catalina1 25.07.03, 08:29 No to co w ten weekend planujecie?? Wiem, że Kami nadkoluje a reszta?? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Piątek ;-)) Hurrrraaa !!!!!!!!!! 25.07.03, 08:39 Wyśpię sie, qrwa, dokładnie, calutko i mocno się wyśpię!!! Potem załatwię dwa-trzy drobiazgi, na ktore nie miałam czasu w tygodniu. Pójdę do siebie podlać kwiatki i sprawdzić pocztę. No i naturalnie pojadę do Ciężarówki, co ma jutro imieniny. A w niedzielę pewnie posprzątam Ptysiownię. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Piątek ;-)) Hurrrraaa !!!!!!!!!! 25.07.03, 09:12 catalina1 napisała: > No to co w ten weekend planujecie?? Miałem się do Siedlec wybrać w sobotę, ale się rozwiało chyba na razie. Na rowerze pojeżdżę? Spróbuję odespać trochę? K. Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Piątek ;-)) Hurrrraaa !!!!!!!!!! 25.07.03, 09:52 catalina1 napisała: > No to co w ten weekend planujecie?? Robię odpoczynek od skał i jadę do przyjaciół na działkę. Ma być ognisko. Kurwa, 40 stopni na zewnątrz a im się ogniska zachciało ;-) Na trzeźwo nie do przeżycia... marcin Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Piątek ;-)) Hurrrraaa !!!!!!!!!! 25.07.03, 10:51 bain_de_sang napisał: > Na trzeźwo nie do przeżycia... > Uważaj coby wam piwka nei zbrakło jak na na Ponderosie, bo nie bedziecie mieć Kamisi, która by mogła podjechać po zapasy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Piątek ;-)) Hurrrraaa !!!!!!!!!! 25.07.03, 11:08 catalina1 napisała: > Uważaj coby wam piwka nei zbrakło jak na na Ponderosie, bo nie bedziecie mieć > Kamisi, która by mogła podjechać po zapasy ;-)) hmmmm... może by zabrać Kamisię ze sobą? marcin Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Piątek ;-)) Hurrrraaa !!!!!!!!!! 25.07.03, 11:45 bain_de_sang napisał: > hmmmm... może by zabrać Kamisię ze sobą? > z Nadkola ?? nie da się ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Uściślijmy: 25.07.03, 11:58 > z Nadkola ?? nie da się ;-)) Nie da się zabrać Kamisi czy Kamisia nie da się zabrać? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Uściślijmy: 25.07.03, 12:14 the_dzidka napisała: > Nie da się zabrać Kamisi czy Kamisia nie da się zabrać? :-) kamisia sie nie da - moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Piątek ;-)) Hurrrraaa !!!!!!!!!! 25.07.03, 10:02 Będę zbierać podpisy ;-) www.parada2003.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś