pan-z-listy 15.12.01, 18:43 koziej ...(brody) traba !!!!!!! i wszyscy wiedza do kogo to Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: Z CIEBIE TAKA LASKA PORTOWA , JAK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 18:46 jestem jestem..na chlebus zarabiam jak umiem! macius mnie wykreowal! Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: Z CIEBIE TAKA LASKA PORTOWA , JAK 15.12.01, 18:48 Gość portalu: samanta napisał(a): > jestem jestem..na chlebus zarabiam jak umiem! macius mnie wykreowal! ty, tylko nie macius - ja ciebie lansowalem, ale widze g..uzik z tego wyszlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Z CIEBIE TAKA LASKA PORTOWA , JAK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 18:51 dupek zoledny jestes jesli do maciusia sie nie przyznajesz!On kazal mi zmienic zawod.A teraz daj Ty mnie swiety spokoj! Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: Z CIEBIE TAKA LASKA PORTOWA , JAK 15.12.01, 18:53 pokoj swiety ? - za daleko :( o.k. Gość portalu: samanta napisał(a): > dupek zoledny jestes jesli do maciusia sie nie przyznajesz!On kazal mi zmienic > zawod.A teraz daj Ty > mnie swiety spokoj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Z CIEBIE TAKA LASKA PORTOWA , JAK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 18:56 za daleko? A ktory niby preferujesz,he? Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: Z CIEBIE TAKA LASKA PORTOWA , JAK 15.12.01, 18:59 Gość portalu: samanta napisał(a): > za daleko? A ktory niby preferujesz,he? no przeciez chcialas swiety ...? nie pamietam, dawno w szczecinie nie bylem "he ?" Odpowiedz Link Zgłoś