maryjo2 17.12.01, 19:14 Siostry i Bracia Forumowicze. Zapowiadane na 21.12.2001 na godzine 19.00 spotkanie rekolekcyjne przy piwie odbedzie sie w pubie Viking przy Rynku Starego Miasta 1/3. Przewidziana spowiedz osobista przed przyjeciem trunku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: Ogloszenia parafialne!!!!! 17.12.01, 19:16 o matko kochana a juz sie balam ze o mszach zalobnych bedziesz czytac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Ogloszenia parafialne!!!!! 17.12.01, 19:22 Ania- msza zalobna?? Ku czyjej pamieci?? No- radze sie najesc, bo inaczej piwko za szybko do glowki uderzy i bedziesz mial kociokwik :o)). Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ogloszenia parafialne!!!!! 17.12.01, 19:24 moze byc ku mojej:))) w piatek 21.12 pracuje do 19.00!!! psia dupa!!! i umre z nudow bo Was na forum nie bedzie!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu(((((((((((((((((((((((((9 Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Ogloszenia parafialne!!!!! 17.12.01, 19:25 no ja będę :-((((( tylko od jakiejś 18 pewnie będę się pindrzyć :-)))))) anka1 napisał(a): > moze byc ku mojej:))) w piatek 21.12 pracuje do 19.00!!! psia dupa!!! > i umre z nudow bo Was > na forum nie bedzie!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu(((((((((((((((((((((((((9 Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Ogloszenia parafialne!!!!! 17.12.01, 19:24 jasminka ogłasza post - trzy piwka i zobaczycie jak ujeżdża się te wspaniałe, ogniste rumaki, co to dorożki ciągną ....!!!!!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Ogloszenia parafialne!!!!! 17.12.01, 19:25 z Toba Maryjka na zgode sie napic, toz to swietosc, musze byc na czczo, Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ogloszenia parafialne!!!!! 17.12.01, 19:28 hihi- post eucharystyczny przed przyjeciem ciala i krwi? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Ogloszenia parafialne!!!!! Ania i Jasmina 17.12.01, 19:28 Ania1- myslami bedziemy z Toba! Masz moze komorke?? Bym Ci mogla relacje zdawac i bylabys na biezaco-o! Jasminka- Ciebie to mlodosc zdobi, nie to co mnie- stara babe.Ja sie bede pindrzyc, a Ty badz na czas, hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ogloszenia parafialne!!!!! Maryjko 17.12.01, 19:38 mam. ale numer podam Ci mailowo i jutro. bo sie juz musze zmywac! pa! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Ogloszenia parafialne!!!!! Maryjko 17.12.01, 19:41 maryjko - kiedyś byłam młoda i piękna.... teraz jestem już tylko piękna!!! do diabła z mlodością hehehehehe!!!! WSZYSTKIE jesteśmy piękne!! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Ogloszenia parafialne!!!!! wino 17.12.01, 19:29 a ja tam preferuje wino, po spowiedzi najlepsze!!!!! a wino tam daja? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Ogloszenia parafialne!!!!! 17.12.01, 19:31 Nie wiem, co daja- piwo na pewno daja- jutro ide zrobic wizje lokalna i omamic szefa, co mi rezerwacje poczynil, hihi. Jak mi sie uda- da nam wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Ogloszenia parafialne!!!!! 17.12.01, 19:39 WSZYSTKO????? to lecę do banku rozmieniać pensję na drobne!!!!! będzie nam tańczyć na stole!!!!! hura!!!!! maryjo2 napisał(a): > Nie wiem, co daja- piwo na pewno daja- jutro ide zrobic wizje lokalna i omamic > szefa, co mi rezerwacje poczynil, hihi. Jak mi sie uda- da nam wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Ogloszenia parafialne!!!!! 17.12.01, 19:55 No, tego tanczenia na stole to nie jestem pewna... Ale wizje lokalna zrobie, dla spokoju ducha . Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Ogloszenia parafialne!!!!! 17.12.01, 19:57 nie wiesz w takim razie co oznacza Siła Perswazji :-))))) zresztą w tańcach na stole jestem całkiem niezła! maryjo2 napisał(a): > No, tego tanczenia na stole to nie jestem pewna... Ale wizje lokalna zrobie, > dla spokoju ducha . Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Ogloszenia parafialne!!!!! 17.12.01, 19:59 Jasmina- a moze wybierzesz sie tam ze mna na wizje?? Co 2 sily perswazji to nie jedna :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Ogloszenia parafialne!!!!! 17.12.01, 20:00 chciałabym - ale jutro spuszczam sIę ze smyczy dopiero o 20.30.....trochę późno :-(((((((( maryjo2 napisał(a): > Jasmina- a moze wybierzesz sie tam ze mna na wizje?? Co 2 sily perswazji to > nie jedna :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Ogloszenia parafialne!!!!! - Jasmina 17.12.01, 20:07 Ale szkoda :((( Bede musiala podwoic Osobista Sile Perswazji.... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Ogloszenia parafialne!!!!! - Jasmina 17.12.01, 20:13 będę z Tobą wirtualnie :-))))) niestety we wtorki zawsze mi schodzi tak długo :-(((( maryjo2 napisał(a): > Ale szkoda :((( Bede musiala podwoic Osobista Sile Perswazji.... Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Ogloszenia parafialne!!!!! - Jasmina 17.12.01, 20:17 Strasznie zaluje, naprawde. Ale zdam Ci relacje, bo nie wiadomo, czy po wizji nie trzeba bedzie czegos nowego szukac, odpukac w niemalowane. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Ogloszenia parafialne!!!!! - Jasmina 17.12.01, 20:19 nieeeeee!!!! bądź dobrej myśli :-))) w końcu to Starówka! maryjo2 napisał(a): > Strasznie zaluje, naprawde. Ale zdam Ci relacje, bo nie wiadomo, czy po wizji > nie trzeba bedzie czegos nowego szukac, odpukac w niemalowane. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Maryjko 17.12.01, 20:16 przy Twoim uroku osobistym, to naprawde, no problem, Odpowiedz Link Zgłoś
yess czy to miejsce juz ostateczne? 17.12.01, 20:23 czy zwiedzimy cala warszawe? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: czy to miejsce juz ostateczne? 17.12.01, 20:27 Yess- rezerwacja jest zrobiona, co prawda telefonicznie, ale moje nazwisko wzieli- znaczy, ze chyba to nie podpucha??? Ale na wszelki wypadek osobiscie jutro sprawdze warunki lokalowe i inne takie... Odpowiedz Link Zgłoś