men_ 16.12.01, 13:18 coś jeszcze pominąłem ??? Chyba qrwa mć, wyraźnie to wyjasniłem wczoraj, hę ? A w ogóle ide na obiad i wypadam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 Rozkaz nr 1 16.12.01, 13:27 odznaczam sierzanta cekaeMENA krzyzem wielkim z gwiazda za skuteczna walke i zlikwidowanie wrogiej rozglosni RM2 gen.Kitek w st.spoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Rozkaz nr 1 16.12.01, 13:30 Kitek jak Men dostanie wrzodow z radosci bedzie to twoja wina:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Rozkaz nr 1 16.12.01, 13:36 takie nadmierne emocje pozytywne jak zludna radosc moga byc niebezpieczne! Prosze delikatnie co by mena nie ukrzywdowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 13:39 Samanta cos mi sie zdaje ze na forum tylko my zostalysmy. dwa komputerowe palcotluki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 13:44 chyba tak! :)cala lake wraz z krowkami gdzies wywialo ino ja na popas zostalam:)) ale nie proznuje kochanienka moja!W miedzyczasie latam ze scierka i odkurzaczem!:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 13:50 a ja siedze i dalej kartki swiateczne wysylam. wiesz co Samanta szkoda ze jestes tak daleko wyciagnelabym Cie do kina. na Bridget. czy moze juz bylas? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 13:51 iddzie na Amelie, Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 13:54 Kitek Amelii u mnie jeszcze niet. a na Bridget nie bylam bo przegapilam jak grali wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 13:58 Ja juz nie pamietam kiedy bylam w kinie.najwyzej jade z moim szczurkiem-synem na jakies nawiedzone filmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 13:55 a haszyk?- kurwa mac?? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 13:57 haszysz..haszysz ,mario,jesli juz! ( czy mnie sie wydaje czy nadal jestem zla na ciebie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 13:57 Kitek kurwa mac- tez sie z chujem na lby pozamieniales? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 13:59 nie marszcz tak brwi mario bo Cie sie zmarszczki porobia:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 14:01 zmarszczki juz dawno mam- nawet........na .....wlasnie! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 14:03 No i kto by pomyslal ,ze masz tak mimiczna..te czesc ciala?! Ludzie z reguly brew marszcza a Ty..hmmmmmmmm . A w ogole to jak mnie nie przeprosisz za te ch..to zrobie sobie transfuzje krwi! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 14:01 Samanta Mario co sie stalo jak mnie tu nie bylo ze jestescie tacy jakby Was stado pszczol brazylijskich w d... pozadlilo? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 14:05 zapytaj tego dupka ! Wlasnej siostrze tak pozyczyl ,ze nawt Ci nie powtorze! Zmije na wlasnej piersi wyhodowalam! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 14:15 Samanta czy Wy sie umowiliscie tak jak kiedys z Jasmina ze bedziecie sobie dokladac czy naprawde sie pozarliscie z Prezesem? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 14:18 ja sie z Prezesem nie zre..to on mnie ugryzl! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 14:23 Samanta oddaj Mu:))) tez Go ugryz:) maline Mu zostaw:)))chi chi chi Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 14:47 Po co kąsać... a nie lepiej tak: Miły Mario... wiem, że jesteś dobrym człowiekiem... pozdrawiam ciepło... Monika... tfu, Samanta!!! Lezia rozwaliło to i na Mario podziała:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 14:55 ja jestem zgorrzknialym chujem- tylko Maryjka , no i Samanta maja na mnie nieznaczny wplyw :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Mario IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 15:01 dobra niech bedzie jak kobitki radza..... Kochany mario ..mimo,ze mnie kuwa ugryzles ja nadal Cie dupku kocham .To co kuwa?Chcesz tej goracej herbatki? Nie dodalam arszeniku..slowo! Tfoja siostrunia samantunia! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Mario Samanta 16.12.01, 15:04 daj Mu Samanta :)) nie zaluj!:))) i to nie jedna:))! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Mario Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 15:07 najpierw mu dupe skopie za krzywde a zas bedziem sie godzic:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Mario IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 15:06 herbatke pierdolisz..to juz przesada !coz za wyuzdanie!) oj marys,marys..pewnie ze dam!:-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Mario IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 15:18 ty zaczynasz bys gorszy od amciusia! oddawaj ,to moja buzia.Nie dam! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 15:18 mario2 napisał(a): > ja jestem zgorrzknialym chujem- tylko Maryjka , no i Samanta maja na mnie > nieznaczny wplyw :o))) co do tej pierwszej części wypowiedzi, to qrwa mć, pierwszy raz zgadzam sie z mario Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ANI TARTINEK, PIZZY, PAPIEROSÓW LIGHT .. 16.12.01, 15:19 skoncz- bo jeszcze Cie polubie .... :o))) Odpowiedz Link Zgłoś