edzioszka 30.07.03, 10:06 życzy ktoś sobie, ucieram dziś z wyjątkową precyzją...;) PS. albo coś o skorupce za młodu i blenda-med na pocieszenie...tylko nie wiem czemu siódemkę mi wypleniło z jamy gębowej...;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnajagoda Re: Chrzanu??? 30.07.03, 10:30 a nene, ja chrzanu nie chcem, bo po nim płaczę jak po cebuli... a jak se chcem popłakać, to ja wole ckliwy romans obejrzeć... fuj!!! (do chrzanu z ckliwymi romansami!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Chrzanu??? 30.07.03, 10:48 rozumiem, że ze względu na swe romanse szczegolnym uczuciem zapałałaś k czosnkowi...;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Chrzanu??? 30.07.03, 10:56 1)co za romanse??? o ile wiem, mam tylko jeden - a i to zaczyna wyglądać nie jak romans, a jak związek prawie małżeński ;)) 2) faktycznie ku czosnkowi pałam bardzo silnym uczuciem... nienawidzę jak jasnej cholery :)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Chrzanu??? 30.07.03, 10:58 między miłością,a nienawiścią jest tylko cienka czerwona linia i potem front ogniowy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Chrzanu??? 30.07.03, 11:06 eno, miłością do czosnku zapałać??? w moim przypadku to imposibl... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Chrzanu??? 30.07.03, 11:11 e no!...przyprawem tym można się wspomóc conajwyżej, to będzie pożywka dla szczegolnej namiętności...;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Chrzanu??? 30.07.03, 11:38 a to ja już wolę miętę poczuć niż czosnek... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Chrzanu??? 30.07.03, 11:41 mnie póki co mlekiem pod nosem wymachują i mamią...;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Chrzanu??? 30.07.03, 11:51 mamią??? to znaczy chcią żebyś została mamą??? z mlekiem pod nosem??? bo jak można mlekiem pod nosem wymachiwac to chyba nigdy nie pojmę dopóki nie zobaczę Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Chrzanu??? 30.07.03, 12:25 miałam to powiedzieć ale w obawie iż urażę przebywającego w tem gronie Tomka ugryzłam się w ozorek...;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Chrzanu??? 30.07.03, 12:32 a wiesz, że nie wiem, kto w naszym gronie to Tomek... chociaż załóżmy, że się domyślam (poprzez selekcję negatywną) to wyznam szczerze, że nie Tomasz, ale NIewiernytomasz mi na drugie, ale że totrochę długi i za dużo mówi o mojej naturze, zazwyczaj skracam, i mówię, że na drugie mi Tomasz... albo nie mówię wcale, bo pytań co masz też nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Chrzanu??? 30.07.03, 14:20 Co zolnierz je? Zolnierz je obronca pokoju. Co zonierz ma pod lozkiem? Sprzatac. Co zolnierz ma miec pod lozkiem? Porzadek. Ile par butow ma zolnierz i z czego? Dwie. Z czego jedna na magazynie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Chrzanu??? 30.07.03, 14:25 per ana,logiam: co Brezly ma na forum? zabawiać forumowiczki Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Chrzanu??? 30.07.03, 14:31 Wiesz co mnie zawsze przerazalo w prac takiego frontmana-humorysty? Ze on musi zawsze i ciagle. Horror. Mialem kolege, co sie w cczasie studiow zapowiadal na wielka nadzieje swiatowej matematyki. On mial bardzo interesujaca metode na randki. Umawial sie z jakas dziewczyna i wodzil ja trojakcie Wybrzeze Wyspianskiego - Wojciecha z Brudzewa-Park Szczytnicki. I opowiadal wszystko co uwzazal za ciekawe i zabawne. Jak mu sie repertuar konczyl to sie umawial z nastepna. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Chrzanu??? 30.07.03, 14:46 a to niezły patent... a ja wcale nie uważam, że zabawiać musisz zawsze i permanentnie... tylko do czasu powrotu innych, a potem to będziecie na zmianę ;)) a patent kumpla na randki niezły ;)) i to w sumie oryginalne - nie zmieniał panienki wtedy kiedy ona mu się znudziła, tylko kiedy uważał że staje się nudny ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Chrzanu??? 30.07.03, 14:55 Zgadzam sie z ocena tego patentu. Jak mowia Niemcy: genialnie proste - po prostu genialne. On byl zrodlem wielu roznych genialnych obserwacji. Np. ze 90% klopotow w dyskusjach bierze sie z tego ze ludzie biora swoje opinie za fakty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Chrzanu??? 30.07.03, 14:58 o widzisz, ja to zawsze odróżniam cudze opinie od faktów i tylko trudno mi to innym wytłumaczyć, bo oni właśnie biorą swoje opinie za fakty... a więc obserwacja jak najbardziej słuszna ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Chrzanu??? 30.07.03, 15:10 Hmm, znajdowanie blednych mechanizmow w mysleniu potocznym to ciekawe hobby, ale dosc ponure, jak chodzi o wnioski. Miltonia pisala ostatnio o wrazeniu ze ja otaczaja lawice glupkow. Ja mam czasami wrazenie ze mnie otaczaja sami ludzie inteligentniejsi ode mnie - to jest chyba jeszcze gorsze :-))) Wrazenia latwo sie pozbyc, TV- hyhy, ale jest piorunujace. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Chrzanu??? 30.07.03, 15:19 moje obserwacje i wrażenia to jakby synteza obserwacji Twoich i Miltoni: gdy czytam gazety, oglądam TV, czy nawet czytam akty prawne i inne tym podobne bzdety, nieodmiennie odnoszę wrażenie, że wszyscy są durni, że nie umieją czy też nie rozumieją pewnych banalnych rzeczy... z drugiej stwony prawie wszyscy moi znajomi są mądrzejsi ode mnie więc czuję się wiecznie głupia i usiłuję jakoś nadrobić tą różnicę, albo co najmniej sprawiać wrażenie, że jest ona mniejsz niż jest w rzeczywistości ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Chrzanu??? 30.07.03, 15:29 No wlasnie. Tylu inteligentynch ludzi dookola a wszystko zorganizowane jakby to banda pijanych goblinow urzadzala, jeszcze takich z przykurczem mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Chrzanu??? 30.07.03, 15:35 bo ci tyli inteligentnych mają na tyle rozumu, zeby się nie pchać na górę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Chrzanu??? 30.07.03, 15:53 Na poczatku byli, jak nikt sie nie pchal na gore. Potem ich stamtad wykopano. Ech, smutne jakies tony dzis. 'Z glupota i Bogowie walcza naderemno'. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Chrzanu??? 30.07.03, 15:56 smutne - bo jak już w tym wątku wspomniałam ja płaczę przy chrzanie... więc może skończmy chrzanienie na dziś... zresztą i tak zaraz wychodzę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Chrzanu??? 30.07.03, 16:36 hyhy...bo ofiarowali człowiekowi wolną wolę a ta chcąc nie chcąc na manowce zwodzi i zatracenie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
cudne_manowce Re: Chrzanu??? 16.08.03, 12:44 a może pragnie ktoś, abyśmy go zwiodły na pokuszenie?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chrzanu??? 16.08.03, 12:52 To zależy jakie to pokuszenie i jakie zwodzenie będzie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
cudne_manowce Re: Chrzanu??? 16.08.03, 14:17 pokusać niepojęta, a jaka przy tym ponętna przynęta...;) Odpowiedz Link Zgłoś
cudne_manowce Re: Pokusa 16.08.03, 14:27 każda rybka swoje łuski chwali, nim kto ją zanęci z oddali, potem na <oś>lep się łapie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pokusa 16.08.03, 14:34 każda płotka chce być rekinem, każdą muchę natrętną lep znęci :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś