iwusia 31.07.03, 10:03 Marta czy mogę dzisiaj wieczorkiem do ciebie podjechać oblukac ten szal? jesli tak to smsnij mi dokładny adres. Silvii czy mogę podac twój nr tel. osobie zainteresowanej wiesz czym? buziaki:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 10:05 a czy ja moge osobie zupelnie niezainteresowanej podac swoj numer telefonu??? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 10:09 a jak się zainteresuje?:))) buźka Słonko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 10:11 czesc Piekna:)) jak sie zainteresueje....to plakac nie bede;))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 10:18 nie rycz mała nie rycz ja znam te twoje numery...!! to mówił ja King Bruce Lee karate mistrz!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 10:35 no zesz... nawet plakac nie mozna?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 10:53 nie! bo ci gluty z nosa lecą a nad talerzem kaszy mannej to nie jest wskazane! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 11:01 kasza bedzie ladniej wygladac;))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 11:15 hihihi troche koloru w tym szarym świecie:)) ps. wczoraj byłąm w Smyku i szczena mi opadła! te ruchome schody w sklepie to sa chyba starsze od mojej babci a przynajmniej skrzypia bardziej, oczywiście działają tylko na jednym piętrze, a z zwenątrz tak ładnie...... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 12:00 a co? juz sie po schodach nie chce chodzic? a fe!! leniuch jestes i tyle:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 12:03 no ale jak tam innych schodów nie ma? i tak musiałam łazić bo mówie większość nie działała.:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 12:20 jak to nie ma innych? a przeciwpozarowe ktore maja wysokosc schodka dla jakiegos ufoluda to co?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 12:24 ooo to ich nie zuważyłam, no nic dzisiaj bede znowu to może pozwiedzam:))) (kuźwa o czym my gadamy?!! o schodach?!!!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 12:26 wolisz o chlopach?:)) przecies to nudne.... wole schody ruchome... tak idace do gory, wolno, ospale... jednostajnie... jezu!!! alez to jest podniecajace:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 12:32 one jeszcze tak drgają i trzęsą i fajne odgłosy wydają:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 12:38 nio...a jak sie polozy reke na tym czyms ruchomym i drgajacym to takie ciarki po plecach przechodza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 12:56 oj tak super się to czuje w dłoni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 13:03 i nie tylko w dloni, nizej tez:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 10:17 cze mamus! co tam slychowac?:)) Ja sie czuje, jakby mi ktos nogi z dupy powyrywal...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 10:20 to zeskakując z łożka jajeczek sobie nie poobijaj:)) dxieki synuś dobrze się czuje tylko coś mnie łupuie tu i tam po tym wczorajszym sprzątaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 11:39 korzystajac z okazji zapytaj tez o numer dla mnie, od dluzszego czasu rowniez jestem nia zainteresowany. iwusia napisała: > Silvii czy mogę podac twój nr tel. osobie zainteresowanej wiesz czym? > > buziaki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 12:03 kolega chciałby na łatwizne! nie ma tak dobrze, sam się zainteresuj:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 12:09 dla jej dobra, daj mi ten telefon;) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 12:29 nie to nie, cwaniaro warszawska, wezme go od szaki, hehehe :P :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 12:36 a taka jestem flirciarzu krakowski;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Martuha i Silvi!!!!! IP: *.arcor-ip.net 31.07.03, 13:02 Wiecie,a ja wam zamiast schodów polecałbym samochody do wywozu śmieci. -ma koguta,to dyskotekę robić można -ma prasę to wyciśnie szystkie wasze nieśmiałe i śmiałe marzenia z was -też wibruje i się trzęsie -nadjeżdża rano i hałasuje,to zagłuszy wasze ekstatyczne wrzaski -gdyby maszyny nie spełniły swojego zadania,to dzielna załoga śmieciarki w postaci panów Zygmunta,Czesia i Władzia pomoże wam w kulturalnym i miłym otoczeniu dojść do sedna sprawy. I pomyśleć,jak bardzo nie docenia się rzeczy znanych na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 13:15 dodam jeszcze że taka śmieciareczka to i kolorek ma bardzo sexy zapaszek jeszcze bardziej sexy nie wspomne już o tym jak wdzięcznie połyka....nawet wielkie kosze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Martuha i Silvi!!!!! IP: *.arcor-ip.net 31.07.03, 13:20 Przy tych większych koszach czasami tak trochę zabuczy ale potem i tak przełyka to wszystko gładko.Nie ma to jak taka maszyna... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Martuha i Silvi!!!!! 31.07.03, 13:30 a skoro mowa o maszynach które daja nam tyle przyjemności to co powiecie o automacie do lodów włoskich?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SilverTiger Re: Martuha i Silvi!!!!! IP: *.gazeta.pl 05.08.03, 11:03 iwusia napisała: > Marta czy mogę dzisiaj wieczorkiem do ciebie podjechać oblukac ten szal? > jesli tak to smsnij mi dokładny adres. > > Silvii czy mogę podac twój nr tel. osobie zainteresowanej wiesz czym? > > buziaki:)) Wprawdzie nie jestem ani Martuha ani Sylvii, ale tez jestem jak najbardziej zainteresowany. Wiec czekam na ten telefon. Odpowiedz Link Zgłoś