cien1100 13.07.07, 15:05 Kto ma ochotę jutro zobaczyć jak Krzyżacy dostają lanie od naszych ? Wylatujemy z samego rana i wracamy wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motograss Re: Bitwa pod Grunwaldem 13.07.07, 18:11 Czyli w efekcie Grunwald nie Ostróda? Twoja piękniejsza połowa pisała, że się "sypło"...Ale ad rem - my mamy jutro zlot w Inowrocławiu (rzut beretem i impreza standardowa, wielkim sentymentem nie pałam, byłam dwa razy, aczkolwiek zawsze wszystko zalezy oczywiście od ludzi, którzy jadą:)), jednak ja przeznaczam raczej dzień na latanie gdziekolwiek i dokądkolwiek. Wszystko jednak zalezy od pogody passkudnej, bo na razie w Toronto to co chwilę gwałtowne wiadra wody :/ Nie określę się co do Grunwaldu, jednak jeżeli jedziecie tam motocyklami pierwszy raz, to nie chcę zrzędzić, ale uważajcie na moto swoje. Ludzi tam full, aut od cholery, parkingi od zorganizowanych po prywatne koło domów. Wiadomo, że moto trzeba będzie stracić z oczu. Oby nie na zawsze lub nie mieć uszkodzonego, bo ktoś z węższym polem widzenia akurat cofał, kręcił i parkował obok. Jak to na massowej imprezie zresztą. Co roku jest tam pełno motocyklisstów, lepiej gdzieś zawsze w grupie, dołożyć parkingowemu za "lukanie" na 2oo, albo na terenie prywatnej posesji i spokojnie można iść kibicować Jagiełłowemu rycerstwu;)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Bitwa pod Grunwaldem 13.07.07, 19:38 Byliśmy tam 4 lata temu, wiemy jak jest, dlatego chcemy być wcześniej żeby gdzieś postawić sprzęty w bezpiecznym miejscu. Ostróda faktycznie nie wypaliła, a parcie na jazdę jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
szepa11 Re: Bitwa pod Grunwaldem 14.07.07, 13:44 Bardzo chętnie ale zamieszkuje na drugim krańcu Polski ale uwierzę na słowo że skończy się tak samo jak zawsze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: Bitwa pod Grunwaldem 14.07.07, 15:42 A moze wreszcie Krzyzacy wygraja, to niesprawiedliwe tak przegrywac co roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
jdn1 noclegi 14.07.07, 23:19 ... 10 kilo od Grunwaldu jest Dąbrówno i całkiem fajne i bezpieczne pole .... mozna przenocować ... jeżeli w tym roku prowadzi je również Grzesiek to jest OK pole jest na grobli tak ok 4 km szerokosci między dwoma jeziorami można się schłodzić i odpocząć ... polecam Odpowiedz Link Zgłoś