no_okki 09.11.07, 19:01 Atrakcją kobiecą jest jej skromność, powściągliwość, leciutka nieśmiałość. Za tym na pewno idzie owczy pęd mężczyzny. Skromne jesteście ??/:D:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aroden Re: Skromne istotki 09.11.07, 19:04 no_okki napisał: > Atrakcją kobiecą jest jej skromność, powściągliwość, leciutka > nieśmiałość. Za tym na pewno idzie owczy pęd mężczyzny. > A szczegolnie ,gdy w lozku zdejmuje te wenecka maske i okazuje sie tam byc drapiezna wilczyca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Skromne istotki 09.11.07, 19:13 nic, tylko przyklasnąć... - bo to są takie?/:D chyba, że w "Modzie na sukces"...:-) :P Odpowiedz Link Zgłoś
ddd_ddd Re: Skromne istotki 09.11.07, 19:18 no_okki napisał: > nic, tylko przyklasnąć... - bo to są takie?/:D > chyba, że w "Modzie na sukces"...:-) :P Są!Tylko niestety najczęściej juz zajete! Odpowiedz Link Zgłoś
ddd_ddd Re: Skromne istotki 09.11.07, 19:18 Ja wolę ciepłe, urocze, skromne dziewczyny. Ale takich jak ja jest niewielu (a na pewno jesteśmy w mniejszości). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Skromne istotki 09.11.07, 19:46 sporo takich, co chcą nad nim górować, wymandrzać się, karcić z byle powodu i pouczać. To mu nie na rękę... - wolałby jakby nienormalnie popłakała czasami z byle powodu. Wiedziałby chociaż, że ma z kobiecością do czynienia.../:P Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: Skromne istotki 09.11.07, 19:54 Echhh..to ja jestem nieatrakcyjna,bo obrzydliwie nieskromna:))) Nie ma we mnie nic z cichej myszki:) Powinnam juz się zacząć martwić?..:DD Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Skromne istotki 09.11.07, 19:59 Za to mądrością kobiecą buchasz... - witaj. A jakby kobiecości poszukał, toby deko odnalazł ??/:D Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: Skromne istotki 09.11.07, 20:03 no_okki napisał: > Za to mądrością kobiecą buchasz... - witaj. A jakby kobiecości > poszukał, toby deko odnalazł ??/:D Witam,witam:))Może nawet z pięć deko:)) Ale to zadanie tylko dla poszykiwacza-profesjonalisty:) Amator nie ma szans:DD Odpowiedz Link Zgłoś
ddd_ddd Re: Skromne istotki 09.11.07, 20:00 Nie martw sie rudkaaa:)Są tacy co lubią odważne Kobiety ,przecież wiesz o tym :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: Skromne istotki 09.11.07, 20:08 ddd_ddd napisał: > Nie martw sie rudkaaa:)Są tacy co lubią odważne Kobiety ,przecież wiesz o tym : > ) > Pozdr Ani mi w głowie takie zmartwienia:)))Myślę,że nie wszyscy lubią takie kobiety,ale ja nie mam zamiaru tego zmieniać.Jest mi z tym dobrze:)))Pozdrawiam;p Odpowiedz Link Zgłoś
berek_p Re: Skromne istotki 09.11.07, 20:15 Kochanie jestes zla na mnie?dlaczego to zrobilas? Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: Skromne istotki 09.11.07, 20:20 Ochhh..jak slicznie do mnie mówisz:))) ale ja chyba nie jestem Twoim ''Kochanie'':)) Odpowiedz Link Zgłoś
berek_p Re: Skromne istotki 09.11.07, 20:22 napisalem Ci emaile ale szkoda ze tak zachowujesz sie. chcialbym troszke z Toba pogadac jesli masz ochote na rozmowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
berek_p Re: Skromne istotki 09.11.07, 21:09 tak z oneu Twoj wielbiciel...sprawia Ci to wielka radosc? Musimy pogadac! Odpowiedz Link Zgłoś
ddd_ddd Re: Skromne istotki 10.11.07, 18:52 Rudkaaa.Tak odebrałem ,jakbyś sie martwiła! Najważniejsze byc sobą i mysleć pozytywnie!;) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: Skromne istotki 10.11.07, 18:57 Teraz przynajmnie wiem,że w razie ''Wu''będę mogła na Ciebie liczyć:)))Pozdr..;p Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: Skromne istotki 11.11.07, 11:52 no_okki napisał: > padła kosa na kamień mógłbyś bardziej rozwinąć? Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Skromne istotki 11.11.07, 12:41 Mogę - zarekomendowałem, i już adoratora masz na widelcu... Zresztą zdziwiony nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: Skromne istotki 11.11.07, 12:59 Nie wyciągaj pochopnych wniosków.To tylko forum,zabawa. Udało Ci się mnie z lekka wkurzyć.Adorator...hm....wygladam na potrzebującą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Skromne istotki 11.11.07, 19:30 pewno, że zabawa; przepraszam Rudka. Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: Skromne istotki 11.11.07, 20:16 przestań przepraszać,bo nic się nie stało:))) czasem obiektywna opinia jest potrzebna.:) podeszłam do tego zbyt nerwowo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: Skromne istotki 11.11.07, 20:28 może i nie,ale zabrzmiało niefajnie:)@ Odpowiedz Link Zgłoś
jestemn-ormalna Re: Skromne istotki 10.11.07, 21:45 Te Twoje skromne maja najwiecej grzechow na sumieniu!!! Ile ty masz lat ,ze nie wiesz o tym?12 nascie? Odpowiedz Link Zgłoś
sigma.33 Re: Skromne istotki 10.11.07, 22:08 Jestem bardzo skromna nawet:):)Wtedy jak mam potrzeby ,jakieś tam:):) Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Skromne istotki 11.11.07, 11:41 I o to idzie - prawdziwa Kobieta. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Skromne istotki 11.11.07, 12:49 jacy tu wszyscy jesteśmy dobrzy i skromni,zeby to tylko nam nie zaszkodziło:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Skromne istotki 11.11.07, 12:59 myslisz,ze tak kurtuazja wyjdzie nam bokiem? Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Skromne istotki 11.11.07, 19:32 Powiem tak: - zbyt piękne, by było w realu prawdziwe. Nieprawdaż?/:D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Skromne istotki 11.11.07, 19:50 prawdaż,prawdaż,cieszę się ,że mnie rozumiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
sigma.33 Re: Skromne istotki 12.11.07, 23:12 no_okki napisał: > I o to idzie - prawdziwa Kobieta. Pozdrawiam. Czasami zdarza mi sie mysleć :) Odpowiedz Link Zgłoś
karol36-net Re: Skromne istotki 13.11.07, 12:41 Skromne to one sa wtedy jak kasy chcą !Wiecej i wiecej i wiecej i zawsze i tak jest MALO!!! Odpowiedz Link Zgłoś