shameeka 17.07.07, 09:45 jakis basen najlepiej bo te upaly mnie wykoncza.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maryshaa Re: ja chce nad wode... 17.07.07, 11:32 A moja rzeczka w tym roku czysta i na pewno pójdę się pochalapć... ale po pracy dopiero grrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: ja chce nad wode... 17.07.07, 12:11 ja również jkocham góry:D ale w taki upał marze by sie pochlapać jakąś wodą:) Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: ja chce nad wode... 17.07.07, 12:58 Wczoraj byliśmy nad jeziorem to nie mogłam małej z wody wyciągnąć. Dzisiaj to masakra, przez ten upał mam seksualny stosunek do pracy, nic mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: ja chce nad wode... 18.07.07, 10:44 o tak do wody najlepiej do jakiegos jaccuzi :) na swierzym powietrzu :) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia9641 Re: ja chce nad wode... 19.07.07, 09:51 A JA CHCĘ NA WAKACJE GDZIEKOLWIEK POJECHAĆ:( A TU LIPA BO URLOP MUSIAŁAM POŚWIĘCIĆ NA SESJĘ A TERAZ TO JUŻ TYLKO PRACA MI POZOSTAJE:(( JAKBY TEGO MAŁO BYŁO TO WE WRZEŚNIU PRAKTYKI A OD PAŹDZIERNIKA ZMIENIAM PRACĘ, WIĘC MUSZĘ NA WYSOKICH OBROTACH DZIAŁAĆ,A TU JAK NA ZŁOŚĆ SAMOCZYNNIE ZWALNIAM I MYŚLĘ TYLKO O WAKACJACH.... EH ZA ROK :(((( Odpowiedz Link Zgłoś