Dodaj do ulubionych

VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!!

17.12.01, 18:52
Huuuuura!!!!!!! Dla Maryjo2!!!!
Wiemy już na 100% gdzie idziemy :-))))

Viking Pub, Rynek Starego Miasta 1 / 3

spotykamy się o godzinie 19.00

i nie radzę nikomu wybrzydzać - wszystko inne już jest porezerwowane :-((( cieszmy się z tego, co
mamy - piwo jest, dach nad głową też czyli jest OK!!!

jasmine :-)))
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi Re: VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!! 17.12.01, 19:22
      hopla w górę :-))))
      • czort Re: VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!! 17.12.01, 19:24
        byda, przeca wiysz, nyi?
      • maryjo2 Re: VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!! 17.12.01, 19:25
        Jasminka- sorki za zalozenie 2 watku z tym samym, ale cos sie Forumowiczom na
        wzrok rzucilo, wiec zalozylam, zeby nie przegapili. Jak 2 razy przeczytaja- to
        im nie zaszkodzi chyba, nie????
        • jasmina_tdi Re: VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!! 17.12.01, 19:44
          jasne, że nie :-))) do piątku założymy jeszcze kilka :-))))

maryjo2 napisał(a):

> Jasminka- sorki za zalozenie 2 watku z tym samym, ale cos sie Forumowiczom na
          > wzrok rzucilo, wiec zalozylam, zeby nie przegapili. Jak 2 razy przeczytaja- to
          > im nie zaszkodzi chyba, nie????

• maryjo2 Re: VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!! 17.12.01, 19:29
      A nie mowilam, ze im sie rzucilo na wzrok??? I do gory!
    • maryjo2 Re: VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!! 17.12.01, 19:34
      Ciekawe, ile jeszcze razy bede musiala podskoczyc :((( Juz mi sie bigos ubil na
      bita smietane od tego skakania :((
    • maryjo2 Re: VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!! 17.12.01, 20:00
      Jeszcze jeden podskok i smietana mi nosem zacznie wychodzic..
      • jasmina_tdi hoooooooooooopla w górę :-))))))))))))))))) 17.12.01, 20:02

• kitek1 z przyjemnoscia, razem z Maryjka, 17.12.01, 20:51
      podrzuce ten watek do gory,
      • ja_nek Re: z przyjemnoscia, razem z Maryjka, 17.12.01, 22:16
        Otrzymałem. proszę już nie dokonywać zmian lokali, bo się pogubię.

Pozdrawiam
        Janek
        • Gość: Rayoff Re: z przyjemnoscia, razem z Maryjka, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 22:46
          To ja sie do zabawy dolaczam i hooopa w gore :)
          pzdr!
          • Gość: leziox Re: bez przyjemności ale z piwkiem IP: 62.96.138.* 17.12.01, 22:59
            Ale komu dobrze kuwa macia,to wygląda na to że sam się ukarałem,iż ja na
            robotach u Niemca,a tam się kuwa macia taka balangerówka
            szykuje,szaaaaaaajjjjjjse!!!!!
            <No za daleko mam,za daleko,ale w marcu słyszałem co niektóre osóbki z Wawki
            urodzinki mają,mają,a w marcu to ja na miejscu bede,a co.To może już jakieś
            pomysły ciekawe ktoś ma,co by tam w marcu/druga połowa/w Wawie robić można
            by.No.Ale wesołej zabawy wszystkim ludziskom życzę z daleka,na zdrówko!!!!
      • kitek1 Re: z przyjemnoscia, razem z Maryjka, 18.12.01, 08:38
        no to za posladeczki i do gory,
        • Gość: :-)))))) do góry!!!!!!!! IP: 193.178.143.* 18.12.01, 12:35

• Gość: pomerank Re: VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!! IP: *.*.*.* 18.12.01, 12:51
      Następnym razem impreza będzie nad morzem!!! Sprawiedliwość musi być! Coś z
      Samcią wykombinujemy. Ona jeszcze nic o tym nie wie, hehe... ale już ją urobię
      odpowiednio:))))
      • motor Re: VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!! 18.12.01, 12:54
        W imię zasady skakania
        • motor Re: VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!! 18.12.01, 13:52
          hopsa
          • Gość: jasmine Re: VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!! IP: 193.178.143.* 18.12.01, 14:40
            w góóóóóóóręęęęę!!!!!!!!!! :-)))))
            • motor Re: VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!! 18.12.01, 15:33
              Do samego nieba
              • chudyy a czy lista jeszcze otwarta? 18.12.01, 16:04
                Bo się zastanawiam czy nie zawitać do wielce szacownego grona?
                Hej
                • czort Re: a czy lista jeszcze otwarta? 18.12.01, 16:16
                  chudyy, ja tam tyz bede! nie boisz sie? zglaszaj sie do jasminy lub maryjo2
                  a teroz watek w gore
                  • gn0836 Re: a czy lista jeszcze otwarta? 18.12.01, 16:54
                    I dobrze, że podskakujecie, bobym przegapiła.
                  • chudyy Czorcie i Jaśmino 18.12.01, 17:03
                    czort napisał(a):
                    > chudyy, ja tam tyz bede! nie boisz sie?

Nie, nabluzgam Ci osobiście ;)
                    bo przeklinam ostro, ale prywatnie
                    • czort Re: Czorcie i Jaśmino 18.12.01, 17:11
                      chudyy napisał(a):

> Nie, nabluzgam Ci osobiście ;)
                      > bo przeklinam ostro, ale prywatnie

juz sie ciesze!!!! przygotowuje na twoja czesc wiazanke!!! chudyy? wiesz co?
                      no to ci pomoge!

• chudyy Re: Czorcie 18.12.01, 17:38
                        czort napisał(a):
                        > juz sie ciesze!!!! przygotowuje na twoja czesc wiazanke!!! chudyy? wiesz co?
                        > no to ci pomoge!

doskonale :)))
                        • czort Re: Czorcie 18.12.01, 19:37
                          byda sie uczyc, na pamiec!!!! jak ci zaklne!!! (kurde, a tys przecie zapodawal,
                          zeby miesem nie rzucac!!! - hipokryta!)
                          w gore watek
                          • chudyy Re: Czorcie 19.12.01, 10:32
                            czort napisał(a):
                            > kurde, a tys przecie zapodawal,
                            > zeby miesem nie rzucac!!! - hipokryta!)

A tak, publicznie nie, prywatnie z przyjemnością.
                            Dulski
                • jasmina_tdi Re: a czy lista jeszcze otwarta? 18.12.01, 16:59
                  wielce szanowne grono wita :-))))))

chudyy napisał(a):

> Bo się zastanawiam czy nie zawitać do wielce szacownego grona?
                  > Hej

• jasmina_tdi Re: VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!! 18.12.01, 17:23
                oooooooooooooooopla...!!!!!!!!! może być corsa :-)))
                • czort Re: VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!! 18.12.01, 21:27
                  w gore, na pol godziny!
                  • Gość: czort Re: VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!! IP: 10.1.75.* 18.12.01, 22:52
                    na gorke znow, won!
                    • ronja Re: VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!! 19.12.01, 00:12
                      Powiem Wam szczerze, że ja potrzebuję jakiejś motywacji, np. kopa w dupe, żebym
                      się odważyła przyjść do tak licznego grona...
                      • samanta1 Re: VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!! 19.12.01, 00:24
                        Ano podejdz do plota! Moge to zalatwic!:))) Poszla na spotkanie i niech nie dziczeje!:)))))))))
                        • ronja Re: VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!! 19.12.01, 00:35
                          Samanta, zawsze dzika byłam!!!!
                          Nic tego nie zmieni!!!!
                          • Gość: leziox Re: Dzikuska Ronja IP: *.arcor-ip.net 19.12.01, 00:50
                            I chwała ci za to,Ronja,żeś dzika,tak już mało dzikusek w naszych czasach,a
                            człowiek podświadomie jednak za naturą tęskni.Precz z silikonami!
                            • motor Nie tracić zapału proszę! 19.12.01, 08:13
                              Do góry - witam serdecznie!
                              • anka1 Re: Nie tracić zapału proszę! 19.12.01, 08:31
                                wikingowie za pilne wioslowanie z lamaniem wiosel wlacznie dostawali dwa tygodnie urlopu.:)
                                to ja tez watek do gory poniose moze ktos z nas za to urlop dostanie:)
                                • motor Re: Nie tracić zapału proszę! 19.12.01, 08:40
                                  Niech żyje - zdrowie!
                                  • anka1 Re: Nie tracić zapału proszę! 19.12.01, 08:42
                                    niech zyje! i dobre jedzonko:) na zdrowie:)!
                                    • ja_nek Re: Nie tracić zapału proszę! 19.12.01, 09:00
                                      Czy my się tam pomieścimy?
                                      I pytanie, czy Ty Aniu też będziesz?
                                      Proponuję, aby każdy złozył deklarację przyjścia, bo każdy mówi, ale niczego nie
                                      obiecuje.

Pozdrowienia
                                      Janek
                                      • motor Re: Nie tracić zapału proszę! 19.12.01, 09:18
                                        Niech żyje - teściowa kuzyna, brata córki - bo to klawa babka jest!

Ps. Janek - nie wymagaj rzeczy absurdalnych - sam wiesz jak to jest z naszymi
                                        spotkaniami - i tak pojawią się te same twarze - jak przyjdą ze dwie nowe osoby
                                        będzie super i chyba właśnie na to możemy liczyć, a może nawet na trzy?
                                        • onlyania Re: Nie tracić zapału proszę! 19.12.01, 09:52
                                          moze ty masz duzo zaplonu bos motor....
                                          a ja to tylko only i do tego bez zapalu......
                                          (nie czytalam watku tego w calosci)
                                          • motor Re: Nie tracić zapału proszę! 19.12.01, 10:58
                                            To zaproszenie na piątkową imprezę - po za innymi bzdurami cel jest jeden
                                            spotkać się!
                                            • mag_nolia Re: Nie tracić zapału proszę! 19.12.01, 11:00
                                              ...Motor, a jaakie inne bzdury...masz na myśli...???
                                              • Gość: pomerank Do Czorta IP: *.*.*.* 19.12.01, 11:17
                                                O święta Lukrecjo! Zupełnie zapomniałam, że 22.12 urodziny mam i goście się
                                                zwalają:( Nawet jeśli wyjadę w sobote rano, po imprezie, to bedę dopiero
                                                popłudniu w domu! a o tej porze juz powinnam gościom drinki podawać!!!
                                                O losie!!!
                                                • motor Re: Do Czorta 19.12.01, 11:45
                                                  Przyjmij życzenia urodzinowe i sto lat!!!!
                                                  • Gość: pomerank Re: Do Czorta IP: *.*.*.* 19.12.01, 12:04
                                                    Ale to moje setne urodziny!!:))))
                                                  • motor Re: Do Czorta 19.12.01, 12:18
                                                    A życzenia nowe i z całego serca
                                                  • pomeranka Re: Do Czorta 19.12.01, 13:56
                                                    Dziekuję, dziękuje, o szlachetny Motorze. :)

Podniosę Wam ten wątek, macie... co mi tam... wrrr.
                                                  • jasmina_tdi 100 laaaaaaaaaaat pomeranka!!!!!!!! 19.12.01, 14:55
                                                    wszystkiego NAJ zawsze, wszędzie i od wszystkich :-)))))))))))

jasmine
                                                  • pomeranka Re: 100 laaaaaaaaaaat pomeranka!!!!!!!! 19.12.01, 14:59
                                                    Dziękuję Jaśminko, wprawdzie to dopiero 31 ale zawsze coś. :)))))))
                                                  • mag_nolia Re: 100 laaaaaaaaaaat pomeranka!!!!!!!! i Czort!!! 19.12.01, 15:02
                                                    ... ja też życzę Pomerance i Czortowi-bo to chyba one świętują ?, czy tak?-
                                                    WSZYYYYSTKIEEEGO co NAAAAJLEPSZE, dużo radości, szczęscia...i
                                                    oceanu...miłości...
                                                    PA!
                                                  • Gość: pomerank Re: 100 laaaaaaaaaaat pomeranka!!!!!!!! i Czort!!! IP: *.*.*.* 19.12.01, 15:07
                                                    Dziękuje Magnolio... tylko żebym się nie utopiła!!! :)
                                                  • mag_nolia Re: 100 laaaaaaaaaaat pomeranka!!!!!!!! i Czort!!! 19.12.01, 15:08
                                                    ...gdyby nawet...zawsze jakoś tam wypłyniesz...
                                                    PA!
                                                  • pomeranka Re: 100 laaaaaaaaaaat pomeranka!!!!!!!! i Czort!!! 19.12.01, 15:10
                                                    No jasne! :) Liczę na duuuży przypływ.:))
                                                  • jasmina_tdi Re: 100 laaaaaaaaaaat pomeranka!!!!!!!! 19.12.01, 15:10
                                                    Pomeranka - a kiedy imieniny????? trzeba szybko montować okazję do następnej imprezy!!!!!
                                                    bo moje urodziny dopiero w kwietniu buhuhuhuhu......

• pomeranka Re: 100 laaaaaaaaaaat pomeranka!!!!!!!! 19.12.01, 15:12
                                                    Też kwiecień... 26. Już robię zapasy...:))))
                                                  • jasmina_tdi Re: 100 laaaaaaaaaaat pomeranka!!!!!!!! 19.12.01, 15:14
                                                    a ja 12 kwiecień :-))))))))))
                                                    połączmy zapasy - zrobimy taką imprezę, że jeszcze wnukom będę opowiadać !!!!!

pomeranka napisał(a):

> Też kwiecień... 26. Już robię zapasy...:))))

• czort propozycja nie do odr\zucenia. 19.12.01, 15:15
                                                  w pierwsze minucie po polnocy 22.12.2001 pom, pijemy twoje zdrowie! tym, co kto
                                                  lubi. lub tym, co kto moze, lub tym, na co kogo stac!!!!!!!!!!!
                                                  • jasmina_tdi Re: propozycja nie do odr\zucenia. 19.12.01, 15:18
                                                    tak!!!! a potem dowiemy się, kto i kiedy obchodzi i oblewając poszczególne okazje dobrniemy na
                                                    czterech do 12 kwietnia :-)))))))

czort napisał(a):

> w pierwsze minucie po polnocy 22.12.2001 pom, pijemy twoje zdrowie! tym, co kto
                                                    >
                                                    > lubi. lub tym, co kto moze, lub tym, na co kogo stac!!!!!!!!!!!

• motor Re: propozycja nie do odr\zucenia. 19.12.01, 15:19
                                                    My chyba będziemy mieli okazję wznieść ten toast wspólnie?
                                                  • jasmina_tdi Re: propozycja nie do odr\zucenia. 19.12.01, 15:21
                                                    masz urodziny 12 kwietnia??????

motor napisał(a):

> My chyba będziemy mieli okazję wznieść ten toast wspólnie?

• czort Re: propozycja nie do odr\zucenia. 19.12.01, 15:25
                                                    oczywiscie, przeca potwierdzilam, przyjezdzam!!!!!!!
                                                    jasmino, za mnie toast w styczniu bedzie.
                                                    jejku, a ile filmow mam kupic? bo zapotrzebowanie wielkie jezd!!!!
                                                    kazdy chce zobaczyc, jak wygladamy!!!
                                                    na osobe przeznaczam 5 klatek (zdjeciowych oczywizda). na bostwa mi sie zrobic
                                                    prosze!!!!
                                                    bustwo= stroj sportowy, niezobowiazujacy. makijaz dzienny, zeby wszystkie
                                                    zmarszczki bylo widac!!!
                                                    niech no mi zadna nie przylazi wystrojona na krolewne w wieczorowym makijazu,
                                                    bo ubije, jak bura suke!!! i sama wpadne w objecia barmana!!!
                                                    i w kompleksy wpadne!!
                                                    czort
                                                  • pomeranka Re: propozycja nie do odr\zucenia. 19.12.01, 15:22
                                                    Bedę z kielonkiem stała w oknie i łączyła sie telepatycznie!
                                                    Ale mnie impreza omija, no szkoda gadać nawet...
                                                  • jasmina_tdi Re: propozycja nie do odr\zucenia. 19.12.01, 15:24
                                                    pomeranka pakuj się w pociąg i przyjeżdżaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to będzie impreza tysiąclecia, a nawet
                                                    jak nie będzie, to gwarantuję Ci że będzie!!!!!!!!!! :-)))))))))

pomeranka napisał(a):

> Bedę z kielonkiem stała w oknie i łączyła sie telepatycznie!
                                                    > Ale mnie impreza omija, no szkoda gadać nawet...

• motor Re: propozycja nie do odr\zucenia. 19.12.01, 15:25
                                                    Myślałem O Czorcie - mamy się spotkać w piątek, a co do daty kwietniowej to w
                                                    pewnym sensie też 11.04 - mam imieniny
                                                  • jasmina_tdi Re: propozycja nie do odr\zucenia. 19.12.01, 15:33
                                                    szykuje się gigantyczna impreza :-)))))))))))

motor napisał(a):

> Myślałem O Czorcie - mamy się spotkać w piątek, a co do daty kwietniowej to w
                                                    > pewnym sensie też 11.04 - mam imieniny

• czort Re: VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!! 19.12.01, 16:57
      skacz no!
    • pomeranka Re: VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!! 19.12.01, 18:27
      I kopa mu!
    • Gość: Mar-mar Re: VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 19:28
      Dotarlem :o))) Polowanie rozpoczete!
      • czort Re: VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!! 19.12.01, 19:47
        witam, poluj ile mozesz!!!!! wiesz juz? przekazaliscie sobie?
        • maryjo2 Re: VIKING PUB - piątek 21.12 godz 19.00 HURA!!! 19.12.01, 20:12
          Tak- dzieki- przeciez klikamy razem- tak, ze i pogadac byl czas!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka