asiafoczka 16.07.07, 17:01 Witam, Pragnę poinformować, że w najbliższy CZWARTEK, tj. 19-07-2007r. wybieramy się po południu koło 18-tej na zamek do Chudowa koło Gliwic, więc jesli ma ktoś chęć to zapraszam :-) Pozdrowienia, AsiA Foka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiafoczka Re: CHUDÓW - spotkanie 17.07.07, 09:06 Cześć Gosia80, Nie kojarzę go, ale wszystko jest możliwe, bo znam dużo ludzi z twarzy i zazwyczaj jeśli kogoś widzę tylko 1 raz to nie pamiętam często jego imienia. A czemu pytasz? Będziesz w czwartek na CHUDOWIE ??? Pozdrawiam, AsiA Foka Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_80 Re: CHUDÓW - spotkanie 17.07.07, 11:47 Hej Asia,Tytus to jego nick z Forum Śląskich motocyklistów, a pytam dlatego, bo w niedziele jeździlismy z "Tytusem" (czyli Michałem) i z nim była koleżanka Asia :-) która miala się przymierzyć do mojej ER -5. Myslałam, że to Ty, bo ona również ma instruktora Jacka :-)jesli to nie Ty, to sorki... Co do Chudowa to mnie nie będze w ten czwartek :( ale w kolejny postaram się przyjechać :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiafoczka Re: CHUDÓW - spotkanie 17.07.07, 13:51 Gosia80. Wysłałam Ci mailika na skrzynkę. Pozdro, AsiA Foka Odpowiedz Link Zgłoś
asiafoczka Re: CHUDÓW - spotkanie 19.07.07, 15:45 Jeśli ktoś ma chęć to do zobaczenia dziś w CHUDOWIE !!! Pozdrawiam, AsiA Foka Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_80 Re: CHUDÓW - spotkanie 22.07.07, 21:51 I co byłaś Asia w Chudowie w zeszły czwartek? Ja postaram się przyjechać w ten czwartek co będzie ino sobie muszę klamkę sprzęgła kupić, bo dziś miałam małą glebkę parkingową :/ Odpowiedz Link Zgłoś