  > zwlaszcza kobiety
                                                  > slon trabalski

Ależ Pani mnie chwali: taki móżg i taka trąąąąaaba :)))

dziekuje Ci o Pani
                                                  • karita Re: Karita 06.12.01, 23:13
                                                    no i co tam krakersie złoiły ci dupsko?
                                                  • satyr1 Re: Karita 06.12.01, 23:16
                                                    karita napisał(a):

> no i co tam krakersie złoiły ci dupsko?
                                                    Zartujesz Ty batoniku z rodzynkami ...
                                                    Nie chciały siadać i prosić to uciekły :))
                                                    Przeciez to normalne zawsze

• karita Re: Karita 06.12.01, 23:21
                                                    zaraz zaraz a co maja prosic?
                                                  • satyr1 Re: Karita 06.12.01, 23:29
                                                    hi, hi, hi
                                                    czyżby solidarność j.... sie w Tobie odezwała :)
                                                  • karita Re: Karita 06.12.01, 23:31
                                                    raczej ciekawosc...o co tu chodzi w tym wszystkim :)
                                                  • satyr1 Re: Karita 06.12.01, 23:37
                                                    Nic nowego :)
                                                    Trochę złości, troszke nienawiści, humoru i dobrej zabawy
                                                  • karita Re: Karita 06.12.01, 23:45
                                                    ty chlopie masz zdrowie :)
                                                  • satyr1 Re: Karita 06.12.01, 23:50
                                                    Ty kobito, mam faktycznie zdrowie, głowe, umysł wielki i jeszcze coś - nie
                                                    jestem chorągiewka na wietrze, lubie wyrażac swoje poglądy jasno i otwarcie, no
                                                    i lubie czasami sie zabawić, lubie "nie rzucac mięsem" równiez tutaj :))
                                                    I zadnej lidze, klice sie nie dam :))

A -poza tym bawiąc sie na forum popołudniami i wieczorami jednoczesnie troche
                                                    sobie popracuje w spokuju :)
                                                  • satyr1 Re: Karita 07.12.01, 00:05
                                                    Dobranoc :)

Ide spac - kiedys trzeba :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka