goha66 06.08.07, 07:37 Fetors wc ... i wszystko jasne :D:D:D www.bdb.org.pl/2galerie/28pozabunkrami/8fdf/fetorsi.jpg ciekawa jestem Waszych opinii :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagdam Re: specyficzny klub motocyklowy :D 06.08.07, 08:18 "Fetorsem sie człowiek rodzi..." Ci, niestety , stali się przez przypadek motocyklistami. Odpowiedz Link Zgłoś
masiwa Re: specyficzny klub motocyklowy :D 06.08.07, 16:10 a FUJ!!! tyle, co mozna o nich powiedziec, bleee Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: specyficzny klub motocyklowy :D 06.08.07, 16:55 Eee, chyba byś Goha nie chciała, żebym publicznie wyraził swoją opinię. A tak poza tym, to witam po 2/3 urlopu :) Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: specyficzny klub motocyklowy :D 06.08.07, 17:25 No co chcecie ? Chłopaki po prostu nie lubią się myć. I tak mają zdrowsze podejście do życia niż np. RR MC :) A tak w ogóle, to chciałbym zaprotestować przeciwko nowemu wystrojowi forum gazety.pl Jak otworzyłem, to spanikowałem i chciałem kompa wyłączyć. Jeszcze mi się ręce trzęsą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: specyficzny klub motocyklowy :D 06.08.07, 17:35 cien1100 napisał: A tak w ogóle, to chciałbym zaprotestować przeciwko nowemu wystrojowi forum gazety.pl Jak otworzyłem, to spanikowałem i chciałem kompa wyłączyć. Jeszcze mi się ręce trzęsą ;) mnie też się nie podoba i przyłączam siędo protestu Cienia :D Odpowiedz Link Zgłoś
barabara.69 Re: specyficzny klub motocyklowy :D 07.08.07, 16:20 a ja myślała że to mój komp znowu coś nawywijał :-D Odpowiedz Link Zgłoś
monika_22_m Re: specyficzny klub motocyklowy :D 19.05.08, 20:54 witam motocyklistki. Mam pytanko czy wasz klub to dziewczyna i motocykl.... i czy spotykacie sie na zlotach??? Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: specyficzny klub motocyklowy :D 20.05.08, 00:01 Monika, my nie jestesmy zadnym klubem. A spotykamy sie wszedzie tam, gdzie tylko mozemy: przy piwku, na bazarach, na zlotach, koncertach... kurcze, za duzo by wymienic wszystko. MiD to fajni ludzie, fajne forum, ale zaden klub! Skad pomysl, ze to klub??? Odpowiedz Link Zgłoś
asiafoczka Re: specyficzny klub motocyklowy :D 20.05.08, 09:04 Droga moniko_22, najpierw wypadało by się przywitać i przedstawić :- D, a potem zadawać pytania :-) Pozdrawiam, AsiA Odpowiedz Link Zgłoś
monika_22_m Re: specyficzny klub motocyklowy :D 20.05.08, 19:17 sorrki masz racje a więc witam wszystkich jestem monika okolice gliwic ktoś wrzucił mi posta o was i dlatego sie pytam czy jesteście klubem ale już odpowiedz dostałam i serdeczne dzięki za to... a poza tym widzę że dobrze jesteście zorganizowani...mam nadzieje że kiedyś sie spotkamy... do usłyszenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiafoczka Re: specyficzny klub motocyklowy :D 21.05.08, 06:11 Brawo Moniko, trzeba była tak od razu zacząć :-D A z których okolic dokładnie jesteś, bo nas tu dużo foremek jest w Gliwicach i foremków także ??? śmigasz n jakims moto ??? Można by się kiedyś spotkać :-))) Pozdrawiam i zaparszam na jakies spotkanko, AsiA Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: specyficzny klub motocyklowy :D 21.05.08, 08:06 monika_22_m napisała: >jestem monika okolice gliwic ... witam (kolejną) gliwiczankę :) > dlatego sie pytam czy jesteście klubem ale już odpowiedz dostałam i serdeczne dzięki za to... ... wiem, że już jasne, ale chciałabym dodać, że forum ma za zadanie umożliwienie i ułatwienie poznania się dziewczyn o jednośladowych zamiłowaniach - znajomości te przenosimy do reala :) ... razem jeździmy, spotykamy się towarzysko, pomagamy wzajemnie w prozie życia, wspólnie robimy różne akcje (nieźle sie przy tym bawiąc) itd. > poza tym widzę że dobrze jesteście zorganizowani... ... tak mówisz, bo nie brałaś udziału w pewnej przeprowadzce (prawda team Śląsk? :D:D:D) > mam nadzieje że kiedyś sie spotkamy... ... mam nadzieję, że niebawem :) moje gg:2857748 (7-15 w tyg. rob.) oraz 3663351 (popołudniami). pozdr. Goha (Gliwice) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_22_m Re: specyficzny klub motocyklowy :D 21.05.08, 11:57 ok kiedyś na pewno... mieszkam w Łanach Wielkich kierunek Kędzierzyn Koźle... a śmigam chwilowo na Kawasaki GPZ 500s pozdrawiam do zobaczenia GG 2733510 ale tylko popołudniami :> bo pracuje we własnej firmie :> Odpowiedz Link Zgłoś