yvona73pol 22.10.07, 16:54 bez komentarza, jestem w szoku :(( wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4600845.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciociapolcia Re: co za szmaciarze!!! 22.10.07, 17:14 Właśnie czytałam na dziennik.pl :((( Popłakałam się aż. Krva, dlaczego ludzie są tacy? Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka9925 Re: co za szmaciarze!!! 22.10.07, 17:13 Naprawdę brak słów :(( Skąd w ludziach tyle okrucieństwa... Płakać się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: co za szmaciarze!!! 22.10.07, 17:32 to ten typ ludzi, co przywiazuje psa do drzewa za miastem jak mu sie znudzi.... juz wiecej zrozumienia mam dla bachorow co podsmazaja mrowki w swieczkach, bo toto bezrozumne jeszcze.... ale dorosli, ktorzy uwazaja sie za panow stworzenia, pewnie, jeden niedzwiedz mniej czy wiecej, a zajebac go kamienami, bedzie fun... kurna, bycie tzw. "panem stworzenia" ze tak sie biblijnie wyraze, to opiekowac sie nimi, miec obowiazki, nie dac skrzywdzic... pomoc, nakarmic, obronic... a nie tak.... ze tez jeszcze nas ogien piekielny nie strawil, to sie czasami dziwie... Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: co za szmaciarze!!! 22.10.07, 17:34 yvona73pol napisała: > ze tez jeszcze nas ogien piekielny nie strawil, to sie czasami > dziwie... znaczy nas, jako ludzkosc.... Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: co za szmaciarze!!! 22.10.07, 18:00 Tak mi się zdaje,że każdy podły uczynek wróci do winowajcy...Grupa bezmózgowców,udających homo sapiens:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kgbx2 Re: co za szmaciarze!!! 22.10.07, 22:03 mi też jest strasznie smutno odkąd się dowiedziałam. Taki półtoraroczny miś to jeszcze straszny młodziak - tak jak z psami - już duży ale rozmum jeszcze szczeniaka. Jestem za tym żeby dostali po te 2 lata .... to i tak mało .... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: co za szmaciarze!!! 22.10.07, 23:45 gnoje, powinni być bezwzględnie ukarani! Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: co za szmaciarze!!! 24.10.07, 09:43 Sama bym ich zlinczowala i utopila.. Takie czyny powinny byc absolutnie karalne!! Tak samo jak Ci ludzie co pieski przywiazuja do drzewa, bo w planach wakacyjnych zwierzaka nie bylo.. Zwierzeta to nie zabawki jednorazowego uzytku, a czasami mam wrazenie, ze ludzie je tak traktuja.. takie to przykre ;((((( Odpowiedz Link Zgłoś