tynia 12.09.07, 11:54 Wspaniałe forum. Mam peemesa strasznego, gigantycznego, tak chciałabym kogoś wytrzaskać po gębie, może by mi ulżyło? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna784 a ja mam... 12.09.07, 12:07 ...ślepotę starczą chyba!! przeczytałam "mam penisa"!!! i dalej "strasznego,gigantycznego..." Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: a ja mam... 12.09.07, 14:10 Joanna- normalnie oplulam sobie monitor :DDDD !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tynia Re: a ja mam... 12.09.07, 15:41 haaaaaahahaaaaaaaaa :-)) To faktycznie byłby powód do rozpaczy (im większy powód tym większa rozpacz). Humor mi się poprawił Joasia! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: a ja mam... 12.09.07, 17:30 cieszę się że choć trochę (choc przez przypadek) pomogłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pulpet17 dziewczyny 12.09.07, 17:58 co wejdę na forum to po prostu ryczę ze śmiechu, nie obrażając nikogo, kto sie użala... Joanna, oby częściej... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: dziewczyny 12.09.07, 18:22 :) a najlepszy jest ten text o trzaskaniu po gębie :) oj,źle mi się to skojażyło :) Odpowiedz Link Zgłoś
agi40 jak Ci nie przeszlo 12.09.07, 21:49 to wskakuj w samolot, przybywaj do Niemczurów, jutro Cie zabieram ze sobą do pracy, jest tam taki obiekt do wytrzaskania po gębie, doopie i wszystkim innym, ja nie mogę niestety, bo tu mieszkam, choć ręka świerzbi, ale Ty...czemu nie:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
juliana03 Re: jak Ci nie przeszlo 13.09.07, 18:13 chociaz ledwie dycham, stracilam wech i smak i lep mi napierdala ze nie moge w literki na klawiaturze pukac, to jednak widze ze poczucie humoru (jakies tam) mi pozostalo... Joanna dobre!!! A tak wogole to grypa, najpierw moja corke polozyla, teraz mnie, a ja jak to ja awersja do lekarstw, haslo ze jak samo przyszlo to i samo pojdzie i mecze sie. I jeszcze zjebke od starego mego dostalam ze zrzedze o grypie a lekarstw nie biore- slusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tynia do agi40 18.09.07, 19:04 agi40 napisała: > to wskakuj w samolot, przybywaj do Niemczurów, jutro Cie zabieram ze sobą do > pracy, jest tam taki obiekt do wytrzaskania po gębie, doopie i wszystkim innym, > ja nie mogę niestety, bo tu mieszkam, choć ręka świerzbi, ale Ty...czemu nie:o) > )) Agi - przeszło (stety? niestety?), jak co miesiąc. Ale już wkrótce znowu będę ziać nienawiścią i pragnąć mordu więc się do Ciebie zgłoszę! Odpowiedz Link Zgłoś