Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 22:05 Ty chyba na prawde zle mi zyczysz bo dzialasz w tej chwili wylacznie na moja szkode! Moze Ty do cholery jasnej pomozesz uruchomic mi ten czat cioooooooooo?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: Mario..sssskarbie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.01, 22:08 Samanta- MENda Ci jeszcze wirusa gotowa zaszczepic :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mario..świński ryjuuuuuuuuuuuu 13.12.01, 22:11 a odkąd na swinie woła sie skarbie ??????? woła się : chodź tu świnski ryjuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MENda..świński ryjuuuuuuuuuuuu 13.12.01, 22:12 To ona tak cie ma wolac??? Dobra swinski, zaMENdzony ryju!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Mario..sssskarbie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.01, 22:11 mario2 napisał(a): > Samanta- MENda Ci jeszcze wirusa gotowa zaszczepic :o))) Mario! Nie mendz, tylko wskakuj pod pierzynke, bo sie zniecierpliwie :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: maryjowate 13.12.01, 22:14 a odkąd swinie śpia pod pierzyną - to jakas nowa metoda chowu ? Może jeszcze muzyki słuchają ? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: zaMENdzialy 13.12.01, 22:17 my spimy- my nie swinie- tylko tacy jak ty swinska MENdo- w korytku, z ktorego wpierdalaja, do ktorego pozniej sraja- potem zasypiaja! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: maryjowate 13.12.01, 22:19 men_ napisał(a): > a odkąd swinie śpia pod pierzyną - to jakas nowa metoda chowu ? > Może jeszcze muzyki słuchają ? Hihi- malo wiesz o nowoczesnych metodach hodowli! Sam gadalbys teraz inaczej, o! Odpowiedz Link Zgłoś
yess fajnie was sie czyta 13.12.01, 22:20 mozna sie duzo dowiedziec o roznych robakach i zwierzakach Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: fajnie was sie czyta 13.12.01, 22:21 o MENdach juz wszystko wiesz- sam sie przedstawia :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta mario,men IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 22:22 Wy to sie kuwa lubicie nawalac jednak:)) nad moim grobem sie jalopy lejeta!!!!!!!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: mario,men 13.12.01, 22:25 samciu sciagnij sobie tego netscapa i wsio bedzie oki Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: YEESKA, CO TY GADASZ 13.12.01, 22:29 TA SWINIA MARIOWATA TO TYLKO RUCHY WYCWICZONE WYKONUJE NA KLAWIATURZE, JAK MAŁPA, TFU, SWINIA W CYRKU Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: YEESKA, CO TY GADASZ nie mendzij 13.12.01, 22:36 ale pierdzielony cymbale Caps Locka przy pisaniu potrafie wylaczyc- swinska MENdo! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: świnski capie maryjowaty 13.12.01, 22:39 to było dla ciebie, bo swinie podobno maja małe slepia - to prawda ? ty i tak sie wpieprazsz wszędzie z brudnymi racicami, kopytami ? - co ty masz oprócz pustego łba ? Tam ktos wątek naukowy stworzył dla ciebie wieprzu muzykalny Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: świnski MENdziarzu 13.12.01, 22:41 nie dam sie nabrac na kolejne twoje zmutowanie- z tego ze tam tak czesto bywasz- widac ciagnie cie w strone koryta!!! Swinski zamendzialy cycu- gotuj sie na smierc wirtualna :o))) Utylizacja juz sie zajme :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
yess juz wiem. wy sie 13.12.01, 22:42 kochacie. i te czulosci to milosci. aj nieladnie tak sie ukrywac przed swiatem Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: juz wiem. wy sie 13.12.01, 22:45 nie mam MENd i nie wiem czy je kocham :o))) z tego co obserwuje- nie bylbym w stanie :o)))- za bardzo smierdza! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: yees 13.12.01, 22:53 jak lubisz wśiekłe zwierzątka, to se zabieraj to bydle tfu, świńskie niewiadomocoto ! tylko kaganiec i kij od palanta kup sobie mario2 napisał(a): > nie mam MENd i nie wiem czy je kocham :o))) z tego co obserwuje- nie bylbym w > stanie :o)))- za bardzo smierdza! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: yees 13.12.01, 22:56 yees- nie radze Ci sie do tej rady stosowac- on naprawde jest wsciekly- a jego potrzeba lania go kijem palantowym, zdradza ukryte sklonnosci masochistyczne. Bedziesz mial masochistyczna MENde w domu :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: zamkne was w jednym pokoju 13.12.01, 23:38 hmmmm coz- jeszcze mi nikt nie grozil zamknieciem razem z zaMENdzona swinia w jednym pokoju- a maske gazowa dostane- bo on gotow mnie zaczadzic :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: zamkne was w jednym pokoju 13.12.01, 23:39 no narzedzia zbrodni do wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: proponuje grę kółko i krzyżyk 13.12.01, 23:42 chociaz dla tej świnii może za trudne ??? A kto mu bedzie trzymał kredkę Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: proponuje grę kółko i krzyżyk 13.12.01, 23:52 wlasnie- OXO- wygralem MENdo- nawet bez kretki kretynku! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: proponuje grę kółko i krzyżyk 13.12.01, 23:54 no to jak, kiedy konfrontacja, bo mnie z dziada wywala i wywala Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: proponuje grę kółko i krzyżyk 13.12.01, 23:57 21.12 - chociaz sie obawiam czy ta MENde do jakiejkolwiek restauracji wpuszcza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER Re: proponuje krzyżyk IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 23:57 mnie również razi amok mario2, obserwując jego wyczyny, rzeczywiście jestem za wprowadzeniem jakiegoś testu dojrzałości przed wejściem na forum to co on robi nie wygląda na odreagowywanie tylko na niemoc i rozwydrzenie mario2 zachowujesz się jak człowiek, który zupełnie nie wierzy w siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER Re: proponuje krzyżyk IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 00:07 może jakieś pytanie z etyki, tak na poziomie liceum? może proste kim dla siebie jestem? weryfikuje adam m. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: proponuje krzyżyk 14.12.01, 00:03 widze jestes jednym z kolejnych, ktorzy nie dotarwszy do genezy powstania konfliktu zaczynaja wydawac sady. Zapewniam Cie, ze mam wspaniala zabawe obserwujac jak miota sie teraz ta MENda- znasz to- kto jaka bronia wojuje- od takiej ginie? Naturalnie nie bede teraz Tobie wyjasnial ani wskazywal przyczyn- Ty sadzisz po skutkach. Naturalnie z arbitralnoscia, ktora nie ma uzasadnienia w wiedzy o konflikcie, ani w faktach. :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: hi, hi, hi - do m2 14.12.01, 00:18 I kto tutaj sie wije w klatce m2 ? Wpieprzyłeś sie z tym swoim kompleksem niższości w gówno po same uszy i sam już nie dasz rady wyleść ! Wiem, że zburzyłem mit wielkego m2 na forum - i to ciebie gryzie od środka ?? A co lekarz na to ? Nie bój się testy będa bardzo proste - kółko i krzyżyk już odrózniasz. mario2 napisał(a): > widze jestes jednym z kolejnych, ktorzy nie dotarwszy do genezy powstania > konfliktu zaczynaja wydawac sady. Zapewniam Cie, ze mam wspaniala zabawe > obserwujac jak miota sie teraz ta MENda- znasz to- kto jaka bronia wojuje- od > takiej ginie? > Naturalnie nie bede teraz Tobie wyjasnial ani wskazywal przyczyn- Ty sadzisz po > > skutkach. Naturalnie z arbitralnoscia, ktora nie ma uzasadnienia w wiedzy o > konflikcie, ani w faktach. :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: hi, hi, hi - do m2 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 00:22 Wy to macie jednak zapal do mordobicia .Tak nawiasem mowiac to mit mario nie upadl.mario wiecznie zyw!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hi, hi, hi - do m2 14.12.01, 00:22 u mnie ni kompleksow, ni szacunku do ciebie. tego co sie lata budowalo- nie da rady taki popapraniec jak ty zburzyc. w gownie- i to wlasnym siedzisz ty. smrod w nozdrza wali- az sie rzygac chce. i naprawde sie ciesze narcyziku na spotkanie w Wa-wie. tylko gnido testament spisz. bo mnie mania malosci nie dotyczy. tak samo jak ciebie intelekt. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: hi, hi, hi - do m2-cd 14.12.01, 00:27 Własnie to potwierdzasz ! A pisałem kiedyś gówniarzu, żebys nie startował z tymi głupawymi tekstami do mnie. Nie takich pajaców pseudointelektualistów tępiłem tutaj. Wróć juz lepiej do tej twojej nowomowy polskowatej - z tego przynajmniej się wszyscy śmieli. Neptkiem byłeś, jesteś i zostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hi, hi, hi - do MENdy------- 14.12.01, 00:59 gowniarzem jestes ty i to jeszcze takim z BSE. Nikogo tutaj nie tepiles- sam byles i jestes tepiony- nawet gdy twoja malutka puszeczka mozgowa nie jest w stanie tego pojac. Znamy twoje narcystyczne podejscie do siebie i innych. To wlasnie, a nie co innego doprowadza myslaca czesc forum do paroksyzmow smiechu. Niestety nie jestes godnym partnerem dla mnie do jakiejkolwiek cywilizowanej rozmowy. Dlatego radze ci- nie wchodz mi w droge- za malutki jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER Re: proponuje krzyżyk IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 00:24 mario2 nie wnikam w konflikt i jego genezę, widzę jedynie że szukasz odwetu. Poza tym Twoje ataki są mało precyzyjne, każdemu można powiedzieć, że z jego mózgu będzie fajna grzechotka itp., itd. czemu nie mówisz menowi tego co Cię tak boli, że się tak nakręcasz jak płeć piękna? chyba, że ty mario2 piękny jesteś :) co, chcesz go zaszczuć? mówisz, że masz ubaw, a ja Cię postrzegam jakbyś jednak chciał dorwać własny ogonek, [kręcąc się w kółko] mówię to po koleżeńsku; przykro patrzeć :(( zastanawiam się nad programikiem, który cytowałby czyjeś wypowiedzi i używał nicka zwracając się do jakiejś osoby, publikując je w anturażu biblioteki inwektyw; to by niektórzy mieli co robić dopiero... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: proponuje krzyżyk 14.12.01, 00:34 widze, ze kiepski z Ciebie psycholog, kiepski znawca ludzi. Widzisz- mnie nie boli poscig za kobietami, czy rywalizacja o nie. Jestem w szczesliwym zwiazku, ktorego nie mam zamiaru rozbijac, ani skonczyc! Tak, ze Twoja uwaga walnela niby kula w plot. Niestety strzal chybiony. Zreszta to mnie tez ubawilo. Gdybys naprawde czytal dokladnie forum- dawno wiedzialbys, ze nie szukam tutaj znalomosci, czy flirtu z kobietami. Moja wybranka tez tutaj bywa- i wcale sie nie kryjemy z laczacym nas uczuciem. Co do Twoich ocen mojego zachowania i mojej osoby- sa one rownie trafne, co uwaga o kobietach. Zabawiasz sie w arbitra, w sedziego- niestety, jeszcze raz mowie- bez znajomosci dokladnej przyczyny i gnezy zachowan. Radze te maske opuscic, bo nie jest Tobie w niej do twarzy. A tak na marginesie. Ja nie lecze tutaj swoich kompleksoe zakladajac jeden po drugim obrazliwe watki na czyjs temat. Niestety ktos taka terapie sobie zafundowal- i sam sie tym w gowno swoje wlasne pakuje . Odpowiedz Link Zgłoś
men_ no nie, nie wygłupiaj sie m2 14.12.01, 00:40 To sie mówi: kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie ... Ty ten gówniany, smierdzący miecz wyciągnałeś, ja sie tylko dostosowałem. Bo w normalnej rozmowie "kiedyś" to nawet kilku minut nie wytrzymałeś dzieciaku. I prosze bardzo giń od tego swojego miecza. pozdrawiam m2 czy tez maryś2 Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: no nie, nie wygłupiaj sie m2 14.12.01, 00:48 kiedys w normalnej rozmowie? a to sie da z toba normalnie rozmawiac? nigdy- przenigdy pierwszy nie wyzywalem nikogo. starzy bywalcy tego forum doskonale o tym wiedza, tak jak i to, ze nie posiadam kompleksow i nie potrzebuje ich leczyc zakladaniem tysiecy napastliwych albo idiotychnych watkow. Niestety twoja retoryka, tudziez erystyka nie dorasta nawet do tego, by podejmowac proby jakiejkolwiek cywilizowanej rozmowy z toba. Kompleks Edypa hodowany przez ciebia, a tak skrzetnie ukrywany, doprowadza cie do atakow szalu wyrazajacych sie probami deprecjonowania adwersarza niewybrednymi epitetami, i swietym oburzeniem, gdy dostajesz podobna kontre. Zal mi cie, bo to ty wlasnie giniesz od wlasnej "broni". A niewybredne i zalosne proby ratowania twarzy zdaja sie byc wyciem rannego stworka. Jesli kiedys bedziesz zamierzal wystapic w roli mego adwersarza- proponuje ci miast czczego slowotoku z twojej strony- szpady szable albo pistolety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER Re: no nie, nie wygłupiaj sie m2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 01:10 mario "wyzywałeś" pierwszy, raz mnie, kiedyś wrewa. to pewne, naturalnie nie uraziłeś mnie, ale tak dla porządku, żebyś nie rozmijał się z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: no nie, nie wygłupiaj sie m2 14.12.01, 01:12 jaka byla tego przyczyna?- tego tez juz zapomniales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER Re: proponuje czyżyk IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 00:56 mario2 napisał(a): > widze, ze kiepski z Ciebie psycholog, kiepski znawca ludzi. Widzisz- mnie nie > boli poscig za kobietami, czy rywalizacja o nie. Jestem w szczesliwym zwiazku, > ktorego nie mam zamiaru rozbijac, ani skonczyc! Tak, ze Twoja uwaga walnela > niby kula w plot. Niestety strzal chybiony. Zreszta to mnie tez ubawilo. Gdybys JAKA MOJA UWAGA DOTYCZYŁA POGONI ZA KOBIETAMI??? ALBO TWOJEGO ZWIĄZKU??? a poniżej każesz mi czytać :-/ > naprawde czytal dokladnie forum- CZY JA MUSZĘ CZYTAĆ FORUM, ŻEBY CI POWIEDZIEĆ ŻE JESTEŚ W KONLIKCIE Z GRUNTU ABSURDALNYM??? dawno wiedzialbys, ze nie szukam tutaj > znalomosci, czy flirtu z kobietami. Moja wybranka tez tutaj bywa- i wcale sie > nie kryjemy z laczacym nas uczuciem. NO PIĘKNIE,POWODZENIA, ALE CO TO MA DO RZECZY??? JA TEŻ NIE SZUKAM I CO Z TEGO? > Co do Twoich ocen mojego zachowania i mojej osoby- sa one rownie trafne, co > uwaga o kobietach. Zabawiasz sie w arbitra, w sedziego- niestety, jeszcze raz > mowie- bez znajomosci dokladnej przyczyny i gnezy zachowan. Radze te maske > opuscic, bo nie jest Tobie w niej do twarzy. ZGODA ZABAWIŁEM SIĘ W SĘDZIEGO I ZGODA, ŻE NIE CZUJE SIĘ Z TYM DOBRZE. JEDNAK CIEKAWIŁA MNIE TWOJA REAKCJA, ALE NIESTETY NIE MOGĘ POJĄĆ DLACZEGO NIE ROZUMIESZ PROSTEGO PODWAŻENIA SENSU TWOICH ODWETÓW ATAKÓW ITD. MOZLIWE, ŻE TO LUBICIE WIĘC PRZEPRASZAM, E SIĘ WTRĄCIŁEM BAWCIE SIĘ DOBRZE CHŁOPAKI, NAJLEPIEJ PO LEKCJACH ZA SZKOŁĄ. > A tak na marginesie. Ja nie lecze tutaj swoich kompleksoe zakladajac jeden po > drugim obrazliwe watki na czyjs temat. Niestety ktos taka terapie sobie > zafundowal- i sam sie tym w gowno swoje wlasne pakuje . A TY JESTEŚ ICH HONOROWYM UCZESTNIKIEM? OBRAŹLIWYCH WĄTKÓW. PANIE ARBITRALNY (bardzo często używasz tego słowa) JESTEM W POTOCZNYM SENSIE RACZEJ NIEKIEPSKIM PSYCHOLOGIEM :) (wiesz, używam metaarbitralności) UFF ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: proponuje czyżyk 14.12.01, 01:07 > > > A tak na marginesie. Ja nie lecze tutaj swoich kompleksoe zakladajac jeden > po drugim obrazliwe watki na czyjs temat. Niestety ktos taka terapie sobie > > zafundowal- i sam sie tym w gowno swoje wlasne pakuje . > A TY JESTEŚ ICH HONOROWYM UCZESTNIKIEM? OBRAŹLIWYCH WĄTKÓW. PANIE ARBITRALNY (bardzo często używasz tego słowa) JESTEM W POTOCZNYM SENSIE RACZEJ NIEKIEPSKIM PSYCHOLOGIEM :) (wiesz, używam metaarbitralności) > UFF ;) Raczej kiepskim - zwazywszy na nieskutecznosc i zawodnosc metaarbitralnosci. Bedac niekiepskim znalbys reakcje na zakladanie obrazliwych watkow, lub przynajmniej potrafil taka reakcje zrozumiec! Co one maja na celu?- Wywleczenie na swiatlo dzienne wymiany zdan z czelusci jakiegos watku w celu osmieszenia, obrazenia i zeprecjonowania osoby adwersarza. Jesli wydaje Ci sie, ze ta metoda godna jest pochwal- gratuluje dobrego samopoczucia. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER Re: proponuje czyżyk IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 01:18 mario2 napisał(a): ja nikogo nie chwalę, a jeśli chodzi o obraźliwe wątki, to mówię Ci, że sam się na nie wpisujesz. jako niekiepski psycholog powiem Ci, że byłbyś górą ignorując je i wreszcie, żeby nie było nieporozumień, zakładający taki wątek też jest w absurdalnym amoku :) wkurza mnie że nie masz klasy i się wdajesz w bójki... powiem Ci, że zawsze wygrywa ten kto ma więcej szacunku do wroga, choćby udawanego, w tego rodzaju konfliktach. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: proponuje czyżyk-XPower 14.12.01, 01:22 Tylko wtrącę - to nie amok, to prowokacja, woda na młyn na wściekliznę Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redaktor Re: zamykamy IP: *.ipt.aol.com 14.12.01, 01:15 Zamykamy tem wątek w chuj bo za brzydko tu jest.Osoby jeszcze tu będące uprzejmie proszone są o wyjebanie się w powietrze,albo unicestwienie się w inny sposób,szczątki zutylizujemy i wypierdolimy na kupę kompostową pod Młocinami. Resztki oszczamy i psom wydamy,wątek zostaje poddany dezynfekcji plutonem i uranem,beton na ryja do odwołania. Odpowiedz Link Zgłoś