kocur1 Re: TAKA-TAM z Ponania mnie olała 29.12.01, 21:01 koty to dranie, nie wiesz o tym ????? spadam i przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: TAKA-TAM z Ponania mnie olała IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.12.01, 21:02 nie pisze wierszem ale pewnie mnie zrozumiesz z tego co ja wiem, a wiem malo, to takatam nie ma dostepu do netu ja na ten przyklad tez czekam az sie odezwie nooo Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_ Re: TAKA-TAM z Ponania mnie olała 29.12.01, 21:10 aaaaaaaaaaa, nie ma ? zapomniałem wierszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH Re: TAKA-TAM z Ponania mnie olała IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 22:53 nooo cienko jest u niej z tym netem cieniutko.... choc oczywiscie nie wykluczam, moze cie olala, wprawdzie ma dobre serce i kochana jest niezwykle ale jak jej sie podapadnie to kto wie,:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
takatam takatam nie olewa.... 31.12.01, 13:12 hej nowy, cos ty taki nerwowy:))) aCh swieta racje miala, wiele do zrozumienia ci dala, badz cierpliwy, a zaleglosci netowe nadrobimy Odpowiedz Link Zgłoś