18.12.01, 20:20
Wiesz juz co sie dzieje z moja maszyna:( jutro napisze do Ciebie z ..cafejki.Boze,na co mi przyszlo!:( Znowu
zaczya mi szwankowac wiec sie streszczam teraz. Pamietaj,czekaj w piaskownicy ale innych tez nie opuszczaj
w tym czasie!!!! Musialam cos skrobnac do Ciebie bo chyba paluszki by mi powykrecalo!:)))) ja chce na laaaake!!!!!
Sam.....oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxooxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox:)))))))))
Stokrotka i :-*************************************************************************************** Postaram sie pisac poki nie
padnie ta maszyna!:)))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: SAM Re: SAM /anta!!!!! IP: 204.174.215.* 18.12.01, 20:30
      Dzieki Samanta!
      oxoxoxoxoxoxoxo
      Ja tez pisze do Ciebie i nie moge skonczyc.
      Dzisiaj u mnie jest jak w ulu.
      Czy Twoj komputer przymie poczte prywatna?
      pa
      Sam
      oxoxoxooxooxoxoooooooooooooooooooooooxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!@#*&%#$$@
      *+..........
      • samanta1 Re: SAM /anta!!!!! 18.12.01, 20:35
        Powinien przyjac a jak padnie to moge w cafejce wejsc na onet i odebrac.czy moje ostatnie maile w ogole do
        Ciebie dotarly?Dwa razy pisalam i nie bylo odzewu. fajnie ze Cie zlapalam!:) Ide szukac wentylatora bo sprobuje
        chlodzic drania(komp) dodatkowo!:) Moze uda mi sie powtornie wejsc na forum,zobaczymy! :))
        Uwagaaaaaaaaaaaaaa oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxooxxoxoox:)))))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka