rzulw 28.06.03, 02:29 Też oglądacie? Bo ja pilnuję ;)) Mam nawet ulubione postaci ;) --- - ja tak se myślę stryjek, że Pereszczaki...to,... to wszystko mogą ! - jak ty mi się rozwijasz Zenek...że mózg staje ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala20033 Re: seriale, seriale, seriale............w mordę 28.06.03, 03:00 niezbyt lubie seriale..uwielbiam zaglebic sie w fotelu w kinie Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: seriale, seriale, seriale............w mordę 28.06.03, 03:08 z kinem to ja jestem do tyyyyłu.... i szybko pewnie nie nadrobię ;( oczywiście chodzi mi o klimat sali kinowej. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: seriale, seriale, seriale............w mordę 28.06.03, 11:00 a dziadunio Dionizy!... zawsze mnie przyciaga przed telewizor ;)) inne po jakims czasie troche nudza.. ale wracam do nich jednak :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: seriale, seriale, seriale............w mordę 28.06.03, 11:11 -Bo jak sie tak na nia napatrze, tak napatrze, to taaak jej nie nawidze, zeee straach ! To akurat nie z serialu ale z najbardziej ulubionego filmu wszystkich polakow. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: seriale, seriale, seriale............w mordę 28.06.03, 11:32 aaa... nie znam!... powiedz skad?? Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: seriale, seriale, seriale............w mordę 28.06.03, 14:46 a ja wiem , a ja wiem:-)))) a odpowiem też cytatem z tego filmu:-)))) "- Kazmirz, Wicia wierzchem jedzie!!! -Na kocie? -Nie na koniu!!!" (potrzebny jest niestety odpowiedni akcent, takiiii zaaaa Buugaaaa) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: seriale, seriale, seriale............w mordę 28.06.03, 19:01 Brawo Jtka !!!!!!! W nagrode za tydzien dostaniesz u mnie pyyyyszna herbatke :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: seriale, seriale, seriale............w mordę 28.06.03, 19:04 Cze Slo :) Jak bylo na grilu ? Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: seriale, seriale, seriale............w mordę 28.06.03, 19:52 Oooooooo, fajnie bylo :) przy czym dzis nie bylam mianowana grillownica :) bo mialam zastepczynie:) ale za to wygladam jak mleczna czekoladka :) ale nie od grilla :) to moja wlasna zasluga :) Odpowiedz Link Zgłoś