Gość: ach IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 21:22 JUZ WIECZOR A TY GDZIE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
takatam Re: TAKATAM!! 13.12.01, 21:46 no jestem, wlasnie tu wlazlam i.... od razu na mnie krzycza:)))) ide poszperac na starym watku, moze czas juz nr 4 zalozyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: TAKATAM!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 21:58 nooo witam witam pieknie tylko ze ja zaraz sad znikam mam na dzis absolutnie dosc przedawkowalam zloty strzal czy jeszcze cos mozna rzec? i hate net!!!!! bueee a wlasnie juz czas na bueee4 Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: TAKATAM!! 13.12.01, 22:02 no to aCh , zakladaj czworke i tam wyminimy nocne uprzejmosci, tzn. dobronocne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acH Re: TAKATAM!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 22:11 nooo zalozylam ten watek po raz trzeci w mej karierze hyhy takatam moja droga poczytaj sobi to co zesmy z mabell splodzily wspolnymi silami, bardzo nie lubie tego okreslenia ale trudno padam na pysk aaa moze sobie kurwami porzucamy na dobranoc co? Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: TAKATAM!! 13.12.01, 22:15 no dobra, to zeby nie zasmiecac naszego rzygowinowego watku, bo tam to i tak juz taaaaki smrod, od tych lez i innych jekow, dlatego ... kurwa, kurwa, kurwa, o kurwa, jak mi tego bylo trza!!! aCh, kurwa, jaka ty madra, skad wiedzialas, ze to tak, kurwa, dziala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH Re: TAKATAM!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 22:19 bo ja KURWA zycie znam i KURWA ZALUJE ze zarzygalam nasz kultowy watek, kurwa i jeszcze raz :KURWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .. jeju jak mabell to zoabczy to sie bedzi dzialo :))) proponuje pozostawic ten watek na sytuacje wymagajace ostrych slow zeby juz zarzyganego buee z blotem nie mieszac a mozeby tak buee 5 zalozyc? Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: TAKATAM!! 13.12.01, 22:23 te, mabell nam wybaczy, no bo wiesz, ja na skraju wytrzymalosci, ty tez ...no chocby od netu zalezna... a beuuuuuu 5 chyba trza zalozyc, a tu rzeczywiscie w stanie najgorszego albo chocby zlego samopoczucia bedziemy...rzucac...miesem...az do utraty tchu...o kurwa, ale bedzie jatka.... od razu czuje sie taka... a chuj wi jaka? przegielam? :( no i .... z tym, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: TAKATAM!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.12.01, 22:30 droga takatam a gdziez tam podczas slawtnej konfrontacji taka bylam "wyluzowana" ze w ktoryms momencie wartkiej badz co badz konwersacji przylapalam sie na mniej wiecej takim oto zdaniu: i powiadam ci ze chujowo nas kurwa chcieli zajebac" piekna wizytowka co nie? a ja tu probuje sprzedac swoj wizerunek milej i sympatycznej panny z dombrego domu a to kurwa nieprawda :) to elce zapodac buee 5 i wyjasnic mabell to co sie stalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: TAKATAM!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.12.01, 19:55 kurwa kurwa kurwa kurwa Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: TAKATAM!! 16.12.01, 14:56 no i ch... kurwa, kurwa, kurwa a wlasciewie to masz racje kurwa, kurwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: TAKATAM!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 16.12.01, 20:09 tak trzymac, jesli tylko przyosi to ulge do kurwy nedzy hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: TAKATAM!! 17.12.01, 13:30 O kuuuuu....chyba nie dam rady...ur...ur...ur...no nie wymowie publicznie...o kurde i nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś