27.07.07, 22:00
Macie prawo jazdy? Jeździcie samochodem? Ja po wielu trudach i wyczynach
zrobiłam prawko i jazdę uważam za wielką przyjemność (w przeciwieństwie do kursu).
Obserwuj wątek
    • nowika21 Re: Samochód 27.07.07, 22:19
      mam i bardzo lubie jeździć:)
      a kurs był koszmarny, gdyby nie to że koleś który mnie uczył miał taki fajny
      tyłek i jak wysiadł to mogłam sie pogapić to chyba bym nie przezyła!!!
      • wiolunia79 Re: Samochód 28.07.07, 09:25
        ja miło wspominam kurs prawka, jeździłam rok i potem przestałam
        chyba muszę potrenować ;D
    • sundry Re: Samochód 28.07.07, 11:43
      Prawko mam już prawie cztery lata,autko też mam.O moim zdawaniu na prawko można
      by napisać książkę,na pierwszej jeździe instruktor powiedział:to będzie
      tragedia!-i miał rację!Takiego beztalencia świat nie widział..straszne były moje
      wyczyny za kółkiem..Nie miałam żadnej nadziei ,że kiedyś to zdam..Ale w końcu,za
      5 razem,po 100h jazd się udało..Potem dostałam auto i teraz radzę sobie
      nienajgorzej,jeżdżę po mieście i nie wyobrażam sobie życia bez prawka...Czasem
      tylko mnie boli,że nie można pić prowadząc;)
    • katja_24 Re: Samochód 28.07.07, 12:11
      Prawko mam od 17 roku zycia, samochodu nie mam, ale planuje kupic w tym albo na
      poczatku przyszłego roku.
      • katja_24 A propos: Czym jezdzicie? 28.07.07, 12:13
        Bo ja chce kupic samochod i jestem ciekawa Waszych sugestii. Maly samochod
        odpada, szukam sredniego i rozwazam kupno renault albo ewentualnie forda.
    • mineralna.woda Re: Samochód 28.07.07, 13:37
      Mam już cztery lata lub pięć, bo ten czas tak leci. Jeżdżę i lubię ale to mój
      mąż mnie nauczył jezdzić, bo jak wsiadł ze mną od razu po kursie to się załamał
      jak instruktor uczył parkować ...jakimiś dziwnymi metodami "jak ci sie pojawi
      tyczka w lusterku to skrecaj jak dojdzie do polowy odbijaj" ... bez sensu ;D
      Jak to w praktyce na parkingu zastosować?!? Musiałabym przenośne tyczki wozić
      ze sobą ;D
      Co do samochodu ja jeżdżę bielutkim grande punto polecam :D
      • frrancuzeczka Toyota Corolla 28.07.07, 13:48

• katja_24 Re: Toyota Corolla 28.07.07, 14:48
          Dobrze sie tym jezdzi? Glownie chodzi mi o komfort i ekonomicznosc samochodu
          • sundry Re: Toyota Corolla 28.07.07, 15:08
            Ja mam peugeota 206,jest komfortowy i ekonomiczny,ale w kwestii większego auta
            nie mogę Ci pomóc..
            • mineralna.woda Re: Toyota Corolla 28.07.07, 16:47
              I jak Ci się trzyma ta 206? Bo ja miałam jeszcze do niedawna. Fajna w
              prowadzeniu ale strasznie mi się psuła-po prostu wszystko, ciekawa jestem czy
              moja taki wadliwy egzemplarz czy jakies takie nieszczęsne te 206 ;D ?
              Pozdrawiam serdecznie
              • sundry 206 04.08.07, 14:12
                Ja miałam z nią problemy,jeździła,ale zepsuty był jakiś czujnik wjeżdżało się
                pod górę,to piszczała kontrolka ręcznego,strasznie to było wkurzające:/
          • frrancuzeczka Re: Toyota Corolla 28.07.07, 15:16
            Jestem zadowolona. Mam silnik 1,4 , benzyna- wiadomo, że do
            najekonomiczniejszych nie należy :) Jestem zwolenniczką mniejszych samochodów
            jeśli chodzi o moją osobę w roli kierowcy- uważam, że po mieście nie ma sensu
            bujać się wielkim smokiem :) ale u kogoś bardzo mi się takie samochody podobają.
            • katja_24 Re: Toyota Corolla 28.07.07, 15:47
              Ja chce sredni samochod, wielkiej lizmuzyny tez nie potrzebuje. A male typu
              micra czy corsa po prostu mi sie nie podobaja. Poza tym czasem trzeba pojechac
              dalej, wiec chce miec w miare wygodne auto :)
        • crrazy Re: Toyota Corolla 04.08.07, 08:47
          ja też jeżdżę corollą ;) już 3 lata ( w sumie ma 4), silnik 1,6.
          sama jazda, prowadzenie się (jak to brzmi..haha) ok.
          bezawaryjność też na plus.
          żadnej więszej naprawy jeszcze nie miałam.
          natomiast pali trochę.. 8 w porywach nawet do 10-11 l. Ale ja lubię ostrą
          jazdę..
          Teraz chciałabym suzuki swifta, bo corollę mam kombi a marzy mi się malutki
          samochodzik..
    • kitek_maly Re: Samochód 29.07.07, 11:09
      ja właśnie jestem w trakcie kursu na prawko :) i uwieeeelbiam jeździć i nie
      mogę się doczekać kiedy zdam egzamin i kupię sobie własne autko :)) choć pewnie
      zajmie mi to sporo czasu, bo póki co, na samochód muszę uzbierać ;)

hmm oj nie wiem czemu tak narzekacie na kurs :) mój jest bardzo przyjemny i
      kiedy siadam za kierownicą to się odstresowuje :)
      • frrancuzeczka Re: Samochód 29.07.07, 11:41
        Chyba można Corollę zaliczyć do średnich samochodów, bo mała to np. Aygo. Moja
        to hatchback, bo w wersji sedan już by była smokiem :)
    • mama007 Re: Samochód 29.07.07, 19:04
      mam od 17 roku zycia prawko, jezdze od poczatku nieustannie. sporo latek juz w
      sumie...
      zaluje tylko ze A nie moglam dokonczyc, a teraz wiecznie brak kasy albo zima.
      ale niech tam, kiedys dokoncze... ;)
      jezdze Suzukiem Baleno (tatowym) najczesciej albo nasza Lancia.
      marzy mi sie Hyundai Santa Fe, albo jakis inny duziutki ... ;)
      • ewelinkowska Re: Samochód 30.07.07, 16:18
        mniam mniam! mniamnuśny temat;) uwielbiam samochody! zwlaszcza te male i szybkie!
        tak jak mama007 mam prawko od 17 roku zycia i od tegoz samego roku jezdze!
        obecnie jestem na kupnie samochodu;) i poluje na golfa4 lub audi a3 oczywiscie w
        dieslu;)
        • kamixxx Re: Samochód 31.07.07, 09:31
          ja jak powyżej - prawko od 17 roku życia, za kierownicą mnóstwo czasu
          spędzam...ale ja kocham limuzyny :) teraz audi A8 z silnikiem 4,8 w benzynie -
          odziedziczone po chłopaku, który wraca do kraju dopiero za 8 miesięcy
          • katja_24 Re: Samochód 31.07.07, 11:56
            O matko, toz to pali jak smok;)
        • katja_24 Re: Samochód 31.07.07, 11:55
          Jesli chcesz nowy samochod, to zastanow sie nad sprowadzeniem, za granica a3 sa
          znacznie tansze
          • siula5 Re: Samochód 31.07.07, 14:07
            Ja jeżdzę i lubie jeździć, każdy mówi że jeżdzę lepiej od ślubnego he he he,
            ale fakt ja mam prawko od 2003 roku, a on od pół roku.
            • katja_24 Re: Samochód 31.07.07, 15:05
              Ja mam pd 1999 :). Ale jezdze rzadko, bo nie mam swojego samochodu. Wlasnie sie
              przymierzam, zeby cos zakupic:)
    • more.words Re: Samochód 17.08.07, 23:26
      mam prawo jazdy od 3 lat -> odebrałam w dzień dziecka...
      a od tegorocznych walentynek mam samochód -> niezły prezent sobie zrobiłam co ;)

uwielbiam jeździć - sprawia mi to ogromna przyjemność - jest lekarstwem na
      smutki i nerwy ...

kocham stan ... samochód droga i ja ;P

heh
      • more.words Re: Samochód 17.08.07, 23:27
        a na dniach -> 20.08 moja sister zdaje na prawko
        • sanyu Re: Samochód 18.08.07, 00:30
          kto zdawał w wawie??
          • more.words Re: Samochód 18.08.07, 10:17
            hehe... ja zdawałam w Łodzi...a Sister zdaje w Piotrkowie Trybunalskim < bo tam
            ponoć łatwiej >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka