znawca777 23.07.07, 06:11 marlenko pamietasz roberta....bylismy mlodzi....kiedys sie spotkalismy...odprowadzilem cie do parku...odezwij sie ..radom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znawca777 Re: marlena z rajca 23.07.07, 08:48 odezwij sie bylas moja 1-dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: marlena z rajca 23.07.07, 10:56 "odprowadzilem cie do parku"...boshe , a chociaż widno jeszcze było???! Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: marlena z rajca 23.07.07, 13:56 nezja napisała: ...boshe , a chociaż widno jeszcze było???! Przyszła i dokazuje! To dopiero ŻENADA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: marlena z rajca 23.07.07, 14:23 Re: marlena z rajca zlodziej_czasu 23.07.07, 13:56 + odpowiedz nezja napisała: ...boshe , a chociaż widno jeszcze było???! Przyszła i dokazuje! To dopiero ŻENADA!!! Ha!- i kto to mowi (pisze) ...Michał ja tez bardzo ciebie "lubie" < mucio, mucio> Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: marlena z rajca 23.07.07, 14:30 zlodziej_czasu 23.07.07, 14:25 + odpowiedz Mnie też miło Cie widzieć:) Bardziej niz wczoraj , a mniej niz jutro?;p;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: marlena z rajca 23.07.07, 14:32 Do dzis gotow bylem pomyslec zes na emeryturze. A tu taka malownicza niespodzianka! Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: marlena z rajca 23.07.07, 14:39 Do dzis gotow bylem pomyslec zes na emeryturze. A tu taka malownicza niespodzianka! Co za zbieg okolicznosci , miałam to samo odczucie wzgledem ciebie , a tu prosze ...brak niespodzianki to najlepsza niespodzianka;p;-) < mucio, mucio>:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: marlena z rajca 23.07.07, 14:41 Widzisz... Rozni nas to ze ja Ciebie pisze przez duze C a Ty przez male c Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: marlena z rajca 23.07.07, 14:50 zlodziej_czasu napisał: > Widzisz... Rozni nas to ze ja Ciebie pisze przez duze C a Ty przez male c No własnie, na to duze " C" trzeba sobie zasłuzyc, wtedy ironi w moich wypowiedziach nie bedzie bo czymże jest to małe 'c' jak nie ironia skierowana do ciebie "Jak Kuba ....Kubie".Oczywiesci 'kochany' Michałk_u przeżyjesz bez mojej łaski tudzież nie łaski:-) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: marlena z rajca 24.07.07, 11:11 nezja napisała: > "odprowadzilem cie do parku"...boshe , a chociaż widno jeszcze było???! A Ty się nie wtrącaj, niech się prowadzają, gdzie chcą :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: marlena z rajca 24.07.07, 11:13 arogancka_agrafka napisała: > nezja napisała: > > > "odprowadzilem cie do parku"...boshe , a chociaż widno jeszcze było??? > ! > > A Ty się nie wtrącaj, > niech się prowadzają, gdzie chcą :P > > :) neitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <tuli, tuli>:-DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: marlena z rajca 24.07.07, 11:19 Siedzę i naraz czuję (wyraźnie), że coś skoczyło mi na plecy. Patrzę kątem oka....a to Nezja. No cóż, to są właśnie te minusy powrotów ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: marlena z rajca 24.07.07, 11:21 No to na miałkość tutaj nie mozesz narzekac. Miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: marlena z rajca 24.07.07, 11:28 zlodziej_czasu 24.07.07, 11:21 + odpowiedz No to na miałkość tutaj nie mozesz narzekac. Miłej zabawy Jak widać - na załączonym obrazku- od narzekania byłes , jestes i bedziesz TY - MIchale;-D ...i to bez znaczenia dla Ciebie co to jest:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: marlena z rajca 24.07.07, 11:23 Siedzę i naraz czuję (wyraźnie), że coś skoczyło mi na plecy. Patrzę kątem oka....a to Nezja. No cóż, to są właśnie te minusy powrotów ;))) hahahahaha wariatka ...no cóz małpki tak mają, chyba nie liczyłas na inne powitanie , co?;p;-) Ja jutro wyjeżdzam, a nawet nie zaczełam pakowania heh;-) Odpowiedz Link Zgłoś
znawca777 Re: marlena z rajca 23.07.07, 13:55 chodzilismy razem...po latach sie spotkalismy...chociaz mamy rodziny...chcialbym cie yjrzec marlenko Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: marlena z rajca 23.07.07, 14:27 A tego jak ironizowałaś drzewiej i tak Ci nie zapomne! Nie podlizuj się! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: marlena z rajca 23.07.07, 14:32 zlodziej_czasu napisał: > A tego jak ironizowałaś drzewiej i tak Ci nie zapomne! > Nie podlizuj się! ;) Do kogo to ? Zgubiłam sie ;p;-)..i co znaczy "drzewiej"?;p;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: marlena z rajca 23.07.07, 15:18 Michał-ku teskno mi za twoimi docinkami...strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: marlena z rajca 23.07.07, 18:19 NO spojrz tylko ...czekałam na "C'IEBIE DO TERAZ ;P ;-)))HAHAHAH...No jak mozesz wątpić? ;p;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: marlena z rajca 24.07.07, 09:20 Nie sądzisz że BUUUAHAHAHA zabrzmiałoby lepiej? :P Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: marlena z rajca 24.07.07, 09:56 zlodziej_czasu napisał: > Nie sądzisz że BUUUAHAHAHA zabrzmiałoby lepiej? :P No Tobie wyszło wyśmienicie , cudna ironia i wspaniały smak złośliwości ujawniasz raz po raz ...choc przyznam , ze nie zawsze wychodzi to Tobie tak jak teraz, czesto jeszcze daje sie wyczuc arogancje i wyniosły ton , a to Michał_ku juz przesada;pppp ,mucio, mucio...>;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: marlena z rajca 24.07.07, 09:58 ps: kurcze z przyzwyczajenia pojechałam dużą "T" tu to ja przesadziłam z lekka;p;-D Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: marlena z rajca 24.07.07, 10:38 Ale wtopa! Kompletny brak kansekwencji. Skup się! Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: marlena z rajca 24.07.07, 10:51 e tam ...mała wiara w to co robie ;pppp;-DDD Przeciez Ciebie ups ciebie -lubie;-DDDD PS: masz racje , musze sie bardziej 'kancentrowac'z wiekszą 'kansekwencją';ppp;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: marlena z rajca 24.07.07, 10:52 ...mowiłam juz dzis ze bardzo tesknie? hahahha;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: marlena z rajca 24.07.07, 11:12 Za Toba ?;-) NIE;PPP;-) ..bo jestes(bywasz)wredny, arogancki, wyniosły, zarozumiały itd;-D < MUCIO, MUCIO >;-D Odpowiedz Link Zgłoś