atropos Re: Nasze nałogi 14.07.03, 14:09 literatura - beletrystyka i popularnonaukowa Odpowiedz Link Zgłoś
tamagochino1 Re: Nasze nałogi 14.07.03, 23:56 kawa - zdecydowanie, internet - dobólu (oczu, kręgosłupa i przyległości ;) za kilka dni bedę musiała poradzić sobie z ostrym syndromem odstawienia, w nowym mieszkaniu nie ma łącza:(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
rebbi Re: Nasze nałogi 15.07.03, 01:25 Kawa... Ale jestem w trakcie odstawiania :) rebbi. Odpowiedz Link Zgłoś
kurtyzana24 Re: Nasze nałogi 15.07.03, 11:48 kawa,ale teraz jestem na odwyku! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rebbi Re: Nasze nałogi 15.07.03, 12:55 :D To może założymy grupę wsparcia??? rebbi. Odpowiedz Link Zgłoś
kurtyzana24 Re: Nasze nałogi 15.07.03, 15:50 rebbi napisała: > :D To może założymy grupę wsparcia??? Ja nie piję od wczoraj! Ale nie dam się tym razem złamać.Rzucałam już kilka razy,ale a to bolała mnie głowa,a to za krótko spałam, a to... I zawsze napiłam sie w końcu tego świństwa!!! A Ty ile już nie pijesz? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rebbi Re: Nasze nałogi 16.07.03, 23:08 Dwa dni... I - niestety - chodze nieprzytomna, wszystko mi z rąk leci i trzeba mnie przestawiać z miejsca na miejsce. Ale sie nie dam i rzucę to świństwo! Inna sprawa, że rzucam już szósty? siódmy? raz... :D Życzę wytrwałości. Pozdrawiam. rebbi. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Nasze nałogi 15.07.03, 17:03 sloggi napisał: > Kawa - zdecydowanie. Muszę dodać!!! Mój chłop i internet. Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Nasze nałogi 17.07.03, 07:50 komorka - tak mi mowia dookola. Ale ja sie usprawiedliwiam,ze mam duzo obowiazkow sluzbowych,etc.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka-w-likierze Re: Nasze nałogi 17.07.03, 12:07 czekolada i klata mojego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkowa Re: Nasze nałogi 17.07.03, 15:07 kawusia - ale jeśli się postaram to mogę się bez niej obejść (próbowałam, po tygodniu juz nawet nie teskniłam), więc nie wiem, czy to taki prawdziwy nałóg, raczej hedonizm:) dobre żółte sery i te pleśniowe też łóżkowe harce z moim mężczyzną:) Odpowiedz Link Zgłoś
redox Re: Nasze nałogi 19.07.03, 02:15 internet , ryzyko , bardzo szybka jazda samochodem , seks , pieniadze (zarabianie) wydawanie juz mnie tak nie kreci :)), interesy , poznawanie nowych osob (real) , bardzo szybki tryb zycia (efektywny). Nie pije , nie pale a kawe pije baaaardzo sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Nasze nałogi 19.07.03, 21:09 Bez dwoch rzeczy zyc nie moge:))) Kawy i seksu :)) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
underthebridges Re: Nasze nałogi 21.07.03, 13:42 wino (czerwone, wytrawne)i faceci (sex) Odpowiedz Link Zgłoś
buzi1 Re: Nasze nałogi 24.07.03, 12:10 Biale wytrawne wino, papierosy ( czyzbym byla jedyna palaca na tym forum? ), zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
nynio Re: Nasze nałogi 24.07.03, 14:04 nie chcialem pisac tak pierwszy... papierosy... Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.28 Re: Nasze nałogi 24.07.03, 17:04 kawa (ostatnio z cukrem???), papierosy, alkohol i sex bez reszty sobie radzę Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Nasze nałogi 25.07.03, 09:27 Czesc! No wiec u mnie jest tak: Goraca herbara rano i prasowka .(co sie dzieje na swiecie i w powiecie). Sport.(uprawiam plywanie i jezdze na rowerze). Nalogowo sledze lige angielska. Jestem kibicem Liverpoolu. Nalogowo czytam ksiazki Kinga, Koontza, Mastertona i Nasawa.(literatura straszna) Nalogowo jem wszystko co jest pikantne. Rowniez nalogowo kolekcjonuje dobre wino czerwone i nalogowo je wypijam. Odpowiedz Link Zgłoś