pandy555 08.07.07, 18:10 hejka...doradzcie ,gdzie samotna 35 latka ma poznac faceta?ciagle tylko praca--dom-dziecko..chce sie do kogos przytulic...nie chodzi mi tylko o sex,chce by mnie ktos pokochal z wzajemnoscia...czy tak wiele pragne??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liliana1986 Re: 35latka 08.07.07, 23:48 Proponuję spotkania z znajomymi z netu....to naprawdę niezła zabawa:D I nie martw się...wiem,że Ci ciężko, mi także, ale grunt to trzymać wysoką główkę;D Uzupełnij wizytówkę, a nóż, kogoś zainteresujesz?;> Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekgo Re: 35latka 15.07.07, 23:12 Mam ten sam problem co ty, niestety. A mam 33 lata i ponad 2 lata jestem sama z dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś
kruz7 Re: 35latka 16.07.07, 17:55 Ja byłem sam przez dwa lata, spotykając się jedynie z koleżankami. Była to jednak tylko moja wina. Każdy powienien zadać sobie pytanie, co może zrobić, aby to zmienić. Nie czekałem na propozycje innych, chociaż chwilami naprawdę nie miałem ochoty nigdzie wyjść. Przełamałem się a obecnie zastanawiam się co zrobić z kobietami. Trzeba zachować umiar i zdrowy rozsądek przy poznawaniu ludzi. Mi niestety tego zabrakło. Odpowiedz Link Zgłoś
macius731 Re: 35latka 20.07.07, 14:20 ja mam ten sam problem jestem sam jak chcesz to mozemy pogadać mozesz pisać na gg 5262148 Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: 35latka 28.07.07, 15:31 przede wszystkim nie znajdziesz na forum 20-30 tutaj pełno 20 -kilku latków którzy uważają że zataz maja 30 i są dorośli a my mamy po 30tce ... a nawet przed 40tka jesteśmy ;-) zatem pierwsze co to forum czy czaty dla 40latkow. az zdziwisz sie ile na nich 30paro latkow akurat a i panowie koło/po 40 tce ale wysportowani i tacy mmmm ....fajni sa tez 40latkowie korzy uwazaja ze juz wszystko przezyli, maja brzuszek i wygladaja jak stare dziadki wiec wybieraj tych ktorzy uwazaja ze to cos jeszcze przed nimi. tacy ktorzy pokochaja twoje dziecko. nie wiem skad jestes ale u nas w miescie jest kilka lokalnych stron typu co - gdzie-kiedy. oprocz rozkładow jazdy, informacji turystycznyh jest forum. ludzie pisza na rozne tematy, i nie stylu "szukam żony jak szalony" z czasem grupa ludzi piszaca sie spotyka, okazuje sie ze niektorzy znali sie z widzenia, jedni sa mlodsi inni starsi, jedni samotni inni z rodzinami.... i juz kilka malzenswt sie porobio, a kilku chodzi i sie wakacyjnie przytula. pozdrawiam i powodzenia zyczę Odpowiedz Link Zgłoś