Dodaj do ulubionych

seriale, seriale, seriale............w mordę ;)

28.06.03, 02:29
Też oglądacie? Bo ja pilnuję ;))
Mam nawet ulubione postaci ;)

---

- ja tak se myślę stryjek, że Pereszczaki...to,... to wszystko mogą !
- jak ty mi się rozwijasz Zenek...że mózg staje !

Obserwuj wątek
    • mala20033 Re: seriale, seriale, seriale............w mordę 28.06.03, 03:00
      niezbyt lubie seriale..uwielbiam zaglebic sie w fotelu w kinie
      • rzulw Re: seriale, seriale, seriale............w mordę 28.06.03, 03:08
        z kinem to ja jestem do tyyyyłu.... i szybko pewnie nie nadrobię ;(
        oczywiście chodzi mi o klimat sali kinowej.
        • ulalka Re: seriale, seriale, seriale............w mordę 28.06.03, 11:00
          a dziadunio Dionizy!... zawsze mnie przyciaga przed telewizor ;)) inne po
          jakims czasie troche nudza.. ale wracam do nich jednak :))
          • slo-onko Re: seriale, seriale, seriale............w mordę 28.06.03, 11:11
            -Bo jak sie tak na nia napatrze, tak napatrze, to taaak jej nie nawidze, zeee
            straach !
            To akurat nie z serialu ale z najbardziej ulubionego filmu wszystkich
            polakow. :)
            • ulalka Re: seriale, seriale, seriale............w mordę 28.06.03, 11:32
              aaa... nie znam!... powiedz skad??
              • jtka Re: seriale, seriale, seriale............w mordę 28.06.03, 14:46
                a ja wiem , a ja wiem:-))))
                a odpowiem też cytatem z tego filmu:-))))

"- Kazmirz, Wicia wierzchem jedzie!!!
                -Na kocie?
                -Nie na koniu!!!"
                (potrzebny jest niestety odpowiedni akcent, takiiii zaaaa Buugaaaa) ;-)
                • slo-onko Re: seriale, seriale, seriale............w mordę 28.06.03, 19:01
                  Brawo Jtka !!!!!!! W nagrode za tydzien dostaniesz u mnie pyyyyszna
                  herbatke :)))
                  • rzulw Re: seriale, seriale, seriale............w mordę 28.06.03, 19:04
                    Cze Slo :) Jak bylo na grilu ?
                    • slo-onko Re: seriale, seriale, seriale............w mordę 28.06.03, 19:52
                      Oooooooo, fajnie bylo :) przy czym dzis nie bylam mianowana grillownica :) bo
                      mialam zastepczynie:) ale za to wygladam jak mleczna czekoladka :) ale nie od
                      grilla :) to moja wlasna zasluga :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka