karina_17 19.12.01, 10:31 hi hi, zartowałam m..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: Szukam sponsora 19.12.01, 10:34 ...a jeśli chodzi o mnie, to nawet nie muszę się z nim spotykać..., wystarczy...by sponsorował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Szukam sponsora IP: *.pkobp.pl 19.12.01, 10:50 założe się że to jedna z częściej odwiedzanych stron forum. Nie róbcie desperatom nadziei dziewczyny..... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Szukam sponsora 19.12.01, 10:51 nadziei na szybkie i bezbolesne bankructwo????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Szukam sponsora 19.12.01, 10:51 ...Jerry..., a dlaczego...??? ...chyba nie jesteś desperatem...??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Szukam sponsora 19.12.01, 10:52 może wygrał w totka i ma problem :-)))) mag_nolia napisał(a): > ...Jerry..., a dlaczego...??? > ...chyba nie jesteś desperatem...??? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Szukam sponsora 19.12.01, 10:56 ...Jasminko, a to my miałyśmy wygrać...??? ale cóż, kto nie ma szczęścia do pieniędzy, ma w miłości..., a do Jerrego z wygraną-wystosuj zaproszenie na imprezę... ...chyba przyjadę oglądać ...totkowego zwycięzce... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Szukam sponsora 19.12.01, 10:59 ...hihi,.... w końcu nie mówiłam, jak wygramy w tego totka!!! może właśnie wygrałyśmy - i walizki będzie miał kto nosić!!!! życie jest takie cudowne :-))))) mag_nolia napisał(a): > ...Jasminko, a to my miałyśmy wygrać...??? > ale cóż, kto nie ma szczęścia do pieniędzy, ma w miłości..., a do Jerrego z > wygraną-wystosuj zaproszenie na imprezę... > ...chyba przyjadę oglądać ...totkowego zwycięzce... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Szukam sponsora 19.12.01, 11:02 ...a taki stęskniony za nami..., że aż zdesperowany... ...napomknij mu o tych Hawajach, niech ucieszy się razem z nami, ...o walizkach na razie nie wspominaj... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Szukam sponsora 19.12.01, 11:04 za późno !!! co robić??? napomknęłam coś o jego kondycji i walizkach! cholera! może pomyśli, że to żart! mag_nolia napisał(a): > ...a taki stęskniony za nami..., że aż zdesperowany... > ...napomknij mu o tych Hawajach, niech ucieszy się razem z nami, ...o walizkach > > na razie nie wspominaj... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Szukam sponsora 19.12.01, 11:06 ...no nic już trudno..., może akurat...lubi sobie ponosić walizki..., niektórzy się chwala, że specjalnie dla kondycji...dźwigają....tam różne ciężary..., w razie czego, trzeba go przekonać...że to bardzo korzystne, np. dla męskiej sylwetki... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi jerry - zaproszenie 19.12.01, 11:00 jutro impreza - wpadaj!!!!!! mam tylko nadzieję, że kondyncje masz dobrą, bo my z magnoilią walizki mamy niezgorsze :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: jerry - zaproszenie 19.12.01, 11:03 ...no i jakiś pakowny samochód, bo rower górski tez zabieram... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jerry - zaproszenie 19.12.01, 11:06 oj magnolio! wstydź się! co za wymagania, a fe! SAMOLOT, samolot pakowny - nie samochód :-))))) mag_nolia napisał(a): > ...no i jakiś pakowny samochód, bo rower górski tez zabieram... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: jerry - zaproszenie 19.12.01, 11:07 samolot i samochód, przeciez po Hawajach tez musimy sie czymś poruszć...??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jerry - zaproszenie 19.12.01, 11:11 ...tak tak i nie zapominaj o kierowcach!!!! te kolorowe drinki z parasolkami są takie rozbrajające :-)))) mag_nolia napisał(a): > samolot i samochód, przeciez po Hawajach tez musimy sie czymś poruszć...??? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: JEEERRRYYYY! 19.12.01, 11:11 Jeeeeryyy! ...no zobacz, jakim jesteś absorbującym tematem rozmów, dlaczego milczysz...? ...nie martw sie tak bardzo, jak nie chcesz dźwigać tych walizek...to zatrudnimy jeszcze jakiegoś mężczyznę...a Ty... będziesz z nami...drinki ...popijać...chcesz...???, hm...??? Odpowiedz Link Zgłoś
jerry2023 Re: jerry - zaproszenie 19.12.01, 11:11 Hawaje? Czyżbyście miały już jakiegoś sponsora. A kondycji na dwie kobiety może wystarczy ale na walizki to już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jerry - zaproszenie 19.12.01, 11:13 może???? oj jerry! my chcemy na Hawaje, a nie w ciemno! jerry2023 napisał(a): > Hawaje? > Czyżbyście miały już jakiegoś sponsora. > A kondycji na dwie kobiety może wystarczy ale na walizki to już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry2023 Re: Szukam sponsora 19.12.01, 11:08 W totka? Widzę że macie wymagania finansowe które ciężko zaspokoić, ale jest sporo takich, którzy mają kasę a brak im miłego towarzystwa - może pomogą zapchać świateczną dziurę w budżecie? Pod warunkiem, że jesteście miłym towarzystwem... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Szukam sponsora jerry 19.12.01, 11:11 jerry - cyferki przy Twoim nicku to Twoje IQ czy suma jaką masz na koncie???? bo ani jedno ani drugie jakoś mi nie pasuje :-)))) jerry2023 napisał(a): > W totka? > Widzę że macie wymagania finansowe które ciężko zaspokoić, ale jest sporo > takich, którzy mają kasę a brak im miłego towarzystwa - może pomogą zapchać > świateczną dziurę w budżecie? > Pod warunkiem, że jesteście miłym towarzystwem... Odpowiedz Link Zgłoś
jerry2023 Re: Szukam sponsora jerry 19.12.01, 11:18 jasmina_tdi napisał(a): > jerry - cyferki przy Twoim nicku to Twoje IQ czy suma jaką masz na koncie???? b > o ani jedno ani drugie > jakoś mi nie pasuje :-)))) > > > jerry2023 napisał(a): te tajemnicze cyferki oznaczają: a/ datę mojej śmierci b/ moją ulubioną liczbę c/ strategiczne wymiary d/ numer PINU do karty bankomatowej e/ liczbe rachunków oszczędnościowych f/ liczbę kobiet gruntownie poznanych w tym roku g/ liczbe gwiazd w galaktyce andromeda na których może istnieć inne życie ]wybierz sama > > > W totka? > > Widzę że macie wymagania finansowe które ciężko zaspokoić, ale jest sporo > > takich, którzy mają kasę a brak im miłego towarzystwa - może pomogą zapcha > ć > > świateczną dziurę w budżecie? > > Pod warunkiem, że jesteście miłym towarzystwem... > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Szukam sponsora jerry 19.12.01, 11:25 wybieram odp "d" ze wzglądu na Hwaje, ale jakbyś się rozmyślił to może być ostatnia :-))) jerry2023 napisał(a): erry2023 napisał(a): te tajemnicze cyferki oznaczają: > a/ datę mojej śmierci > b/ moją ulubioną liczbę > c/ strategiczne wymiary > d/ numer PINU do karty bankomatowej > e/ liczbe rachunków oszczędnościowych > f/ liczbę kobiet gruntownie poznanych w tym roku > g/ liczbe gwiazd w galaktyce andromeda na których może istnieć inne życie > Odpowiedz Link Zgłoś
jerry2023 Re: Szukam sponsora jerry 19.12.01, 11:29 gdyby to było d/ to pojechałybyście nie na Hawaje a najwyżej na 3 dni do Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Szukam sponsora jerry 19.12.01, 11:32 ...ja wybieram jednak Hawaje, więc zgaduję odp. j), która miała brzmieć: dorzuć parę zer i dopisz mln USD... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Szukam sponsora jerry 19.12.01, 11:35 eeee....gdyby to było IQ pojechałybyśmy za kasę do Krakowa na Hawaje ! jerry2023 napisał(a): > gdyby to było d/ to pojechałybyście nie na Hawaje a najwyżej na 3 dni do > Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Szukam sponsora 19.12.01, 14:06 A ja Tej zainteresowanej sponsoringiem ... Odpowiedz Link Zgłoś