Dodaj do ulubionych

Subtelny dzwiek budzika

22.07.07, 10:16
Każdy ma w domu budzik.Nie każdy budzik obudzi.Wiąże się to z nieodpowiednim
doborem dźwięków stosowanym przez producenta.
A przecież to takie proste.Wystarczy w budziku zastosować
odgłosy,niekoniecznie słyszane przez nas na codzień,za to gwarantujące
skuteczne poderwanie się z wyrka.
Dobrze też przed pójściem spać podłączyć budzik do wzmacniacza i skromnych
głośników o mocy min.1000 W.
W budziku zbudowanym przeze mnie specjalnie dla was słychać byłoby:

-Ryk stada oszalałych słoni,rozwalających afrykańską wioskę
-Przemówienie Adolfa Hitlera na wiecu w Monachium
-Zgrzytanie metalu po szkle
-Odgłos pociągu towarowego załadowanego czołgami i przejeżdżającego przez most
zbudowany z kratownic
-Wybuch bomby wodorowej na poligonie w Semipałatyńsku
-Melodia z filmu „Stawka większa niż życie”-skutkuje na 100 %
-Ryk osła na pastwisku w górach
-Odgłos startującego promu kosmicznego
-Długie wymiotowanie po tanich kwachach
-Stado wscieklych krów
Mógłbym tu przytoczyć wiele innych odgłosów uznawanych przez ogół
społeczeństwa za szczególnie sympatyczne,ale nie mam zamiaru pracować za
darmo,a na dodatek wy nie lubicie czytać zbyt długich postów.Ewentualne
zamówienia oraz różne wyrazy proszę przesylać w kierunku dowolnym.

copyright by leziox
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: Subtelny dzwiek budzika 22.07.07, 10:28
      Lezio, a co, jak ja się budzę bez żadnego budzika z zewnątrz? :*)
      • zgrywusik Re: Subtelny dzwiek budzika 22.07.07, 10:37
        i bez subtelnego klapsika z zewnątrz w .., hę ?:)

debi_bebi napisała:

> Lezio, a co, jak ja się budzę bez żadnego budzika z zewnątrz? :*)
        • debi_bebi Re: Subtelny dzwiek budzika 22.07.07, 10:40
          A żebyś wiedział!
          • leziox Re: Subtelny dzwiek budzika 22.07.07, 10:47
            To znaczy ze albo lubisz rano wstawac,albo masz tak uregulowane zycie ze promyk
            szczescia budzi cie o odpowiedniej godzinie i z dusza naladowana wola
            uszczesliwienia swiata wybiegasz radosnie jak mrowka aby przejac zyciowe ciezary
            na ciebie spadajace.
            • debi_bebi Re: Subtelny dzwiek budzika 22.07.07, 10:54
              Nooo, tak jest w rzeczy samej. Po prostu po 5.00 coś mnie samo podnosi z łóżka :))
          • zgrywusik Re: Eeeetam.., 22.07.07, 10:49
            kłamczucha :)

debi_bebi napisała:

