anna_sla 09.07.07, 09:58 ze wzruszenia, jak zobaczyłam, że Bartuś przytulił się do Krzysia. Pierwszy raz to zrobił (a bynajmniej pierwszy o którym wiem), nigdy wcześniej nie było widać jak duże uczucie łączy go z braciszkiem.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_sla a poza tym 09.07.07, 10:19 te ich uśmieszki szerokie gdy zobaczyli Madzię. Pospała sobie dzisiaj po wczorajszym dniu.. Oni się jednak wszyscy bardzo kochają, a Bartuś pierwszy dobiegł z taaaakim wielkim bananem na buźce :)) też się chyba za nią stęsknił Odpowiedz Link Zgłoś
taka-sobie-mysz Re: Właśnie się popłakałam 09.07.07, 10:50 Miło z rana czytać radosne wieści! Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: Właśnie się popłakałam 09.07.07, 11:16 Jak milutko ;)))) A już myślałam,że przez te babcine zdjęcia płaczesz.Dzień dobry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ryba966 Re: Właśnie się popłakałam 09.07.07, 14:23 super:) takie chwile rozczulają , człowiek nabiera nowej energii do życia. Mojej małej najwyraźniej brakuje rodzeństwa ,bo często tuli się do zabawek albo do nas:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jahreshka Re: Właśnie się popłakałam 09.07.07, 14:23 A ja się wzruszyłam czytając o Twoich dzieciach. Mam coraz większą ochotę na sprawienie Hani rodzeństwa. Może będę miała tyle szczęścia co Ty i zmajstrujemy bliźnięta? W mojej rodzinie są, więc szansę mam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vera30 Re: Właśnie się popłakałam 09.07.07, 22:30 chyba sobie to wydrukuję żeby nie stracić motywacji do drugiego dziecka, na razie ten jeden szkrab zastępuje mi aerobik,siłownię i jogging , że zachodzę w głowę jak można przeżyć przy 2 dzieci , a przecież warto no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś