Dodaj do ulubionych

&&&&&...........MARIOOOOOO2....&&&&&&&&&&&&&&&&

06.12.01, 14:44
....ŻEBY CI SIĘ NIE WYDAWAŁO, ŻE JESTEŚ SAM , GDY JESTEŚ SAM....,
....i żeby pospełniały Ci się marzenia, zyczenia....co sie nie...do spełnienia
zdają....i żeby te wszystkie panie,które Cie kochaja...kochały nadal...jak
kochają...!!!
...a oto Mikołajka, którą Ci się zdawało, że z portalu GW nie otrzymałeś, dla
Ciebie!
PA!
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: &&&&&...........MARIOOOOOO2....&&&&&&&&&&&&&&&& IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 20:08
      No,ja tez Cie kocham Mario ale ...do jasnej cholery nie zdraznij mojej
      psychiki!!!Ty juz wiesz czym !!!!!!!!!:)Pozdrowionka i buziaczki!!!!!!!:)))
    • j_bond hrum, hrum, hrum - podziekował Mario próbując 07.12.01, 20:10
      wyciągnąc swinskiego ryja z kufla
      • Gość: samanta Re: hrum, hrum, hrum - podziekował Mario próbując IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 20:14
        Nie wiedzialam ze Bond jest swinia? czy twoje miejsce nie jest przypadkiem
        w ..hmmm...w chlewiku????
        • szpieg007 samanta 07.12.01, 20:17
          samanta!!! Ty chyba wiesz, co robisz 21 grudnia, co??????? Wsiadasz w pociąg i przyjeżdżasz na
          piwo!!!!!!!! Z prezesem!!!!!! Huuuura!!!!!!!!

jasmine
          • Gość: samanta jasmina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 20:20
            dwa dni walczylam z internetem.Odcieta od forum zaczelam zauwazac ostre objawy
            glogu narkotycznego..ale ...nieeeeeeee....o 21.grudnia to ja nic nie
            wiem!:))))))A gdzie prezesio jest bo cos go nie widze?
            • szpieg007 Re: samanta 07.12.01, 20:22
              był i znik :-))) ale 21 Prezes robi imprezkę!!! Samanta jak Ty nie przyjedziesz to nornalnie...!!! no nie
              wiem.... eeee...pożałujesz!!!!!! :-)))

jasmine

Gość portalu: samanta napisał(a):

> dwa dni walczylam z internetem.Odcieta od forum zaczelam zauwazac ostre objawy
              > glogu narkotycznego..ale ...nieeeeeeee....o 21.grudnia to ja nic nie
              > wiem!:))))))A gdzie prezesio jest bo cos go nie widze?

• Gość: samanta Re: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 20:31
                prezes zna moja opinie na ten temat! jasne bo Prezes bedzie w Wa-wie to samanta
                pieprznie wszystko i poleci piwo z nim chlac! :))A gowno!samanta 28 grudnia
                jedzie w gory i nie moze sobie pozwolic zeby dwukrotnie rodzine porzucic.Ja bym
                tego piwa chetnie sie z ta cholera napila ale jemu zalezy na tym jak na
                zeszlorocznym sniegu!:)
                • szpieg007 Re: samanta 07.12.01, 20:36
                  Zakało!!! no jasne, że mu zależy!!! po cholerę by zakładał ten wątek, co???? Bierz rodzinę pod pachę i
                  przyjeżdżaj!!!!!! nie rób nam tego...a z tymi górami to masz fajnie.... ja tam jeszcze nie wiem co robię!
                  eh! pójdę i się ululam....:-))))

> prezes zna moja opinie na ten temat! jasne bo Prezes bedzie w Wa-wie to samanta
                  >
                  > pieprznie wszystko i poleci piwo z nim chlac! :))A gowno!samanta 28 grudnia
                  > jedzie w gory i nie moze sobie pozwolic zeby dwukrotnie rodzine porzucic.Ja bym
                  >
                  > tego piwa chetnie sie z ta cholera napila ale jemu zalezy na tym jak na
                  > zeszlorocznym sniegu!:)

• Gość: samanta Re: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 20:49
                    jasmina,pewnie ..Ty mozesz bo jestes na miejscu.pewnie zauwazylas ze mieszkam w
                    Szczecinie i nie jest to az taka prosta sprawa z kilku powodow.Mario wie gdzie
                    mozna mnie znalezc w gorach .Jesli bedzie mu choc troche zalezalo zeby mnie
                    poznac to znajdzie droge.Moze babska ambicja sie we mnie odzywa?:) Nie moge
                    przyjechac jasmina..po prostu nie moge.
                    • pomeranka Re: samanta 07.12.01, 21:08
                      Witojcie kolegówny :) Sam, jak to jest na głodzie?:)))
                      • samanta1 Pomeranka 07.12.01, 22:04
                        To gorsze jak glod papierosowy!Chodzilam nieprzytomna,wk...,...lepiej bylo
                        trzymac sie ode mnie z daleka!:))) Cale TP Sa potrzasnelam dzisiaj!:))
                    • szpieg007 Re: samanta 07.12.01, 22:11
                      samanta...wiem przecież jak jesteś daleko! ale jest mi smutno.... kurcze! moglibyśmy się w końcu
                      wszyscy spotkać! a góry nie są takie duże :-)))))))))) zwłaszcza dla takiego znawcy jak Prezes! Będzie
                      dobrze...!!! Musi być!

jasmine :-))

> jasmina,pewnie ..Ty mozesz bo jestes na miejscu.pewnie zauwazylas ze mieszkam w
                      >
                      > Szczecinie i nie jest to az taka prosta sprawa z kilku powodow.Mario wie gdzie
                      > mozna mnie znalezc w gorach .Jesli bedzie mu choc troche zalezalo zeby mnie
                      > poznac to znajdzie droge.Moze babska ambicja sie we mnie odzywa?:) Nie moge
                      > przyjechac jasmina..po prostu nie moge.

• Gość: xpOVER Re: hrum, hrum, hrum - podziekował Mario próbując IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 20:19
          Bond jest Bond
          Dżejms Bond
          i tu muzyka Moby'ego
          • mario2 Re: hrum, hrum, hrum - podziekował Mario próbując 08.12.01, 14:45
            wole Mailsa Davisa :o))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka