Dodaj do ulubionych

ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT ..

16.12.01, 13:18
coś jeszcze pominąłem ???

Chyba qrwa mć, wyraźnie to wyjasniłem wczoraj, hę ?

A w ogóle ide na obiad
i wypadam
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 13:24
      smacznego!!!
      • kitek1 Rozkaz nr 1 16.12.01, 13:27
        odznaczam sierzanta cekaeMENA krzyzem wielkim z gwiazda za skuteczna walke i
        zlikwidowanie wrogiej rozglosni RM2
        gen.Kitek w st.spoczynku
        • anka1 Re: Rozkaz nr 1 16.12.01, 13:30
          Kitek jak Men dostanie wrzodow z radosci bedzie to twoja wina:))))
          • samanta1 Re: Rozkaz nr 1 16.12.01, 13:36
            takie nadmierne emocje pozytywne jak zludna radosc moga byc niebezpieczne! Prosze delikatnie co
            by mena nie ukrzywdowac:)
    • anka1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 13:39
      Samanta cos mi sie zdaje ze na forum tylko my zostalysmy. dwa komputerowe palcotluki:))))
      • samanta1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 13:44
        chyba tak! :)cala lake wraz z krowkami gdzies wywialo ino ja na popas zostalam:)) ale nie proznuje
        kochanienka moja!W miedzyczasie latam ze scierka i odkurzaczem!:)
        • anka1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 13:50
          a ja siedze i dalej kartki swiateczne wysylam. wiesz co Samanta szkoda ze jestes tak
          daleko wyciagnelabym Cie do kina. na Bridget. czy moze juz bylas?
          • kitek1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 13:51
            iddzie na Amelie,
            • anka1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 13:54
              Kitek Amelii u mnie jeszcze niet. a na Bridget nie bylam bo przegapilam jak grali wczesniej.
          • samanta1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 13:58
            Ja juz nie pamietam kiedy bylam w kinie.najwyzej jade z moim szczurkiem-synem na jakies
            nawiedzone filmy:)
    • mario2 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 13:55
      a haszyk?- kurwa mac?? :o))
      • samanta1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 13:57
        haszysz..haszysz ,mario,jesli juz! ( czy mnie sie wydaje czy nadal jestem zla na ciebie?:)
    • mario2 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 13:57
      Kitek kurwa mac- tez sie z chujem na lby pozamieniales?
      • samanta1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 13:59
        nie marszcz tak brwi mario bo Cie sie zmarszczki porobia:)
        • mario2 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 14:01
          zmarszczki juz dawno mam- nawet........na .....wlasnie!
          • samanta1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 14:03
            No i kto by pomyslal ,ze masz tak mimiczna..te czesc ciala?! Ludzie z reguly brew marszcza a
            Ty..hmmmmmmmm . A w ogole to jak mnie nie przeprosisz za te ch..to zrobie sobie transfuzje krwi!
      • anka1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 14:01
        Samanta Mario co sie stalo jak mnie tu nie bylo ze jestescie tacy jakby Was stado pszczol
        brazylijskich w d... pozadlilo?
        • samanta1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 14:05
          zapytaj tego dupka ! Wlasnej siostrze tak pozyczyl ,ze nawt Ci nie powtorze! Zmije na wlasnej piersi
          wyhodowalam!
          • anka1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 14:15
            Samanta czy Wy sie umowiliscie tak jak kiedys z Jasmina ze bedziecie sobie dokladac czy
            naprawde sie pozarliscie z Prezesem?
            • samanta1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 14:18
              ja sie z Prezesem nie zre..to on mnie ugryzl!
              • anka1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 14:23
                Samanta oddaj Mu:))) tez Go ugryz:) maline Mu zostaw:)))chi chi chi
              • pomeranka Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 14:47
                Po co kąsać... a nie lepiej tak: Miły Mario... wiem, że jesteś dobrym
                człowiekiem... pozdrawiam ciepło...
                Monika... tfu, Samanta!!!
                Lezia rozwaliło to i na Mario podziała:))))
                • mario2 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 14:55
                  ja jestem zgorrzknialym chujem- tylko Maryjka , no i Samanta maja na mnie
                  nieznaczny wplyw :o)))
                  • Gość: samanta Mario IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 15:01
                    dobra niech bedzie jak kobitki radza.....
                    Kochany mario ..mimo,ze mnie kuwa ugryzles ja nadal Cie dupku kocham .To co kuwa?Chcesz tej
                    goracej herbatki? Nie dodalam arszeniku..slowo! Tfoja siostrunia samantunia!
                    • mario2 Re: Mario 16.12.01, 15:02
                      a ja to pierdole- buzi dasz?
                      • anka1 Re: Mario Samanta 16.12.01, 15:04
                        daj Mu Samanta :)) nie zaluj!:))) i to nie jedna:))!
                        • Gość: samanta Re: Mario Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 15:07
                          najpierw mu dupe skopie za krzywde a zas bedziem sie godzic:)))))))))
                      • Gość: samanta Re: Mario IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 15:06
                        herbatke pierdolisz..to juz przesada !coz za wyuzdanie!) oj marys,marys..pewnie ze dam!:-*
                        • mario2 Re: Mario 16.12.01, 15:13
                          Ty to taka wszystko-dajaca :o))
                          • Gość: samanta Re: Mario IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 15:18
                            ty zaczynasz bys gorszy od amciusia! oddawaj ,to moja buzia.Nie dam!
                  • men_ Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 15:18
                    mario2 napisał(a):

> ja jestem zgorrzknialym chujem- tylko Maryjka , no i Samanta maja na mnie
                    > nieznaczny wplyw :o)))

co do tej pierwszej części wypowiedzi, to qrwa mć, pierwszy raz zgadzam sie z
                    mario

• mario2 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 15:19
                      skoncz- bo jeszcze Cie polubie .... :o)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka