Dodaj do ulubionych

Demagogia seksu na wesoło

30.06.07, 18:14
Idą ulicą trzy kobiety i jedzą lody . Pierwsza oblizuje językiem wkoło , druga
- obejmuje loda ustami a trzecia zlizuje końcem języka .
Pytanie - która z nich jet mężatką ?
Obserwuj wątek
    • viviene Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 19:29
      chyba_normalny napisał:

> Idą ulicą trzy kobiety i jedzą lody . Pierwsza oblizuje językiem wkoło , druga
      > - obejmuje loda ustami a trzecia zlizuje końcem języka .
      > Pytanie - która z nich jet mężatką ?

Oby.................
    • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 20:05
      Chyba nie ta trzecia?
    • chyba_normalny Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 20:16
      na razie idziecie w dobrym kierunku
      • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 20:26
        Może jakaś OCIUPINKA podpowiedź przynajmniej, co?
        • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 20:28
          Znam to w wersji mocno rozbudowanej. Może kiedyś Ci opowiem:)))
          • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 20:29
            Kiedyś to ja mogę zapomnieć, że mnie to interesowało, i co wtedy? Umrę
            niedoinformowana? ;)
            • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 20:31
              Teraz masz motywację, aby żyć:)
              • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 20:33
                Ale jesteś! Jeszcze wielu innych rzeczy chcę się dowiedzieć oprócz tej, wiesz? :)
                • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 20:35
                  Właśnie dlatego żyj i nie trać nadziei:)
                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 20:36
                    Nadziei nie tracę, ale też nie chce tracić czasu na czekanie :P
                    • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 20:40
                      Sporo pisania, ale może w nocy to zredaguję:)
                      • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 20:43
                        Nie w nocy, noc to pora na przyjemniejsze działania :)
                        • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 20:45
                          Dziesiejszą noc mam wolną, a spać wolę w dzień:)
                          • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 20:47
                            W takim razie trzeba Ci koniecznie wynaleźć jakąś przyjemność na tę wolna noc.
                            Masz może jakieś preferencje? :)
                            • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 20:49
                              Preferencje to mam, ale i oceniam realnie:)
                              • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 20:51
                                To znaczy, że raczej nic Cię tej nocy nie zaskoczy, hmmm... :)
                                • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 20:52
                                  Dlatego wezmę się za redagowanie tekstu:)
                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 20:55
                                    Skoro tak się upierasz, niech Ci będzie. Zresztą w końcu przecież chcę się
                                    dowiedzieć, jak to jest z tymi trzema paniami, więc specjalnie fochów robić nie
                                    będę :)
                                    • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 20:57
                                      Jeśli zdradzę Ci pointę w tej skróconej wersji, to i śmiechu bedzie mniej:)
                                      • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 20:58
                                        Ale w zasadzie jak to jest, że wy mężczyźni, wiecie takie rzeczy, a my nie? Nie
                                        powinno być przynajmniej trochę na odwrót?
                                        • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:01
                                          Bo to my je wymyślamy:)))
                                          • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:02
                                            Owszem, ale dlaczego my nawet zgadnąć poprawnie nie potrafimy? W końcu to
                                            przecież nas dotyczy :)
                                            • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:05
                                              A co za przyjemność w ułatwianiu wam zgadywania?:)
                                              • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:07
                                                No jak to, jaka? Przecież to musi być fascynujące tak naprowadzać kobietę na
                                                właściwy trop :)
                                                • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:09
                                                  A jeszcze większa podroczyć się odrobinę. Poza tym od publicznego ogłoszenia
                                                  jest autor wątku:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:12
                                                    Prawda, ale w tym układzie będę się starać, aby zrobił to jak najpóźniej :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:16
                                                    No to zaczynaj, bo aż mnie skręca z ciekawosci jak chcesz to zrobić:)))
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:17
                                                    Ok, to patrz i dziw się :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:19
                                                    Szczęka już mi powoli opada:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:20
                                                    Falstart! Na przyszły raz niech się lepiej skoncentruje w bloczkach startowych,
                                                    bo zostanie zdyskwalifikowana ;)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:22
                                                    Podwiążę bestię niech się nie wychyla:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:23
                                                    Słusznie, w końcu teraz nie jest Ci chyba potrzebna? ;)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:25
                                                    Raczej nie, ale jestem do niej przywiązany:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:28
                                                    Mnie nie chodziło o to, żebyś się jej pozbył, tylko o to, że chyba teraz nie
                                                    potrzebujesz nią kłapać? :))
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:29
                                                    Pewnie. Ja w ogóle milczący jestem:)))
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:30
                                                    Naprawdę?
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:32
                                                    No może nie zawsze, ale zdarza mi się:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:34
                                                    Tak ostrożnie odpowiedziałeś, że chyba nietaktem byłoby ciągnąć Cię mocniej za
                                                    język?
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:36
                                                    No cóż, każdy czasem łapie focha:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:40
                                                    Ok, to odpuszczę i uznam bezpiecznie, że jesteś małomówny, kiedy śpisz :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:44
                                                    Byłem kiedyś bardzo szczebiotliwy przy wybudzaniu z narkozy. Wtedy kazdy
                                                    straszliwie pieprzy:)))
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:46
                                                    O tak, też słyszałam, że po głupim jasiu ma się takie odloty :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:49
                                                    Ma się. Sprawdziłem:)))
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:53
                                                    Mnie znajoma opowiadała, że kiedy po operacji wybudzano ją, i lekarz, żeby
                                                    sprawdzić jej przytomność, zapytał ją
                                                    -Pani Jolu, czy może mi pani podać rękę? to ona odpowiedziała
                                                    - mogę, ale nie chcę!
                                                    ;)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:56
                                                    Ja nie pamietam co mówiłem, ale bawiłem wszystkich przez dłuższą chwilę:)))
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 21:59
                                                    Och, to chyba była po prostu projekcja Twojej prawdziwej osobowości :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 22:01
                                                    Szkoda że to nie zostało zarejestrowane. Dowiedziałbym się czegoś o sobie:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 22:05
                                                    Trudno, ale jak chcesz, to ja Ci o Tobie też trochę mogę powiedzieć :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 22:09
                                                    Gadaj. Zaczynam czytać prawdę w oczy:)))
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 22:12
                                                    Już jedną rzecz o Tobie powiedziałam Anice na innym wątku :P
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 22:16
                                                    Tylko mi ego wyprasowałaś. Teraz przywal:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 22:19
                                                    Daj mi powód, to Ci przywalę :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 22:23
                                                    A tak bez powodu to nie łaska?:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 22:27
                                                    Powód to podstawa, a takiej jeszcze dotychczas nie mam, więc co, mam sobie
                                                    wymyślać ? :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 22:30
                                                    Lepiej nie, bo z tego mogłaby powstać nowa historia świata:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 22:33
                                                    Kto wie, może jednak jakaś nowa historia z tego powstanie? :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 22:35
                                                    Na razie powstają wielgasne wątki:)))
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 22:38
                                                    Chyba nie tylko, bo przy tym uśmiechasz się od ucha do ucha :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 22:48
                                                    Chyba nie tylko, ale to dobry początek:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 22:59
                                                    A co jeszcze, oprócz "chyba nie tylko"? :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 23:02
                                                    Powtórzyłem to za Tobą, wiec dlaczego mnie pytasz?:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 23:05
                                                    Bo mnie to żywo obchodzi, ot co ! :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 23:11
                                                    No wiec cokolwiek tylko przyjdzie Ci do głowy, bedzie odpowiedzią:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 23:14
                                                    Az takie mam pełnomocnictwa? :)))
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 23:18
                                                    W wiekszosci przypadków myslimy podobnie, wiec dlaczego by nie?:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 23:21
                                                    Dobrze, w takim razie nie pomyślę niczego, czego Ty sam byś nie chciał pomyśleć :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 23:22
                                                    Tylko nie stresuj sie za bardzo. Ufam Ci:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 23:27
                                                    Bez obaw - już ja sobie tak pomyślę, żeby jak najdłużej przyjemnie było :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 23:29
                                                    Dobrze kombinujesz:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 23:36
                                                    No i oczywiście nie ma być to przyjemność jednostkowa, tylko jednostkowo obopólna :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 23:37
                                                    Czytasz w moich myślach:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 23:40
                                                    A nie Ty w moich przypadkiem? :))
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 23:45
                                                    Przecież to bez znaczenia. Relacja jest obustronna:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 23:51
                                                    I tylko! Oboczne wątki nie mają tu znaczenia :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 30.06.07, 23:54
                                                    Wiesz, że to jest to, co lubię najbardziej?:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:00
                                                    Hmmm, to by oznaczało zamiłowanie do monogamii w życiu prywatnym, czy tak? :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:02
                                                    Coś za coś. Nie wszystkie pragnienia da sie pogodzić:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:04
                                                    Kiedy widzisz....jestem jak najbardziej za :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:06
                                                    Ja w zasadzie tez nie zgłaszam sprzeciwów:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:09
                                                    Skoro więc stanowisko zostało wspólnie uzgodnione, to może by tak....
                                                    hmmm ...:))
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:10
                                                    A dlaczego by nie...:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:13
                                                    I nie boisz się już ani ciut ciut? :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:14
                                                    Sam się sobie dziwię, ale nie:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:17
                                                    Zresztą, już i tak się stało :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:20
                                                    Brzmi jak wyrok:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:25
                                                    To uwaga, bo jadę dalej, ekhm:

Kładę areszt na Waszeci!

:))
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:28
                                                    Jesteśmy w Rzymie?:)))
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:30
                                                    Nie, ale zawsze możemy być :)
                                                    Tylko się zainspirowałam cytatem na użytek, bo mi się zdał być tu wyjątkowo na
                                                    miejscu :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:31
                                                    No dobrze. Dawaj ten cyrograf. Podpiszę:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:34
                                                    O nie nie, nic nie będziesz podpisywał, bo tu nie o papierek chodzi :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:35
                                                    Cyrograf to nie zwykły papierek, tylko zaprzedanie duszy:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:38
                                                    I Ty chciałbyś się na to odważyć? :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:39
                                                    Pewnie. Mam jedną na zbyciu:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:42
                                                    Skoro tak, to biorę ją :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:43
                                                    Jest Twoja. Zapakować?:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:46
                                                    Nie, nie chcę, żeby się zadusiła w zamknięciu :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:48
                                                    To wysyłam ją by air. Podobno umieją latać:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:50
                                                    Ok, biegnę otworzyć wszystkie okna i zapalić światełko sygnalizacyjne, żeby
                                                    trafiła bez przeszkód :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:52
                                                    Trafi. Zapomniałaś, że zna drogę?:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:54
                                                    No tak, ma przecież ten kłębuszek nici, który kiedyś dałam jej na drogę :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:56
                                                    I nie zgubiła:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:58
                                                    On był przeznaczony na to, by go zawsze przy sobie nosiła :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 01:01
                                                    Wszystko przewidziałaś. Uważaj, bo znowu tropią czarownice:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 01:04
                                                    Nie boję się, nie rzucam przecież uroków na lewo i prawo :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 01:08
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 01:08
                                                    I w tym cała nadzieja:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 01:13
                                                    Interesuje mnie jeden, ściśle określony cel, czy tak jest bardziej zrozumiałe?
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 01:16
                                                    Wszystko jest zrozumiałe. Tak tylko sie droczę:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 01:17
                                                    Hmmm....:)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 01:20
                                                    Urocze jest to Twoje hmmm...:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 01:22
                                                    Hmmmm....tym razem wyrażało i radość i podziw jednocześnie :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 01:25
                                                    Czyli było podwójnie urocze:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 01:27
                                                    Co najmniej, bo tym dwóm towarzyszyło jeszcze równie urocze tło ogólne :)
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 01:29
                                                    To już prawie lewitacja:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 01:31
                                                    Nie będę zaprzeczać, bo mijałoby się to za jakimkolwiek celem :)))
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 01:35
                                                    A cel jest sprecyzowany:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 01:36
                                                    Dlatego podwójnie mijałoby się z celem, gdybym próbowała zaprzeczać :))
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 01:39
                                                    Ale zamieszałaś. Już nikt postronny nie dojdzie o co tu właściwie chodzi:)))
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 01:43
                                                    Ty wiesz, i tylko na tym mi zależy :)
                                                    A teraz zostawię Cię z tą wiedzą, bo już czas na mnie najwyższy :))
                                                  • crimen Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 01:45
                                                    Wiem. Śpij słodko i zdrowiej, a ja siadam do redagowania tekstu:)
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 01:47
                                                    Myślałby kto, że tylko Ty :)
                                                    Dobranoc :))
                                                  • zegor Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:13
                                                    Bo czego oczy.....
                                                  • debi_bebi Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:16
                                                    Zegor, co miałeś teraz na myśli? :)
                                                  • zegor Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 00:27
                                                    Zamknąłem oczy...
                                                    i już nic nie wiem......
    • debi_bebi Proszę nie podawać odpowiedzi 30.06.07, 21:19
      przynajmniej do jutra rana, bo ja pragnę otrzymać ją tej nocy od kogo innego :))
      Obiecuje być wdzięczna!
    • chyba_normalny Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 16:04
      Jak na razie to o czym piszecie i to o czym myślicie to jest właśnie DEMEGOGIA seksu
      • czarus1960 Re: Demagogia seksu na wesoło 01.07.07, 20:51
        Ale czy na wesoło?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka