Dodaj do ulubionych

Mario..sssskarbie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 22:05
Ty chyba na prawde zle mi zyczysz bo dzialasz w tej chwili wylacznie na moja
szkode! Moze Ty do cholery jasnej pomozesz uruchomic mi ten czat
cioooooooooo??????????
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Mario..sssskarbie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.01, 22:08
      Samanta- MENda Ci jeszcze wirusa gotowa zaszczepic :o)))
      • men_ Re: Mario..świński ryjuuuuuuuuuuuu 13.12.01, 22:11
        a odkąd na swinie woła sie skarbie ???????
        woła się : chodź tu świnski ryjuuuuuuu
        • mario2 Re: MENda..świński ryjuuuuuuuuuuuu 13.12.01, 22:12
          To ona tak cie ma wolac???
          Dobra swinski, zaMENdzony ryju!!!!
      • maryjo2 Re: Mario..sssskarbie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.01, 22:11
        mario2 napisał(a):

> Samanta- MENda Ci jeszcze wirusa gotowa zaszczepic :o)))

Mario! Nie mendz, tylko wskakuj pod pierzynke, bo sie zniecierpliwie :((((((
        • men_ Re: maryjowate 13.12.01, 22:14
          a odkąd swinie śpia pod pierzyną - to jakas nowa metoda chowu ?
          Może jeszcze muzyki słuchają ?
          • mario2 Re: zaMENdzialy 13.12.01, 22:17
            my spimy- my nie swinie- tylko tacy jak ty swinska MENdo- w korytku, z ktorego
            wpierdalaja, do ktorego pozniej sraja- potem zasypiaja!
          • maryjo2 Re: maryjowate 13.12.01, 22:19
            men_ napisał(a):

> a odkąd swinie śpia pod pierzyną - to jakas nowa metoda chowu ?
            > Może jeszcze muzyki słuchają ?

Hihi- malo wiesz o nowoczesnych metodach hodowli! Sam gadalbys teraz inaczej, o!
    • yess fajnie was sie czyta 13.12.01, 22:20
      mozna sie duzo dowiedziec o roznych robakach i zwierzakach
      • mario2 Re: fajnie was sie czyta 13.12.01, 22:21
        o MENdach juz wszystko wiesz- sam sie przedstawia :o)))
      • Gość: samanta mario,men IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 22:22
        Wy to sie kuwa lubicie nawalac jednak:)) nad moim grobem sie jalopy
        lejeta!!!!!!!!!;)))
        • yess Re: mario,men 13.12.01, 22:25
          samciu sciagnij sobie tego netscapa i wsio bedzie oki
    • men_ Re: YEESKA, CO TY GADASZ 13.12.01, 22:29
      TA SWINIA MARIOWATA TO TYLKO RUCHY WYCWICZONE WYKONUJE NA KLAWIATURZE, JAK
      MAŁPA, TFU, SWINIA W CYRKU
      • mario2 Re: YEESKA, CO TY GADASZ nie mendzij 13.12.01, 22:36
        ale pierdzielony cymbale Caps Locka przy pisaniu potrafie wylaczyc- swinska
        MENdo!
        • men_ Re: świnski capie maryjowaty 13.12.01, 22:39
          to było dla ciebie, bo swinie podobno maja małe slepia - to prawda ?
          ty i tak sie wpieprazsz wszędzie z brudnymi racicami, kopytami ? - co ty masz
          oprócz pustego łba ?

Tam ktos wątek naukowy stworzył dla ciebie wieprzu muzykalny
          • mario2 Re: świnski MENdziarzu 13.12.01, 22:41
            nie dam sie nabrac na kolejne twoje zmutowanie- z tego ze tam tak czesto bywasz-
            widac ciagnie cie w strone koryta!!!
            Swinski zamendzialy cycu- gotuj sie na smierc wirtualna :o))) Utylizacja juz
            sie zajme :o)))
          • yess juz wiem. wy sie 13.12.01, 22:42
            kochacie. i te czulosci to milosci. aj nieladnie tak sie ukrywac przed swiatem
            • mario2 Re: juz wiem. wy sie 13.12.01, 22:45
              nie mam MENd i nie wiem czy je kocham :o))) z tego co obserwuje- nie bylbym w
              stanie :o)))- za bardzo smierdza!
              • men_ Re: yees 13.12.01, 22:53
                jak lubisz wśiekłe zwierzątka, to se zabieraj to bydle tfu, świńskie
                niewiadomocoto !
                tylko kaganiec i kij od palanta kup sobie

mario2 napisał(a):

> nie mam MENd i nie wiem czy je kocham :o))) z tego co obserwuje- nie bylbym w
                > stanie :o)))- za bardzo smierdza!

• mario2 Re: yees 13.12.01, 22:56
                  yees- nie radze Ci sie do tej rady stosowac- on naprawde jest wsciekly- a jego
                  potrzeba lania go kijem palantowym, zdradza ukryte sklonnosci masochistyczne.
                  Bedziesz mial masochistyczna MENde w domu :o))
                  • yess zamkne was w jednym pokoju 13.12.01, 22:59
                    i co wy na to pimpusie?
                    • mario2 Re: zamkne was w jednym pokoju 13.12.01, 23:38
                      hmmmm coz- jeszcze mi nikt nie grozil zamknieciem razem z zaMENdzona swinia w
                      jednym pokoju- a maske gazowa dostane- bo on gotow mnie zaczadzic :o))
                      • yess Re: zamkne was w jednym pokoju 13.12.01, 23:39
                        no narzedzia zbrodni do wyboru
                        • men_ Re: proponuje grę kółko i krzyżyk 13.12.01, 23:42
                          chociaz dla tej świnii może za trudne ???
                          A kto mu bedzie trzymał kredkę
                          • mario2 Re: proponuje grę kółko i krzyżyk 13.12.01, 23:52
                            wlasnie- OXO- wygralem MENdo- nawet bez kretki kretynku!
                            • czort Re: proponuje grę kółko i krzyżyk 13.12.01, 23:54
                              no to jak, kiedy konfrontacja, bo mnie z dziada wywala i wywala
                              • mario2 Re: proponuje grę kółko i krzyżyk 13.12.01, 23:57
                                21.12 - chociaz sie obawiam czy ta MENde do jakiejkolwiek restauracji wpuszcza!
                          • Gość: xpOVER Re: proponuje krzyżyk IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 23:57
                            mnie również razi amok mario2, obserwując jego wyczyny, rzeczywiście jestem za
                            wprowadzeniem jakiegoś testu dojrzałości przed wejściem na forum

to co on robi nie wygląda na odreagowywanie tylko na niemoc i rozwydrzenie

mario2 zachowujesz się jak człowiek, który zupełnie nie wierzy w siebie
                            • yess Re: proponuje krzyżyk 14.12.01, 00:01
                              jakie to beda testy?
                              • Gość: xpOVER Re: proponuje krzyżyk IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 00:07
                                może jakieś pytanie z etyki, tak na poziomie liceum?
                                może proste kim dla siebie jestem? weryfikuje adam m. :)
                                • yess Re: proponuje krzyżyk 14.12.01, 00:11
                                  to moze byc za trudne
                            • mario2 Re: proponuje krzyżyk 14.12.01, 00:03
                              widze jestes jednym z kolejnych, ktorzy nie dotarwszy do genezy powstania
                              konfliktu zaczynaja wydawac sady. Zapewniam Cie, ze mam wspaniala zabawe
                              obserwujac jak miota sie teraz ta MENda- znasz to- kto jaka bronia wojuje- od
                              takiej ginie?
                              Naturalnie nie bede teraz Tobie wyjasnial ani wskazywal przyczyn- Ty sadzisz po
                              skutkach. Naturalnie z arbitralnoscia, ktora nie ma uzasadnienia w wiedzy o
                              konflikcie, ani w faktach. :o))
                              • men_ Re: hi, hi, hi - do m2 14.12.01, 00:18
                                I kto tutaj sie wije w klatce m2 ?
                                Wpieprzyłeś sie z tym swoim kompleksem niższości w gówno po same uszy i sam już
                                nie dasz rady wyleść !
                                Wiem, że zburzyłem mit wielkego m2 na forum - i to ciebie gryzie od środka ??
                                A co lekarz na to ?
                                Nie bój się testy będa bardzo proste - kółko i krzyżyk już odrózniasz.

mario2 napisał(a):

> widze jestes jednym z kolejnych, ktorzy nie dotarwszy do genezy powstania
                                > konfliktu zaczynaja wydawac sady. Zapewniam Cie, ze mam wspaniala zabawe
                                > obserwujac jak miota sie teraz ta MENda- znasz to- kto jaka bronia wojuje- od
                                > takiej ginie?
                                > Naturalnie nie bede teraz Tobie wyjasnial ani wskazywal przyczyn- Ty sadzisz po
                                >
                                > skutkach. Naturalnie z arbitralnoscia, ktora nie ma uzasadnienia w wiedzy o
                                > konflikcie, ani w faktach. :o))

• Gość: samanta Re: hi, hi, hi - do m2 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 00:22
                                  Wy to macie jednak zapal do mordobicia .Tak nawiasem mowiac to mit mario nie
                                  upadl.mario wiecznie zyw!!!!
                                • mario2 Re: hi, hi, hi - do m2 14.12.01, 00:22
                                  u mnie ni kompleksow, ni szacunku do ciebie. tego co sie lata budowalo- nie da
                                  rady taki popapraniec jak ty zburzyc. w gownie- i to wlasnym siedzisz ty. smrod
                                  w nozdrza wali- az sie rzygac chce. i naprawde sie ciesze narcyziku na
                                  spotkanie w Wa-wie. tylko gnido testament spisz. bo mnie mania malosci nie
                                  dotyczy. tak samo jak ciebie intelekt.
                                  • men_ Re: hi, hi, hi - do m2-cd 14.12.01, 00:27
                                    Własnie to potwierdzasz !
                                    A pisałem kiedyś gówniarzu, żebys nie startował z tymi głupawymi tekstami do
                                    mnie.
                                    Nie takich pajaców pseudointelektualistów tępiłem tutaj.
                                    Wróć juz lepiej do tej twojej nowomowy polskowatej - z tego przynajmniej się
                                    wszyscy śmieli.
                                    Neptkiem byłeś, jesteś i zostaniesz
                                    • mario2 Re: hi, hi, hi - do MENdy------- 14.12.01, 00:59
                                      gowniarzem jestes ty i to jeszcze takim z BSE. Nikogo tutaj nie tepiles- sam
                                      byles i jestes tepiony- nawet gdy twoja malutka puszeczka mozgowa nie jest w
                                      stanie tego pojac.
                                      Znamy twoje narcystyczne podejscie do siebie i innych. To wlasnie, a nie co
                                      innego doprowadza myslaca czesc forum do paroksyzmow smiechu. Niestety nie
                                      jestes godnym partnerem dla mnie do jakiejkolwiek cywilizowanej rozmowy.
                                      Dlatego radze ci- nie wchodz mi w droge- za malutki jestes.
                              • Gość: xpOVER Re: proponuje krzyżyk IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 00:24
                                mario2 nie wnikam w konflikt i jego genezę, widzę jedynie że szukasz odwetu.
                                Poza tym Twoje ataki są mało precyzyjne, każdemu można powiedzieć, że z jego
                                mózgu będzie fajna grzechotka itp., itd.
                                czemu nie mówisz menowi tego co Cię tak boli, że się tak nakręcasz jak płeć
                                piękna?
                                chyba, że ty mario2 piękny jesteś :)
                                co, chcesz go zaszczuć? mówisz, że masz ubaw, a ja Cię postrzegam jakbyś jednak
                                chciał dorwać własny ogonek, [kręcąc się w kółko]
                                mówię to po koleżeńsku; przykro patrzeć :((

zastanawiam się nad programikiem, który cytowałby czyjeś wypowiedzi i używał
                                nicka zwracając się do jakiejś osoby, publikując je w anturażu biblioteki
                                inwektyw; to by niektórzy mieli co robić dopiero...
                                • mario2 Re: proponuje krzyżyk 14.12.01, 00:34
                                  widze, ze kiepski z Ciebie psycholog, kiepski znawca ludzi. Widzisz- mnie nie
                                  boli poscig za kobietami, czy rywalizacja o nie. Jestem w szczesliwym zwiazku,
                                  ktorego nie mam zamiaru rozbijac, ani skonczyc! Tak, ze Twoja uwaga walnela
                                  niby kula w plot. Niestety strzal chybiony. Zreszta to mnie tez ubawilo. Gdybys
                                  naprawde czytal dokladnie forum- dawno wiedzialbys, ze nie szukam tutaj
                                  znalomosci, czy flirtu z kobietami. Moja wybranka tez tutaj bywa- i wcale sie
                                  nie kryjemy z laczacym nas uczuciem.
                                  Co do Twoich ocen mojego zachowania i mojej osoby- sa one rownie trafne, co
                                  uwaga o kobietach. Zabawiasz sie w arbitra, w sedziego- niestety, jeszcze raz
                                  mowie- bez znajomosci dokladnej przyczyny i gnezy zachowan. Radze te maske
                                  opuscic, bo nie jest Tobie w niej do twarzy.
                                  A tak na marginesie. Ja nie lecze tutaj swoich kompleksoe zakladajac jeden po
                                  drugim obrazliwe watki na czyjs temat. Niestety ktos taka terapie sobie
                                  zafundowal- i sam sie tym w gowno swoje wlasne pakuje .
                                  • men_ no nie, nie wygłupiaj sie m2 14.12.01, 00:40
                                    To sie mówi: kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie ...
                                    Ty ten gówniany, smierdzący miecz wyciągnałeś, ja sie tylko dostosowałem.
                                    Bo w normalnej rozmowie "kiedyś" to nawet kilku minut nie wytrzymałeś
                                    dzieciaku.
                                    I prosze bardzo giń od tego swojego miecza.

pozdrawiam m2 czy tez maryś2
                                    • mario2 Re: no nie, nie wygłupiaj sie m2 14.12.01, 00:48
                                      kiedys w normalnej rozmowie? a to sie da z toba normalnie rozmawiac? nigdy-
                                      przenigdy pierwszy nie wyzywalem nikogo. starzy bywalcy tego forum doskonale o
                                      tym wiedza, tak jak i to, ze nie posiadam kompleksow i nie potrzebuje ich
                                      leczyc zakladaniem tysiecy napastliwych albo idiotychnych watkow.
                                      Niestety twoja retoryka, tudziez erystyka nie dorasta nawet do tego, by
                                      podejmowac proby jakiejkolwiek cywilizowanej rozmowy z toba. Kompleks Edypa
                                      hodowany przez ciebia, a tak skrzetnie ukrywany, doprowadza cie do atakow szalu
                                      wyrazajacych sie probami deprecjonowania adwersarza niewybrednymi epitetami, i
                                      swietym oburzeniem, gdy dostajesz podobna kontre. Zal mi cie, bo to ty wlasnie
                                      giniesz od wlasnej "broni". A niewybredne i zalosne proby ratowania twarzy
                                      zdaja sie byc wyciem rannego stworka.
                                      Jesli kiedys bedziesz zamierzal wystapic w roli mego adwersarza- proponuje ci
                                      miast czczego slowotoku z twojej strony- szpady szable albo pistolety.
                                      • Gość: xpOVER Re: no nie, nie wygłupiaj sie m2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 01:10
                                        mario "wyzywałeś" pierwszy, raz mnie, kiedyś wrewa.
                                        to pewne, naturalnie nie uraziłeś mnie, ale tak dla porządku, żebyś nie
                                        rozmijał się z prawdą.
                                        • mario2 Re: no nie, nie wygłupiaj sie m2 14.12.01, 01:12
                                          jaka byla tego przyczyna?- tego tez juz zapomniales?
                                  • Gość: xpOVER Re: proponuje czyżyk IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 00:56
                                    mario2 napisał(a):

> widze, ze kiepski z Ciebie psycholog, kiepski znawca ludzi. Widzisz- mnie nie
                                    > boli poscig za kobietami, czy rywalizacja o nie. Jestem w szczesliwym zwiazku,
                                    > ktorego nie mam zamiaru rozbijac, ani skonczyc! Tak, ze Twoja uwaga walnela
                                    > niby kula w plot. Niestety strzal chybiony. Zreszta to mnie tez ubawilo. Gdybys
                                    JAKA MOJA UWAGA DOTYCZYŁA POGONI ZA KOBIETAMI??? ALBO TWOJEGO ZWIĄZKU???
                                    a poniżej każesz mi czytać :-/
                                    > naprawde czytal dokladnie forum-
                                    CZY JA MUSZĘ CZYTAĆ FORUM, ŻEBY CI POWIEDZIEĆ ŻE JESTEŚ W KONLIKCIE Z GRUNTU
                                    ABSURDALNYM??? dawno wiedzialbys, ze nie szukam tutaj
                                    > znalomosci, czy flirtu z kobietami. Moja wybranka tez tutaj bywa- i wcale sie
                                    > nie kryjemy z laczacym nas uczuciem.

NO PIĘKNIE,POWODZENIA, ALE CO TO MA DO RZECZY??? JA TEŻ NIE SZUKAM I CO Z TEGO?
                                    > Co do Twoich ocen mojego zachowania i mojej osoby- sa one rownie trafne, co
                                    > uwaga o kobietach. Zabawiasz sie w arbitra, w sedziego- niestety, jeszcze raz
                                    > mowie- bez znajomosci dokladnej przyczyny i gnezy zachowan. Radze te maske
                                    > opuscic, bo nie jest Tobie w niej do twarzy.
                                    ZGODA ZABAWIŁEM SIĘ W SĘDZIEGO I ZGODA, ŻE NIE CZUJE SIĘ Z TYM DOBRZE. JEDNAK
                                    CIEKAWIŁA MNIE TWOJA REAKCJA, ALE NIESTETY NIE MOGĘ POJĄĆ DLACZEGO NIE ROZUMIESZ
                                    PROSTEGO PODWAŻENIA SENSU TWOICH ODWETÓW ATAKÓW ITD. MOZLIWE, ŻE TO LUBICIE WIĘC
                                    PRZEPRASZAM, E SIĘ WTRĄCIŁEM BAWCIE SIĘ DOBRZE CHŁOPAKI, NAJLEPIEJ PO LEKCJACH ZA
                                    SZKOŁĄ.

> A tak na marginesie. Ja nie lecze tutaj swoich kompleksoe zakladajac jeden po
                                    > drugim obrazliwe watki na czyjs temat. Niestety ktos taka terapie sobie
                                    > zafundowal- i sam sie tym w gowno swoje wlasne pakuje .
                                    A TY JESTEŚ ICH HONOROWYM UCZESTNIKIEM? OBRAŹLIWYCH WĄTKÓW.

PANIE ARBITRALNY (bardzo często używasz tego słowa) JESTEM W POTOCZNYM SENSIE
                                    RACZEJ NIEKIEPSKIM PSYCHOLOGIEM :) (wiesz, używam metaarbitralności)
                                    UFF ;)

• mario2 Re: proponuje czyżyk 14.12.01, 01:07
                                      >
                                      > > A tak na marginesie. Ja nie lecze tutaj swoich kompleksoe zakladajac jeden
                                      > po drugim obrazliwe watki na czyjs temat. Niestety ktos taka terapie sobie
                                      > > zafundowal- i sam sie tym w gowno swoje wlasne pakuje .
                                      > A TY JESTEŚ ICH HONOROWYM UCZESTNIKIEM? OBRAŹLIWYCH WĄTKÓW. PANIE ARBITRALNY
                                      (bardzo często używasz tego słowa) JESTEM W POTOCZNYM SENSIE RACZEJ NIEKIEPSKIM
                                      PSYCHOLOGIEM :) (wiesz, używam metaarbitralności)
                                      > UFF ;)

Raczej kiepskim - zwazywszy na nieskutecznosc i zawodnosc metaarbitralnosci.
                                      Bedac niekiepskim znalbys reakcje na zakladanie obrazliwych watkow, lub
                                      przynajmniej potrafil taka reakcje zrozumiec! Co one maja na celu?- Wywleczenie
                                      na swiatlo dzienne wymiany zdan z czelusci jakiegos watku w celu osmieszenia,
                                      obrazenia i zeprecjonowania osoby adwersarza. Jesli wydaje Ci sie, ze ta metoda
                                      godna jest pochwal- gratuluje dobrego samopoczucia.
                                      >

• Gość: xpOVER Re: proponuje czyżyk IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 01:18
                                        mario2 napisał(a):

ja nikogo nie chwalę, a jeśli chodzi o obraźliwe wątki, to mówię Ci, że sam się
                                        na nie wpisujesz. jako niekiepski psycholog powiem Ci, że byłbyś górą ignorując
                                        je i wreszcie, żeby nie było nieporozumień, zakładający taki wątek też jest w
                                        absurdalnym amoku :)
                                        wkurza mnie że nie masz klasy i się wdajesz w bójki...
                                        powiem Ci, że zawsze wygrywa ten kto ma więcej szacunku do wroga, choćby
                                        udawanego, w tego rodzaju konfliktach.
                                        • men_ Re: proponuje czyżyk-XPower 14.12.01, 01:22
                                          Tylko wtrącę - to nie amok, to prowokacja, woda na młyn na wściekliznę Mario
                                    • Gość: Redaktor Re: zamykamy IP: *.ipt.aol.com 14.12.01, 01:15
                                      Zamykamy tem wątek w chuj bo za brzydko tu jest.Osoby jeszcze tu będące
                                      uprzejmie proszone są o wyjebanie się w powietrze,albo unicestwienie się w inny
                                      sposób,szczątki zutylizujemy i wypierdolimy na kupę kompostową pod Młocinami.
                                      Resztki oszczamy i psom wydamy,wątek zostaje poddany dezynfekcji plutonem i
                                      uranem,beton na ryja do odwołania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka