Dodaj do ulubionych

wątek bielsko-brański

10.07.07, 20:19
dla Ulci :*
Obserwuj wątek
    • i.nes Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 20:20
      Czy Ty się budzisz rano i już tak masz do końca dnia?

Szukaj azylu!

--
      Life's a journey, not a destination.
      • nekroskop88 Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 20:22
        moim azylem jest miłość między mną a Ulcią i nie zniszczy jej NAWET taka stara
        zazdrośnica jak Ty ! :P
        • i.nes Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 20:25
          rzeczownik jakoś bym przełknęła
          ale ten przymiotnik... :/

doigrałeś się
          będzie bolało

--
          • nekroskop88 Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 20:26
            ten nóż nie jest rozwiązaniem sprawy...
            • nutopia Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 20:29
              nekroskop88 napisał:

> ten nóż nie jest rozwiązaniem sprawy...
              >
              >
              ale jest jej zakończeniem...
              • nekroskop88 Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 20:30
                dziękuję, że stajesz w mojej obronie
                • i.nes Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 20:33
                  widziałeś kiedyś, jak człowiek wygląda od środka?

--
                  • nekroskop88 Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 20:34
                    możesz pokazać na sobie ;-)
                    • i.nes Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 20:35
                      będę bardziej precyzyjna, jeśli pokażę na Tobie :)

--
                      • nekroskop88 Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 20:36
                        wtedy mniej zobaczę, pokaż na sobie
                        • i.nes Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 20:42
                          ciii... nie marnuj głosu - jeszcze Ci się przyda, obiecuję

--
                      • nutopia Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 20:36
                        i.nes napisała:

> będę bardziej precyzyjna, jeśli pokażę na Tobie :)
                        >
                        > --
                        > Life's a journey, not a destination.

jakieś bilety bendom czy mogę tak sobie popaczeć?
                        • i.nes Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 20:41
                          wystarczy, że zamkniesz drzwi i pomożesz mi z tymi paskami przy łóżku

--
                          • nekroskop88 Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 20:47
                            musisz pograć z Morfiną, idź sobie
                            • i.nes Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 20:49
                              nigdzie nie idę, słoneczko

<zaciska paski na nadgarstkach Nekro>

siostro, skalpel :)

--
                              • i.nes Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 22:54
                                Wiesz, Nekro, niektórzy chirurdzy operują słuchając muzyki. Ale w sytuacji, gdy
                                pacjent jest przytomny, to chyba duży nietakt...

--
                                • makbrajd Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 22:58
                                  chyba, ze Modern Talking
                                  • i.nes Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 22:59
                                    hm... ale tylko pod warunkiem, że ten stary :)

--
                                    • makbrajd Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 23:04
                                      oni zawsze są młodzi

(ehhh....aż mnie zakuło...łącze się w bólu z nekro)
                                      • makbrajd Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 23:05
                                        (ahhhhh te kocie ruchy blondaska)
                                        • i.nes Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 23:06
                                          (ja zawsze wolałam tego bruneta)

--
                                          • i.nes Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 23:06
                                            (ach te loki)

--
                                            • obserwer11 Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 23:12
                                              i tu się wątek urywa ;
                                              on blondas jedzie do Branska
                                              ona brunetka zostaje w Bielsku *
                                              witaj
                                              • i.nes Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 23:28
                                                o, ten wątek się nie urwie... to będzie niekończąca się opowieść... o cierpieniu :)

--
                                            • makbrajd Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 23:12
                                              tylko te loczki i loczki
                                              nawet se człowiek spokojnie po Ochocie połazić nie może
                                              • i.nes Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 23:29
                                                masz liść na głowie

--
                                                • makbrajd Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 23:40
                                                  i.nes napisała:

> masz liść na głowie

a nikt mnie nie poratował, nikt mi nic nie powiedział
                                                  tylko się każdy gapił, tylko się każdy gapił
                                                  • i.nes Re: wątek bielsko-brański 10.07.07, 23:42
                                                    zlitować się?

--
                                                  • nekroskop88 Re: wątek bielsko-brański 11.07.07, 08:33
                                                    tak, utnij mu głowę
                                                  • i.nes Re: wątek bielsko-brański 11.07.07, 08:53
                                                    no wreszcie się odezwałeś... Jak się czujesz?

--
                                                  • nekroskop88 Re: wątek bielsko-brański 11.07.07, 08:56
                                                    przy następnej sekcji nie pij wina
                                                    nawaliłaś się wczoraj i zasnęłaś w trakcie
                                                    może byś mnie zaszyła?
                                                  • i.nes Re: wątek bielsko-brański 11.07.07, 08:58
                                                    dziecko, od kiedy wino jest zielone? :)
                                                    artysta potrzebuje inspiracji... wizji...
                                                    ślicznie wyglądasz - jak makieta poglądowa w atlasie anatomii!

--
                                                  • nekroskop88 Re: wątek bielsko-brański 11.07.07, 09:01
                                                    każdy Ci powie, że spieprzyłaś model! najpierw jak mnie rozcięłaś to wszystkie
                                                    kawałki powylatywały, a potem mnie złożyłaś do góry nogami.
                                                  • i.nes Re: wątek bielsko-brański 11.07.07, 09:02
                                                    złożyłam?
                                                    jesteś... pewny?

a co my tu mamy w tym kubełku... hmmmm....

--
                                      • nekroskop88 Re: wątek bielsko-brański 11.07.07, 08:33
                                        > (ehhh....aż mnie zakuło...łącze się w bólu z nekro)

nie pij już
                                        • i.nes Re: wątek bielsko-brański 11.07.07, 08:57
                                          błaznuj, błaznuj.... jeszcze będziesz wył o pomoc

--
                                          • nekroskop88 Re: wątek bielsko-brański 11.07.07, 08:58
                                            gdzie niby błaznuję? ja się tylko martwię o Maka
                                            • i.nes Re: wątek bielsko-brański 11.07.07, 09:01
                                              gdyby był przytomny, z pewnością by to docenił :]

--
                                              • nekroskop88 Re: wątek bielsko-brański 11.07.07, 09:02
                                                jak coś mu zrobiłaś to Ula Cię zarąbie
                                                • i.nes Re: wątek bielsko-brański 11.07.07, 09:05
                                                  nic mu nie zrobiłam
                                                  był... za szybki :)

--

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka