sabba 11.07.03, 09:43 Czy jest gdzies instytucja gdzie mozna byloby sie "przebadac" na normalnosc. Jakby sie mialo watpliowsci. Zreszta, czy odpowiadanie wzorcowi normy jest recepta na normalne zycie? NA zadowolenie? Dobre samopoczucie? Radosc:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph w Serves (chyba tak się to pisze) pod Paryżem 11.07.03, 09:52 trzymają normy może i dla Ciebie by coś znaleźli... Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: w Serves (chyba tak się to pisze) pod Paryżem 11.07.03, 09:55 no to lece.... juz sie ciesze na nowa mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
gph znormalizowaną? 11.07.03, 09:56 pytanie tylko czy np. taki znormalizowany biust jest biustem idealnym... Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: znormalizowaną? 11.07.03, 10:01 biust nie biust wazne ze inni sie nie skarza:)))) albo ze ja sei skarzyc nie bede Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: znormalizowaną? 11.07.03, 10:10 no tak. uczucia w normie. znormalizowana radość na widok męża zjadającego znormalizowany obiad ze znormalizowanych kartofflen, idealnie równego schaboszczaka i marchewki z groszkiem jak spod igły. znormalizowana rozpacz na widok znormalizowanego psa, który pogryzł znormalizowaną halkę wywołującą u męża uczucia dokładnie określone normą... Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: znormalizowaną? 11.07.03, 10:14 pieknie ujales znormalizowany pogrzeb z normlanym trupem w znormalizowanej trumnie czegoz wiecej chciec niz normlanosc Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: znormalizowaną? 11.07.03, 10:17 sabba napisała: > pieknie ujales > znormalizowany pogrzeb z normlanym trupem w > znormalizowanej trumnie > czegoz wiecej chciec niz normlanosc jak to czego??? anormalności, anomalii i mutacji. one nadają smak życiu ;) są tacy, co nie pasują do żadnej trumny ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: znormalizowaną? 11.07.03, 10:22 mutacja mowisz to ja chyba za normalna jestem a jeszcze przydalo by sie cos na nieczulosc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph a kto jest nieczuły? Ty? 11.07.03, 10:25 sabba napisała: > mutacja mowisz > to ja chyba za normalna jestem > a jeszcze przydalo by sie cos na nieczulosc:))) a w czym to się objawia?? Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: a kto jest nieczuły? Ty? 11.07.03, 10:36 no wlasnie ja nie potrafie byc nieczula...moze na poczatek sobie strzele sete tak na dobry poczatek weekendu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph do znieczulenia lepsze są: 11.07.03, 10:38 krople znieczulające młotek film z Bogusławem Lin-dom a taki kielich przed południem to raczej może pobudzić... Odpowiedz Link Zgłoś
sabba lacina nie kuchenna 11.07.03, 10:47 oj krople to lepiej z dala ode mnie, Lindy nie mam pod reka moze w miescie jakies lipka sie znajdzie:))) a mlotek...szkoda mlotka...jeszcze pare gwozdzi trzeba bedzie wbic... musze wsiasc na rower i pedzic wiec chyba seta tez zostanie tam gdzie powinna w tym momencie ale co tam, na wsztyko dobry jest jakis lacinnski text wczoraj bylo o potworze z Aten i madrym filozofie, ciekawe co bedzie dzis:)))> Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: no to się trzym (standardowo) nt ;) 11.07.03, 14:15 no to bede:))) z tym standartem to sie jeszcze zastanowie, moze jednak chyba lepiej oszalec jest..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: szaleją.... szaleją..... 11.07.03, 15:01 jejku...juz sie siebie zaczynam bac.... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: szaleją.... szaleją..... 11.07.03, 15:06 sabba napisała: > jejku...juz sie siebie zaczynam bac.... hmmm. zawsze mogę zawezwać docteura tripisa... jest świetny w lobotomii.. a tak na serio, to sugeruję umiar. zamiast normy uśmiech a zamiast szaleństwa szał sobotniej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Panie Dr GPH 11.07.03, 15:43 sie sprobuje dostosowac:))) Sobotnia noc zapowiada sie szalowo usmiech sprobuje chyba mam piasek w zebach wiec moze czas na dentyste?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Panie Dr GPH 11.07.03, 15:52 sabba napisała: > sie sprobuje dostosowac:))) > Sobotnia noc zapowiada sie szalowo > usmiech sprobuje > chyba mam piasek w zebach wiec moze czas na dentyste?:))) wystaczy szczotkowanie ruchem okrężnym. w.wym. zabieg nie dotyczy piasku (tudzież pisku) w nerce. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba A co do Normy.... 11.07.03, 15:58 ..to byla taka jedna Norma Jeane....nie skonczyla dobrze...albo moze skonczyla dobrze albo za wczesnie...albo...nikt i tak nic nie wie... i mysle ze ta Norma to niezla byla.... Ruch okrezny nie mylic z ruchem kolowym? Czy to to samo? > > Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: A co do Normy.... 11.07.03, 16:06 sabba napisała: > ..to byla taka jedna Norma Jeane....nie skonczyla dobrze...albo moze skonczyla > dobrze albo za wczesnie...albo...nikt i tak nic nie wie... > i mysle ze ta Norma to niezla byla.... > > Ruch okrezny nie mylic z ruchem kolowym? Czy to to samo? podobnie jak nie należy mylić okrężnicy z kołem. a kto to była Norma J.?? Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: A co do Normy.... 11.07.03, 16:09 Kolo ratunkow? Takie miekkie z paskami??:))) No nie wiesz kto to Norma Jeane???????? To prawdziwy imie i naziwsko Marylki MOnroe..... www.marilynmonroe.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
gph ja ją znam jako Marylin i tylko Marylin. 11.07.03, 16:15 prosze mi tu od jakichś Norm nie wyzywać. i w ogóle. ręce precz od Marylin. w niej było tyle seksu... Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: ja ją znam jako Marylin i tylko Marylin. 11.07.03, 16:23 no co no co wylacznosc masz ja bym tam chetnie sie takiej normie dostoswoala.... Odpowiedz Link Zgłoś
gph taaaaaka norma... 11.07.03, 16:26 sabba napisała: > no co no co wylacznosc masz > ja bym tam chetnie sie takiej normie dostoswoala.... w zasadzie ją tez by mogli trzymać w Serves pod Paryżem... jako swego rodzaju wzorzec ;) a Ty się za obiad weź, bo wróci mężo, będzie zły. miłego weekendu, oby nie był znormalizowany... Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: taaaaaka norma... 11.07.03, 16:29 ja ci dam obiad ja dzis jestem kobieta pracujaca maz ma zalegle sprzatnie, mycie pranie ja mam wole ide sie opalac milego weekendu z NOrma:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph tylko się z tej emancypacyji 11.07.03, 16:31 nie spal na raka - buraka... hihi... Odpowiedz Link Zgłoś