bluelagoon 06.08.07, 16:11 ale to boli jak ktos porzuci juz mi sie to oczywiscie zdarzalo, ale nei wiem czy wczesniej tak bolalo jak teraz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misbaskerwill Re: zlamane serce 06.08.07, 18:49 Im bardziej kochasz, im bardziej się przywiązujesz, tym bardziej boli... Ale co ja tam wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluelagoon Re: zlamane serce 06.08.07, 19:39 jasne a ja bardzo kochalam choc to krotki zwiazek byl Odpowiedz Link Zgłoś
misbaskerwill Re: zlamane serce 06.08.07, 23:41 bluelagoon napisała: > jasne a ja bardzo kochalam choc to krotki zwiazek byl > gwałtowny wzlot i równie gwałtowny upadek. Elementarne prawo zachowania (symetrii). Czysta fizyka, z nią nie wygrasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: zlamane serce 06.08.07, 23:54 Przytulam, bo znam ten ból.... Będzie lepiej- obiecuję!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: zlamane serce 07.08.07, 09:06 Witaj Bluelagoon na forum. Złamane serce boli, ale po jakimś czasie, gdy usztywnimy te złamanie w gipsie, przechodzi... i nawet czasem goi się... a jeśli się nie drapie rany, to blizna jest mniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
bluelagoon Re: zlamane serce 07.08.07, 16:01 dzieki wszystkim za otuche juz nie placze po nim Odpowiedz Link Zgłoś