> A żebyś wiedział!
            >
            • debi_bebi Re: Eeeetam.., 22.07.07, 10:56
              Zdaje się, że Twoja wyobraźnia Tobie też potrafi płatać figle ;)
              • zgrywusik Re: Eeeetam.., 22.07.07, 15:26
                Niech Ci będzie i tak..:)
    • rysiu_lubicz nie mam budzika w domu 22.07.07, 20:34
      i za zadne skarby nie zgodzilbym sie na robote,
      gdy musialbym byc budzony przez takiego pastucha,
      • leziox Re: nie mam budzika w domu 23.07.07, 00:12
        Mozna sie nie zgadzac na robote ale cos robic trzeba-wiec czy tak czy
        inaczej,kazdy budzika uzywal,uzywa lub uzywac bedzie.
    • crimen Re: Subtelny dzwiek budzika 23.07.07, 00:34
      Lezio, a odrobiny erotyki na specjalne zamówienie nie móglbyś zapakować do tej
      swojej machiny?
      • leziox Re: Subtelny dzwiek budzika 23.07.07, 16:52
        Alez naturalnie.Co bys chcial?Beczenie dymajacych sie owieczek,chrzakanie
        nosorozcow podczas orgii,trabienie sloni i rzenie koni?wszystko naturalnie w rui
        i poróbstwie...I na jakies 1000 watów...
        • crimen Re: Subtelny dzwiek budzika 23.07.07, 20:54
          Najbardziej do mnie przemawia orgazm wielorybów. Mogę nawet spać przy tym:)
          • debi_bebi Re: Subtelny dzwiek budzika 23.07.07, 21:43
            Cóż, pod wodą śpi się chyba całkiem całkiem, nawet, gdy ktoś hałasuje ;)
            • crimen Re: Subtelny dzwiek budzika 23.07.07, 21:50
              Nigdy nie słyszałaś śpiewu wielorybów? Żałuj:)
              • debi_bebi Re: Subtelny dzwiek budzika 23.07.07, 21:52
                Podejrzewa, że jeszcze usłyszę i to niekoniecznie pod wodą ;)
                • crimen Re: Subtelny dzwiek budzika 23.07.07, 21:55
                  Budzisz demony:)))
                  • debi_bebi Re: Subtelny dzwiek budzika 23.07.07, 22:04
                    Ależ skąd! Wiem tylko, że obecnie jest dostępnych mnóstwo nagrań z odgłosami
                    tzw. przyrody, takie np. ptasie świergotanie , czy wycie wilka w puszczy;)
                    • crimen Re: Subtelny dzwiek budzika 23.07.07, 22:16
                      A wieloryby są ssakami więc nie moga śpiewać z mordą pod wodą;)))
                      • debi_bebi Re: Subtelny dzwiek budzika 23.07.07, 22:18
                        To tym łatwiej je nagrać ;)
                        • crimen Re: Subtelny dzwiek budzika 23.07.07, 22:25
                          Gdzies mialem takie nagranie:)
                        • crimen Re: Subtelny dzwiek budzika 23.07.07, 22:25
                          Gdzies mialem takie nagranie:)
                          • debi_bebi Re: Subtelny dzwiek budzika 23.07.07, 22:27
                            Ach tak? Hmmm..... :)
                            • crimen Re: Subtelny dzwiek budzika 23.07.07, 22:30
                              Dlatego widziałbym ich zastosowanie w Leziowym budziku:)
                              • debi_bebi Re: Subtelny dzwiek budzika 23.07.07, 23:01
                                Zgroza! Za niedługo rankiem może nie być słychać nic innego, jak jęki godowe
                                wielorybów. Kto to niby ma wytrzymać? ;)
                                • crimen Re: Subtelny dzwiek budzika 23.07.07, 23:09
                                  Z pewnościa wieloryby:)))
                                  • debi_bebi Re: Subtelny dzwiek budzika 23.07.07, 23:11
                                    Całe szczęście, że z nimi nie sypiam :)
                                    • crimen Re: Subtelny dzwiek budzika 23.07.07, 23:17
                                      Czyżby Cię ktoś podejrzewał o takie perwersyjne ciągoty?:)
                                      • leziox Re: Subtelny dzwiek budzika 24.07.07, 11:20
                                        Trudno byloby takiego wieloryba umiescic w wannie,wiec juz chyba lepsze nagranie.
                                        A to ze wieloryby ssaki,w niczym im nie przeszkadza dymac sie w wodzie i pod
                                        woda.Podobnie jak ludziom...
                                        • debi_bebi Re: Subtelny dzwiek budzika 24.07.07, 19:44
                                          Najprzyjemniej, jak woda ma coś koło 1-2 st. C :)))
                                          • crimen Re: Subtelny dzwiek budzika 24.07.07, 21:09
                                            Masz dziwne upodobania:)))
                                            • debi_bebi Re: Subtelny dzwiek budzika 24.07.07, 21:57
                                              Ty tez mnie o coś podejrzewasz? No nieeee...Co to jest, jaka epidemia? :)
                                              • crimen Re: Subtelny dzwiek budzika 24.07.07, 22:14
                                                Sama pomyśl, jeden może się mylić, ale wszyscy???:)
                                                • debi_bebi Re: Subtelny dzwiek budzika 24.07.07, 22:29
                                                  A co mnie wszyscy obchodzą? Matką Teresą nigdy nie byłam i nie będę, ani mi się
                                                  śni ;)
                                                  • crimen Re: Subtelny dzwiek budzika 24.07.07, 22:43
                                                    Tak wygląda kobieta wyzwolona, tylko co do tego ma ta pani z Kalkuty???:)))
                                                  • debi_bebi Re: Subtelny dzwiek budzika 24.07.07, 22:51
                                                    Ona ma tyle z tym wspólnego, co Caritas z bzykaniem się wielorybów :)
                                                  • crimen Re: Subtelny dzwiek budzika 24.07.07, 22:56
                                                    Caritas pobłogosławi kazde bzykanie, zakończone prokreacją:)))
                                                  • debi_bebi Re: Subtelny dzwiek budzika 24.07.07, 22:57
                                                    I bardzo dobrze, wielorybom akurat bardziej się to przyda, niż komukolwiek innemu :)
                                                  • crimen Re: Subtelny dzwiek budzika 24.07.07, 23:01
                                                    Chcesz znowu przywrócić męski fach wielorybnika???:)))
                                                  • debi_bebi Re: Subtelny dzwiek budzika 24.07.07, 23:02
                                                    O, to nie tak szybko, a tymczasem wieloryby będą miały trochę uciechy :)
                                                  • crimen Re: Subtelny dzwiek budzika 24.07.07, 23:06
                                                    Ja im nie żałuję, Niech się zwierzątka bzykają:)))
                                                  • debi_bebi Re: Subtelny dzwiek budzika 25.07.07, 18:48
                                                    Ja też nikomu nie żałuję, niech się bzyka, póki może ;)
                                                  • crimen Re: Subtelny dzwiek budzika 25.07.07, 18:56
                                                    Noooo teraz to wszystkim dałaś do myślenia:)
                                                  • debi_bebi Re: Subtelny dzwiek budzika 25.07.07, 19:49
                                                    To co, oni sami tego nie wiedzą ? ;)
                                                  • crimen Re: Subtelny dzwiek budzika 25.07.07, 22:14
                                                    Tego to chyba akuratnie nie wiedzą:)
                                                  • debi_bebi Re: Subtelny dzwiek budzika 25.07.07, 22:33
                                                    Mogę powtórzyć, jak ktoś poprosi :)
                                                  • crimen Re: Subtelny dzwiek budzika 26.07.07, 01:07
                                                    Myslisz, że to rozwieje wątpliwości? :)
                                                  • debi_bebi Re: Subtelny dzwiek budzika 26.07.07, 07:41
                                                    Zależy, czyje.
                                                    Na przykład Ty, masz jakieś jeszcze? ;)
                                                  • crimen Re: Subtelny dzwiek budzika 26.07.07, 10:22
                                                    Ja, to nie, ale nie o mnie tu chodzi:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka