the_kami 06.08.07, 17:36 Lepsze wrogiem dobrego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: layout zmieniony? 06.08.07, 22:06 No właśnie weszłam i mnie poraziło... brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: layout zmieniony? 07.08.07, 22:01 Tfu, to kolejna zmiana dla zmiany. Tylko jeden dzień mnie nie było. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: layout zmieniony? 07.08.07, 22:23 Mnie nie było GODZINĘ. W pracy było normalnie, po staremu, a po powrocie do domu już to "coś". Tfu, ohyda. Po trzykroć. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: layout zmieniony? 08.08.07, 08:07 Taaa, za to wylogowuje jak dawniej... I zniknęły mi niektóre fora z zapisanych ulubionych. Te zminy Gazety to jak pudrowanie pryszcza zamiast jego likwidowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: layout zmieniony? 08.08.07, 09:18 Ale premia od zarządu będzie! I co z tego, że nikt sie tych zmian nie dopraszał. W końcu, jak to ktoś gdzies trafnie ujął, forumowicz służy do czytania bannerów reklamowych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: layout zmieniony? 10.08.07, 04:56 Dzidka , moglabym wziazc tego forumowicza z banerami na sygnaturke? Kran:) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: layout zmieniony? 10.08.07, 09:36 O witam jana krana! :-))) Myslę że możesz, tyle że to nie jest mojego autorstwa - zdaje się że ktoś na Forum o Forum tak powiedział, w wątku n/t nowego layoutu własnie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: layout zmieniony? 10.08.07, 16:47 Dzieki:) Wlasnie weszlam na portal i padlam pod iloscia nachalnych reklam... Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: layout zmieniony? 10.08.07, 18:34 the_dzidka napisała: > O witam jana krana! :-))) Aaaale to jest Pani Jana. :-)))) Bywam na Liście. Dobry wieczór obu Paniom. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: layout zmieniony? 10.08.07, 21:24 > Aaaale to jest Pani Jana. :-)))) To akurat ja wiem, bywamy razem na innych forach :-) Ale skoro jan, to witam jana :-) > Dobry wieczór obu Paniom. Dobry wieczór, dobry wieczór, dawnośmy sie nie widzieli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś