bromden1 25.07.07, 18:21 jutro udzielam wywiadu. "dziś radio b jutro kto wie kto wie" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Zostałem gwiazdą 25.07.07, 18:55 bromden1 napisał: > jutro udzielam wywiadu. "dziś radio b jutro kto wie kto wie" zet;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Zostałem gwiazdą 25.07.07, 21:10 bromden1 napisał: > zet? łojezu. odmówię jutro przestań jak im odmowisz to zeby zapchać dziurę to puszczą jakieś koncerty chórów białoruskich Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Zostałem gwiazdą 25.07.07, 20:53 > jutro kto wie kto wie" a później wyjedziesz za ocean i będziesz wszystkich w Polsce wyzywał od ubeków i ateistów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Ja? 25.07.07, 22:39 toć przeciem sam żem jest ubek, ateista i syjonistyczny żydowski spiskowiec w dodatku brom białostocki ściemniacz alter ego niejakiego "dd"...i w dodatku co ja kurwa wiem o maleńczuku... ------- swoją drogą tak wiele z fb można się o sobie dowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: moze rozgwiazda;)? 25.07.07, 22:39 tobie tę przyjemność zostawię zazdrośnico jedna... Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: moze rozgwiazda;)? 26.07.07, 23:16 {drapie się po głowie} to było niejednoznaczne [drapie się jeszzce raz] bardzo niejednoznaczne Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: moze rozgwiazda;)? 26.07.07, 23:45 bromden1 napisał: > {drapie się po głowie} > to było niejednoznaczne > [drapie się jeszzce raz] > bardzo niejednoznaczne już jednego wyleczyalm z łupieżu ciebie też mam? Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Zostałem gwiazdą 25.07.07, 21:39 i warto to bylo sie chwalić <lol> :) Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Zostałem gwiazdą 25.07.07, 22:40 ale czy warto? na pewno warto? o tak to warto! jeszcze jak warto! Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Ale jedno mnie nurtuje 25.07.07, 22:41 skąd oni wzięli numer mojej komórki? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Ale jedno mnie nurtuje 25.07.07, 23:05 bromden1 napisał: > skąd oni wzięli numer mojej komórki? jesteś przecież tak znany Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Ale jedno mnie nurtuje 26.07.07, 15:13 przez moją wrodzoną skromność zapomniałem o tym. dzięki mak! Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Ale jedno mnie nurtuje 26.07.07, 23:14 i ty niby chamski jesteś? to podłe kłamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Ale jedno mnie nurtuje 26.07.07, 23:31 bromden1 napisał: > i ty niby chamski jesteś? to podłe kłamstwa chcesz o tym pogadać przy wódce? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ale jedno mnie nurtuje 26.07.07, 23:42 makbrajd napisał: > bromden1 napisał: > > > i ty niby chamski jesteś? to podłe kłamstwa > > chcesz o tym pogadać przy wódce? a pozwoliłam ci pić wódkę? > Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Ale jedno mnie nurtuje 26.07.07, 23:46 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > bromden1 napisał: > > > > > i ty niby chamski jesteś? to podłe kłamstwa > > > > chcesz o tym pogadać przy wódce? > > a pozwoliłam ci pić wódkę? > > ale ja tylko posiedzieć chciałem przy wódce (na przepustce mam jeszcze dwa widzenia nie wykorzystane - i jedno chce poświecić na bromdena) a gdybym chciał pić to oczywiscie zwróciłby się o specjalne pozwolenie od Pani Naczelnik w nadziei na uzyskanie akceptacji Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ale jedno mnie nurtuje 26.07.07, 23:49 makbrajd napisał: > > > ale ja tylko posiedzieć chciałem przy wódce (na przepustce mam jeszcze dwa > widzenia nie wykorzystane - i jedno chce poświecić na bromdena) > > a gdybym chciał pić to oczywiscie zwróciłby się o specjalne pozwolenie od Pani > Naczelnik > w nadziei na uzyskanie akceptacji > bardzo proszę na drugi raz o tym pamietac a teraz mozecie udać się na spoczynek Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Ale jedno mnie nurtuje 26.07.07, 23:50 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > > > > ale ja tylko posiedzieć chciałem przy wódce (na przepustce mam jeszcze dw > a > > widzenia nie wykorzystane - i jedno chce poświecić na bromdena) > > > > a gdybym chciał pić to oczywiscie zwróciłby się o specjalne pozwolenie od > > Pani > > Naczelnik > > w nadziei na uzyskanie akceptacji > > > > bardzo proszę na drugi raz o tym pamietac > a teraz mozecie udać się na spoczynek tak jest! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Ale jedno mnie nurtuje 27.07.07, 11:39 Jeszcze nie zapomnij o pozwoleniu od alexa. Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Ale jedno mnie nurtuje 27.07.07, 17:53 makbrajdzie. gdzie i kiedy będziem pić ten trunek? Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 I nawet nikt nie zapytał 26.07.07, 15:17 co będę nówił. cóż za dyskretne towarzystwo na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś