takatam 07.12.01, 08:05 ... i tym ktorzy wczoraj porzucili mnie na placu-forum:)))), ze ja nie wiedzialam, ze xpOVER jeszcze czuwa... a myslala ja ze sama zostala:))) no to moi drodze forumowicze - udanego dnia wam zycze:))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: dzien dobry wszystkim spiochom... 07.12.01, 08:06 dzien dobry!!!! Takuniu na powitanie wez nastepna czekoladke. marcepanowa moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: dzien dobry wszystkim spiochom... IP: *.chello.pl 07.12.01, 08:10 Witam radośnie, pokrzepiona długim snem. Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: dzien dobry wszystkim spiochom... 07.12.01, 08:17 czesc dziewczynki! Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: dzien dobry wszystkim spiochom... 07.12.01, 08:19 seksualnie zrelaksowana i miło wyspana, witam wszystkie anty-menki, Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: dzien dobry wszystkim spiochom... 07.12.01, 08:22 niunieczka a juz myslam ze powiesz super-menki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: dzien dobry wszystkim spiochom... 07.12.01, 08:23 super-womenki, a prawdziwy super-men jest only one, Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: dzien dobry wszystkim spiochom... 07.12.01, 08:23 wiecie co, mam pomysl na dzisiejszy wieczor. chodzcie bedziemy dzisiaj milutkie, grzeczniutkie, zadnych brzydkich wyrazow, zadnego podpuszczania, zadnych diagnoz, zadnego wyzywania sie. ciekawe czy chwyci. bo jak na mojego nosa to efekty literackie takiej przemiany mozemy miec jeszcze lepsze niz po wczorajszym! co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: dzien dobry wszystkim spiochom... 07.12.01, 08:25 i słodziutko rwiemy wszystko, co nam sie tu dzisiaj nawinie, obojetnie, czy ksiadz, czy przedszkolak, Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: dzien dobry wszystkim spiochom... 07.12.01, 08:26 aha! widze niunia, ze sie rozumiemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
takatam anka...... 07.12.01, 08:23 ...marcepanowa?biore!!!:))) no, no ja to sie przy tobie wypase, a jaki humorek bede miala, a wszystkie niedobory magnesu wyrownam:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Takunia 07.12.01, 08:26 jest tak piekielnie zimno ze tylko futro i warstwa tluszczyku moga przed tym ochronic:)) pas sie spokojnie. jak bedzie trzeba to jeszcze cos podrzuce!:) Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: Takunia 07.12.01, 08:36 oj dzieki, dzieki... jak u mnie jakies co niecos sie zaplata...tez sie podziele, a co?:))) a teraz to ja polece sobie kawki nawarzyc, a moze ktos paczusia podrzuci? Odpowiedz Link Zgłoś
takatam mamy byc mile? 07.12.01, 08:39 ... a mnie ma przy tym nie byc? przeciez to moje powolanie zyciowe-byc mila!!! poczekajcie z takim pomyslem... mnie dzisiaj wieczorem nie bedzie!!!! a jak w koncu wroce po dniach ( w przyblizeniu) trzech, to czytajac grzeczne-watki z nudow zasne, albo co gorszego zrobie:))) zlitujcie sie na takatam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: mamy byc mile? 07.12.01, 08:43 takatam - moze byc o wiele ciekawiej, niz sadzisz! zreszta zobaczymy czy chwyci:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: mamy byc mile? 07.12.01, 08:46 buuuuuuuu((( mnie dzis wieczorem tez nie bedzie((( chyba na poniedzialek urlop wezme zeby przeczytac efekty Waszej przemiany:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: mamy byc mile? 07.12.01, 08:48 jeszcze zobaczymy, czy reszta ligi wyrazi zgode:) Odpowiedz Link Zgłoś
takatam ciekawosc... 07.12.01, 08:52 ...co na forum sie dzieje, przez najblizsze trzy dnie mnie bedzie przesladowala i jak z tym zyc? Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: ciekawosc... 07.12.01, 08:54 no, to akurat rozumiem:) ale trzy dni nie wyrok, moglo byc gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: dzien dobry wszystkim spiochom... 07.12.01, 09:05 Cześć, a jak tu spać, gdy przez uchylone okno minus trzynaście stopnis ię wkrada? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: dzien dobry wszystkim spiochom... 07.12.01, 09:08 nie patrzyłam na termometr, ale juz wiem , dlaczego tak okropnie zmarzłam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: dzien dobry wszystkim spiochom... 07.12.01, 09:13 a moze ktos mi powie jak to z temperatura w poznaniu?bo ja to jeszcze noska za drzwi nie wystawila...a wasze realcje mnie troche ...brrrrrrrrr:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: dzien dobry wszystkim spiochom... 07.12.01, 09:29 wszytkim bardzo dzien dobry smacznej porannej koawy :) Odpowiedz Link Zgłoś